Medical Signature

Vores Medical Signature behandlinger er målrettet områder i ansigtet, som vi ofte oplever er problemområder for mange. Vi har derfor skræddersyet hver af disse behandlinger, så vi ikke kun behandler selve problemerne i huden, men også årsagsbehandler og på den måde skaber et mere langvarigt resultat.

Se priser

Eye

Behandlingen varer 60 minutter.

Oplever du også, at det især er i øjenområdet, at du ældes? Så er vores Eye behandling perfekt for dig. En stor del af behandlingen er koncentreret om den fine hud omkring øjnene, hvilket vil give et hurtigt løft af ansigtet. Huden omkring øjnene er meget fin, og det er derfor et område, hvor huden hurtigere bliver tynd, mister sin styrke og synes indsunket. Man kan se på det lidt som, at huden mister sin kraft. For at genskabe og på ny opbygge huden igen, bruger vi vores Reaction system, som er en radiofrekvens teknologi. Det er bevist, at man via behandling med readiofrekvenser på et specifikt hudområde øger stimuleringen af kollagen og elastin, hvilket gør huden tykkere og mere kraftfuld. Tynd og indsunket hud får derved sin vitalitet tilbage, hvorved der skabes en genopbygning af huden. Til behandling af de små fine linjer bruger vi en Dermapen, hvor vi nænsomt behandler den fine overflade og indsluser specifikke virkestoffer afstemt til din hudtype. På den måde giver vi din hud, hvad den har brug for af virkestoffer til på egen hånd at arbejde videre med at regenererer sig selv.

Den anden del af behandlingen har fokus på hele ansigtet. Vi arbejder her først med muskelstimulering, hvor vi går ind og aktiverer dine muskler i hele ansigtet. På den måde mindsker vi trætte og sløve muskler, som er en af årsagerne til, at ansigtet med tiden begynder at hænge mere. At vi træner musklerne er med til at skabe et længerevarende resultat.

Vi afslutter behandlingen med en maske, som er afstemt til din hudtype. Masken arbejder vi ind i huden via vores specielle Gold Derma Roller, som hjælper næringsstofferne med at blive optaget bedre. Gold Derma Rolleren har også den fordel, at den stimulerer aktivitet i overhuden og mindsker spændinger som specielt opbygges omkring kæbepartiet.

Mellem hvert behandlingstrin bruger vi varmekompres for hele tiden at aktivere blodgennemstrømningen. Derved iltes cellerne, som vil skabe de bedste forudsætninger for optimalt resultat

Behandlingen består af:

 • Afrensning af huden med stimulerende ansigtsmassage
 • Varmt kompres
 • Muskelstimulering i ansigtet
 • Reaction
 • Varmt kompres
 • Dermapen 0,5 ml.
 • Ansigtsmaske med Gold Derma Roller og afslappende ansigtsmassage
 • Varmt kompres

Der anbefales 2-5 behandlinger alt efter behov.

Skin Boost

Behandlingen varer 60 minutter.

Ved vores Skin Boost behandling er der fuldt fokus på at booste huden så effektivt som muligt.

Som ved det meste inden for anti-age, går vi ind og arbejder med kollagenen og fugten i huden, som reduceres med årene. Vi har derfor valgt at kombinere den effektive ClearLift laserteknologi med Volite fra Juvederm.

ClearLift laseren er den revolutionerende behandling til rynkereduktion, reducering af store pore, udjævning af farveforskelle og reduktion af ar. Når vi kombinerer den med Volite, som er et light fillerprodukt, forbedrer vi hudens glathed, minimerer fine linjer, rynker og ar. Via små injektioner i huden lægger vi perler af intensiv hyaluron under hudoverfladen for at booste den mest muligt.

Kombinationen af disse behandlinger får huden til at generere en ny og øget mængde af kollagen samtidig med, at huden får et stort og længerevarende fugtboost.

Vi arbejder i denne behandling også med muskelstimulering. Vi går altså ind og aktiverer dine muskler i hele ansigtet for på den måde at mindske trætte og sløve muskler. Dette er oftest en af årsagerne til, at ansigtet begynder at hænge med tiden. At vi træner musklerne er med til at skabe et længerevarende resultat.

Vi afslutter behandlingen med en maske, som er afstemt til din hudtype. Masken arbejder vi ind i huden via vores specielle GoldRoller, som hjælper næringsstofferne med at blive optaget bedre samt at de små indsprøjtede hyaluronperler bliver fordelt optimalt. Goldrolleren har også den fordel, at den stimulerer aktivitet i overhuden og mindsker spændinger som specielt opbygges omkring kæbepartiet.

Mellem hvert behandlingstrin, bruger vi varme kompres, for hele tiden at aktiverer blodgennemstømningen og derved ildning af cellerne, da det vi skabe de bedste forudsætninger for optimalt resultat

 Behandlingen består af:

 • Afrensning af huden med stimulerende ansigtsmassage
 • Varmt kompres
 • Muskelstimulering i ansigtet
 • ClearLift laserbehandling
 • Volite 2 ml.
 • Ansigtsmaske med Gold Derma Roller og afslappende ansigtsmassage

Vi anbefaler denne behandling til alle over 30 år, som en behandling der foretages ca. 1 gang hver 6 måned.

OBS. Da vi i denne behandling arbejder med et fillerprodukt, er det lovgivningsbestem, at du mindst 48 timer inden behandlingen skal have været til en forkonsultation hos os.

Even Skin

Behandlingen varer 60 minutter.

Behandlingen er for dig, hvor livet har sat sine tydelige spor i form af solskader, karsprængninger, forstørrede porer, fine linjer og livløs hud.

Med denne behandling får vi gennem en kombination af to forskellige laserteknologier pustet nyt liv i huden. Vi fjerner karsprængninger, solskader i form af brune plamager og de døde hudceller så huden igen kan ånde og stråle med ny energi.

Vi starter behandlingen med først at skabe ”det rene lærred” som vi kalder det. Til det bruger vi hudslibning, hvor vi mildt og nænsomt fjerner alle de døde hudceller.

Den første laserteknologi, VL, bruger vi til at reducere synligheden af solskader på huden. Derudover går den ind og lukker for eventuelle karsprængninger, som kan få huden til at syne rødlig.

Vi fortsætter behandlingen med vores ClearLift laser, hvor vi kan opnå en udjævning af farveforskelle i huden, reduktion af rynker, store pore og synlige ar og laver en general opstramning af huden.

Vi afslutter behandlingen med vores specielle Neowhite maske, som forebygger fremkomsten af solskader i huden samtidig med at huden bliver fugtet optimalt.

Behandlingen består af:

 • Afrensning af huden med stimulerende ansigtsmassage
 • Pristine diamant behandling
 • VL laserbehandling
 • ClearLift laserbehandling
 • Neowhite ansigtsmaske ledsaget af afslappende hovedbundsmassage

Vi anbefaler 2-5 behandlinger alt efter behov.

For en effektiv og tryg behandling!

Klinikken er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

På Healux Klinikken har vi mange forskellige behandler, som hudlæge, lasereksperter, kosmetologer m. fl. så vi altid kan hjælpe dig bedst muligt.

På Healux Klinikken tilbyder vi altid gratis konsultation – så du kan få den bedste vejledning uden at føle dig forpligtiget.

På Healux klinikken uddanner vi løbende vores personale, for hele tiden at være opdateret med de nyeste behandlingsteknologier.

På Healux Klinikken bruger vi altid de nyeste teknologier på markedet – hvilket sikrer dig en effektiv behandling.

Se seneste tilsynsrapport

Priser

Læs mere om Club Medlem her

Behandling Normalpris Medlemspris Book en tid
Konsultation på Eye 0 kr. 0 kr.  Book
Konsultation på Skin Boost 0 kr. 0 kr.  Book
Konsultation på Even Skin 0 kr. 0 kr.  Book
Eye (60 min) 2.500 kr. 1.750 kr.  Book
Skin Boost (60 min) 5.000 kr. 3.500 kr.  Book
Even Skin (60 min) 3.500 kr. 2.450 kr.  Book

Forkæl en du holder af

Giv et gavekort