25+ GLOW Your Balance Collagen

430,00 kr.

Ikke på lager

Gratis levering

ved køb over 1.200 kr.

Produktbeskrivelse

Få den glød du drømmer om med kærlig pleje af hud, hår og negle.
GLOW Your Balance Collagen er udviklet til dig, der ønsker at støtte op om et smukt ydre med et godt kollagentilskud. Måske har du udsat din hud for oxidativt stress gennem soldyrkning eller rygning, måske vil du bare gerne forebygge alderstegn og være den bedste version af dig selv, lige der hvor du er i livet.

GLOW Starter består af en metalbeholder, som er smuk at have stående fremme med de150 g GLOW Your Balance Collagen, som medfølger, samt en praktisk måleske. Her får du således det perfekte upstarts kit. Fremover kan du blot bestille en GLOW Refill pose og genopfylde din GLOW beholder med nyt kollagen pulver.

Netto indhold
150 g pulver

Mere glød – og kærlig pleje af hud, hår og negle · Vitamin A til hudens glød Vitamin A til hudens glødEn lækker hud bliver kun smukkere med en levende glød. At have et gyldent solstrejf på kinden er et noget, vi alle drømmer om. Vitamin A (Beta Caroten) kan være med til at undstøtte en naturlig glød. · Vitamin A, vitamin C og selen beskytter imod oxidativt stress Oxidativt stress opstår, når kroppens udsættes for forurening, f.eks. solens stråler, kemikalier, sukker, rygning og alkohol. Når oxidativt stress finder sted, nedbrydes cellerne, men antioxidanter reducerer dette. Vitamin A, vitamin C og selen er antioxidanter, der bidrager til at beskytte cellerne imod oxidativt stress. · Kollagen, Vitamin C, zink til din huden Treenigheden af aktive ingredienser, der udgør basen i vores EXO sortiment. Dagligt brug af kollagen kan bidrage til at mindske synligheden af rynker og holde huden spændstig. Kollagen er en byggesten i vores bindevæv, hvor det holder din hud elastisk, fast og spændstig. Vitamin C bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende hud. Zink bidrager til at vedligeholde normalt fungerende hud. · Zink og selen for dit hår I GLOW har vi to komponenter, der støtter op om dit hår; zink og selen bidrager til at vedligeholde normalt hår. · Zink og selen til dine negle Smukke og velplejede negle er en essentiel del af vores udseende. Derfor har vi brug for at pleje neglene, så de holder sig lækre, stærke og sunde. Zink og selen bidrager begge til normale negle.
Anvendelse Anbefalet daglig dosis til voksne er 5 g (1 scoop). Opløs pulveret i 2-300 ml koldt vand og drik det umiddelbart efter. GLOW Your Balance Collagen har en let smag og duft af citron og en smuk solgul farve. Opbevaring Tørt, tætlukket og ikke i direkte sollys ved maks. 25º C Holdbarhed Produktet er bedst før 24 måneder fra produktionsdatoen i uåbnet emballage.
Ingredienser Marine kollagen fra torsk, vitamin C, zink, aroma (skovbær), farve (chlorophyllin-kobber-komplex, spirulina ekstrakt), sødestof (steviolglycosider). Kan indeholde spor af krebsdyr og bløddyr. Næringsindhold Næringsindhold per daglig dosis Daglig dosis 5000 mg – %RI Marine kollagen 4683 mg – Vitamin C 120 mg – 150% Zink 6 mg – 55% Bemærk Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost. Kosttilskud bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. GLOW Your Balance Collagen er produceret i Danmark for Tellusvitae Aps.

Har du spørgsmål?