Du er inviteret til en hyggelig aften | 16. september

Denne ekstraordinære aften går vi i dybden med, hvordan man kan vedligeholde en sund hud fri for brune pletter, akne, fine linjer og rynker.

Vi får besøg af Daniela Tuwezen, der repræsenterer det franske mærke Dermaceutic. Hun kommer til at fokusere på, hvordan Dermaceutics forskellige kemiske peels kan hjælpe din hud med de ufordringer, du måtte havde.

Ejeren af Healux Klinikken, Signe Cordsen, og sygeplejerske Silvija Vukovic vil fortælle om de behandlinger, du kan have fordele ved i forhold til specifikke udfordringer i huden.

 

Mulighed for at prøve en kemisk peel.

Ved tilmelding vil du på aftenen have mulighed for at prøve enten vores Mask 30 Peel eller vores Milk Peel med ekstra god rabat.

 

Mask 30 Peeling – en peeling baseret på 30 % glykolsyre. Peelingen anbefales til livløs, fedtet og akne-plaget hud og kan udføres løbende eller efter behov. Vi anbefaler altid en opstart med et kurforløb på fire behandlinger.

Normalpris: 950,- | Specialpris på aftenen: 425,-

 

Milk Peeling – en peeling baseret på glykolsyre, mælkesyre og salicylsyre. Den er perfekt til dig, som ønsker hurtig glans og klarhed til huden. En rigtig effektiv behandling til grå, trist og livløs hud. Den behandler derudover store porer, ældet eller solskadet hud, akne og pigmenteringer. Denne behandling anbefales som en kur med fire behandlinger, men kan også udføres efter behov.

Normalpris 1300,- | Specialpris på aftenen: 650,-

Ønsker du at få udført en peel behandlingen på aftenen, må du meget gerne notere dette i din tilmelding, så vi kan finde tid til dig.

 

Praktisk

Dørene åbner kl. 18:00, hvor vi starter med lidt snacks og drikkevarer. Undervejs vil der være mulighed for gode rabatter på Dermaceutic produkter. Derudover vil der til sidst også være tid til individuel vejledning af netop dine behov samt gratis oprettelse i Healux Medlemsclubben (normalpris: 99 kr.).

På aftenen vil der blive trukket lod om et lækkert rejsekit fra Dermaceutic – perfekt til pleje efter sommeren!

Inden du går hjem efter en begivenhedsrig aften omkring kl. 20:00, vil du få en skøn goodiebag med blandt andet et gavekort til Healux Klinikken på 250 kr., som du kan bruge på valgfrie behandlinger.

Du får alt dette og meget mere får du for 200 kr.

Alt du skal gøre for at sikre dig en plads er at sende en e-mail til sc@healux.com, hvor du skriver, hvor mange personer i bliver og om i ønsker en behandling på aftenen. For endegyldig tilmelding bedes du indbetale 200 kr. pr. person på MobilePay til 22663995. Vi har KUN 20 pladser til arrangementet, så tilmeld dig allerede i dag for at sikre dig en plads.

Vi glæder os til at se dig på Healux Klinikken.