Hvorfor vi og vores kunder elsker vores HEALUX CLUBMEDLEMSKAB

Healux Klinikken har eksisteret siden 2008, og hvis der er én ting vi har lært af de mange år på markedet, så er det, at individuelle, skræddersyede behandlingsforløb med en kombination af forskellige teknologier, skaber de bedste resultater. For os er det altid slutresultatet, der kommer i første række.

Vi har gennem årene set, at det der kan gøre at vores dejlige kunder, kan være tilbageholden ift. Et skræddersyet behandlingsforløb, er økonomien. Derfor lavede vi Healux Clubmedlemskab, fordi man ved at være medlem til en medlemspris på 299 kr. pr. mdr. opnår 50% rabat, på alle laserbehandlinger, slankbehandlinger, ansigtsbehandlinger m. m og 40% på alle Botox og Filler behandlinger. Det gør at vores kunder for en reel økonomisk mulighed for at gennemgå et skræddersyet behandlingsforløb, som giver dem de resultater de ønsker os. Men ud over det giver det også os – alle behandler på Healux Klinikken mulighed for at opnå de resultater vi ønsker og derved en langt større tilfredshed i vores arbejde, så som vi ser det, kan man vist godt kalde dette for en ægte win-win situation

 

Her er hvad nogen af vores Clubmedlemmer siger:

 

Mit første ønske var at få ordnet ét område med permanent hårfjerning, men på grund af mit medlemskab får jeg nu ordnet fire istedet. Det gav bare bedre mening for mig med rabatten og så er det jo fedt at have muligheden for at få fjernet alt hvad jeg øsnker med det samme istedet for at dele det op i etaper.

Nanna

 

For mig har mit Healux Clubmedlemskab gjort at jeg ift. Min økonomi, har kunne få det behandlingsforløb, der har været brug for, for at få den hud jeg ønskede. Jeg kan ikke andet end sige 1000 tak til Healux klinikken’s kompetente behandler.

Else

Jeg bor i Århus, men rejser til København for at få lavet behandlinger hos Healux. Jeg vælger at gøre dette, da jeg er meget tilfreds med mit medlemskab hos Healux som gør, at jeg har råd til behandlinger, som jeg som studerende, ellers ikke ville have råd til andre steder. Det er det hele værd.

Clara