Pigment og solskader melasma

Melasma – og andre former for pigmentering
Hyperpigmentering er en fælles betegnelse for områder på huden, hvor pigment fremstår uens og ujævn. De mest almindelige former for hyperpigmentering er:

  • Melasma, der opstår på grund af hormonelle forandringer
  • Solar lentigines (solskader)
  • Post-inflammatorisk hyperpigmentering, som kommer af ar eller skader i huden.

Melasma opstår, hvis dine pigmentpletter er hormonelt betinget, det vil sige, at de er opstået i forbindelse med for eksempel graviditet, stress eller ved brug af p-piller.

Kan man behandle Melasma?

Hvis du har Melasma, kan dine pigmentpletter behandles og vi kan opnå flotte resultater.

I nogle tilfælde vil IPL eller anden form for laser være den mest egnede behandling, og i andre tilfælde vil peelinger med PRX-T33 eller ZO SKIN HEALTHS programmer være det mest hensigtsmæssige.

Book tid til en gratis konsultation, så vi kan vejlede dig om den rigtige behandling.

Vores kunder siger:

“Københavns bedste klinik! Mega dygtige og professionelle – føler mig altid i de tryggeste hænder. Det bedste er, at man virkelig kan mærke, at personalet brænder for det, de laver og altid giver en meget professionel og troværdig rådgivning inden behandling. De får mine bedste anbefalinger!” 

4.9/5
Healux Klinikken

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Hos Healux Klinikken anbefaler vi fra 1 – 5 behandlinger med et tidsinterval på 3 – 4 uger mellem behandlingerne. Behandlingen udføres ikke i sommerperioden.

Mulige bivirkninger:
I sjældne tilfælde vil nogle opleve at der kommer blærer, sår og skorpedannelse. Dette vil hele i løbet af 1-4 uger. 

Meget sjældent opleves ar og pigmentfejl.

Efter hver behandling anbefaler vi, at du indskrænker din fysiske aktivitet i de efterfølgende 5 døgn.

Fordelen ved at vælge Healux Klinikken

Healux Klinikken åbnede sine døre tilbage i 2007 og er dermed en af Danmarks første laser klinikker. På klinikken værner vi meget omkring vores faglighed og kontant opdatering af denne, samt altid at have de nyeste teknologier til rådighed. Vi er et team af Hudlæger, sygeplejersker og Kosmetologer som i hverdagen arbejder tæt sammen, for altid at kunne give dig som kunde, den absolut bedste behandling, inden for alle områder af den moderne skønhedspleje. 

01.

Gennemgået af en læge

Maria Heisterberg er speciallæge i dermatologi og registreret som ansvarshavende læge af Sundhedsstyrelsen i Healux Klinikken. Maria har uddannet sig i og har erfaring med kosmetisk hudbehandling.

02.

Rentefri finansiering

For at give dig de bedste valgmuligheder, har vi på Healux Klinikken etableret samarbejde med to af landets største låneudbydere indenfor det kosmetiske marked. Vi har samarbejde med Resurs Banks og sundhed+.

03.

Tryghed for en sikker behandling

Klinikken er registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed. Klinikkens ansvarlig speciallæge i Dermatologi og venerologi Maria Schjermer Heisterberg er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

Før & efter behandling

1718
1314

Hvordan foregår behandlingen med laser og IPL?

Området afrenses og du får et par beskyttelsesbriller på. Derefter påføres en speciel gel (kontaktcreme), hvorpå apparatets hoved føres over huden og der udsendes nogle få kraftige lysglimt. 

Behandlingen er uden bedøvelse og mange af vores kunder beskriver følelsen svarende til en varmefornemmelse efter en dag på stranden, eller at de mærker intervaller med en smerte, som om man bliver ramt af en udspændt tynd elastik.

Smertetolerancen er meget individuel. Jo, lysere din hud er, jo mindre smerte mærker du, og jo mere effektiv er behandlingen.

Før behandlingen med Laser og IPL
Før opstart af behandlingen sættes der tid af til en for-konsultation. Her ser vi på din hud, og ud fra dette tilrettelægger vi den bedste behandlingsplan for dig.

Da huden er en levende organisme, inkluderer behandlingsplanen også, hvordan du bedst muligt plejer din hud efter behandlingen, så du kan holde eventuelle nye solskader fra døren.

Sammen med dig gennemgå vi vigtig information og retningslinjer for behandlingen. Det kan være eventuelle sygdomme eller andre helbredsmæssige forhold, du måtte være berørt af, som muligvis kan være en forhindring i forhold til at kunne modtage behandlingen.

Efter behandling?
Du bør ikke bruge nogen aktiv hudpleje lige før- og efter behandlingen. Du vil opleve, at din hun kan se lidt ”beskidt” ud i 3-14 dage efter behandlingen.

Der kan være rødme og hævelse i huden fra nogle få minutter op til tre dage efter en behandlingsseance.

Hos Healux Klinikken anbefaler vi brug af SPF 50 året rundt.

Vedligeholdelse efter behandlingen
For at bevare de flotte resultater, som vi opnår i behandlingen, mener vi at vejledningen omkring vedligeholdelse og pleje er mindst lige så vigtig som selve behandlingen. Dette vil derfor være en naturlig del af din behandling. 

Information om pigmentpletter & solskadet hud

For at kunne modtage behandlingen er det meget vigtigt, at du ikke har solbadet aktivt fire uger før din behandling. Med aktiv solbadning mener vi, at du ikke har været i solen med en intention om at blive brun. 

Hvis din hud er solbrun, når du modtager IPL-behandlingen, bliver behandlingen mere ubehagelig, mindre effektiv og der er øget risiko for bivirkninger som for eksempel overfladiske forbrændinger.

Du må selvfølgelig gerne være udenfor, men hvis solen er fremme, skal du til enhver tid have din hud beskyttet med en solcreme der indeholder minimum solfaktor 50. Så vidt muligt skal du holde dig i skyggen eller sidde med ryggen til solen.

Hvis du har fået botox- eller filler-behandlinger, anbefaler vi, at du venter fire uger før brug af laser i samme områder.

Vi gør også opmærksom på, at vi ikke behandler personer som har akutte eller kroniske hudlidelser på behandlingsstedet.

Heller ikke hvis du er- eller har været i systemisk behandling med binyrebarkhormon (tabletter eller injektion).

I en uge før laserbehandlingen må du ikke have indtaget tetracyklintabletter eller andet lysfølsomprovokerende medicin. Du må ikke have pacemaker, epilepsi eller alvorlig sygdom.

I de seneste seks måneder må du ikke have indtaget isotretinoin tabletter (cyklisk A-vitamin).

Gravide, ammende og personer under 18 år behandles ikke.

Behandlingen tager 10-30 minutter alt afhængig af, hvilket område der skal behandles. 

Nej, hos Healux Klinikken udfører vi ikke behandlingen om sommeren. Du må ikke have fået sol i det område, som skal behandles minimum 4 uger før – og 4 uger efter behandlingen. 

Solskaderne fremtræder oftest i ansigtet eller på hals, bryst, nakke og hænder og det er disse områder, som vi primært behandler. 

Ja dine brune pletter/pigmentpletter kan sagtens fjernes med vores laser. Dette vil resultere i en mere ensartet hudtone. 

Du kan oftest se et flot resultat allerede efter første behandling. 

Men efter afsluttet behandlingsforløb forventes en reduktion af pigment på 70-100%.

Din tendens til at danne pigmentforandringer og solskader, kan vi dog ikke fjerne. Dette betyder, at du fremover (ofte med et eller flere års mellemrum) kan få brug for enkelte opfølgende/vedligeholdelsesbehandlinger.

Men med en god hjemmepleje / hudplejerutine og solcreme vil du dog helt kunne undgå opfølgende behandlinger.

Før behandlingen skal du til en konsultation ved en af vores specialuddannede sygeplejersker.  Konsultationen kan foretages samme dag som behandlingen, såfremt du bestiller tid til det.

Nej, du kan desværre ikke modtage laserbehandling, mens du er gravid eller ammer. 

For at mindske risiko for bivirkninger samt opnå optimal effekt, må behandlingsområdet ikke have været eksponeret for sol 4 uger inden- og 4 uger efter behandlingen.

Behandlingen føles lidt, som når du slipper en elastik, du har siddende om håndleddet. Smerten er kortvarig, men vi anvender altid vores Cryo – nedkølingsmaskine i området, da alle vores kunder har forskellig smertetærskel.

Fantastiske fordele med et Healux Club medlemskab

Som Healux Club medlem slipper du for at vente på månedlige kampagner og tilbud. du får nemlig adgang til lave priser, præcis når du har brug for dine behandlinger.

Ud over de fantastiske priser, vil du også få speciel invitationer til medlemsarrangementer, mails med små video forklaringer omkring vores behandlinger, tips og tricks til hvad du kan gøre derhjemme og meget andet.

Hudforyngelse & opstramning

En hudopstramning er en behandling, der er specielt velegnet til slap hud på halsen og i ansigtet. Behandlingen er med til at forbedre hudens struktur, fasthed og ensartethed.

Rynkereduktion

En injektionsbehandling med muskelafslappende middel er en perfekt behandling indenfor problematikker som eksempelvis smilerynker ved øjnene og de vandrette og lodrette rynker.

Kemisk Peelings

Kemisk peeling er en effektiv behandling, der er med til at skabe en fornyet hud ved hjælp af regenerering. En kemisk peeling kan bruges til mange forskellige behandlingstyper og problematikker alt efter hvilken type.

Ansigtsbehandlinger

Om du ønsker afslappende wellness-behandlinger eller mere en behandling hvor der er fokus på resultater og en langvarig boosting effekt. Så har vi den rette ansigtsbehandling for dig.

Har du spørgsmål?