Medical Signature

Vores Medical Signature behandlinger er målrettet områder i ansigtet, som vi ofte oplever er problemområder for mange. Vi har derfor skræddersyet behandlingerne så vi behandle selve problemet men derudover også årsagsbehandle. På den måde skaber vi et mere langvarigt resultat.

Mange års erfaring

Vi har igennem vores mange års erfaring lært, at det specielt er området omkring øjnene, fugtigheden i huden, samt en uensartet hudfarve, som vores kunder har udfordringer med. I vores Medical Signatur behandlinger er det derfor netop disse 3 områder, som vi har fokus på.

Ens for alle 3 behandlinger er, at vi kombinerer behandlingerne med både velvære, stimulering af ansigtsmusklerne, samt aktivering af overhuden. Herved skabes en synergieffekt. Behandlingerne er derfor perfekte for dig, som virkelig ønsker at arbejde seriøst for at opnå et langvarigt resultat.

Vores kunder siger:

“Københavns bedste klinik! Mega dygtige og professionelle – føler mig altid i de tryggeste hænder. Det bedste er, at man virkelig kan mærke, at personalet brænder for det, de laver og altid giver en meget professionel og troværdig rådgivning inden behandling. De får mine bedste anbefalinger!” 

4.9/5

Fordelen ved at vælge Healux Klinikken

Healux Klinikken åbnede sine døre tilbage i 2007 og er dermed en af Danmarks første laser klinikker. På klinikken værner vi meget omkring vores faglighed og kontant opdatering af denne, samt altid at have de nyeste teknologier til rådighed. Vi er et team af Hudlæger, sygeplejersker og Kosmetologer som i hverdagen arbejder tæt sammen, for altid at kunne give dig som kunde, den absolut bedste behandling, inden for alle områder af den moderne skønhedspleje. 

01.

Gennemgået af en læge

Maria Heisterberg er speciallæge i dermatologi og registreret som ansvarshavende læge af Sundhedsstyrelsen i Healux Klinikken. Maria har uddannet sig i og har erfaring med kosmetisk hudbehandling.

02.

Rentefri finansiering

For at give dig de bedste valgmuligheder, har vi på Healux Klinikken etableret samarbejde med to af landets største låneudbydere indenfor det kosmetiske marked. Vi har samarbejde med Resurs Banks og sundhed+.

03.

Tryghed for en sikker behandling

Klinikken er registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed. Klinikkens ansvarlig speciallæge i Dermatologi og venerologi Maria Schjermer Heisterberg er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

Medical Signature behandlinger

Eye
Behandlingen varer 60 minutter.

Oplever du også, at det især er i øjenområdet du ældes? Så er vores Eye behandling perfekt for dig. En stor del af behandlingen er koncentreret om den fine hud omkring øjnene, hvilket vil give et hurtigt løft af ansigtet. Huden omkring øjnene er meget fin og det er derfor et område, hvor huden hurtigere bliver tynd, mister sin styrke og synes indsunket. Man kan se på det lidt som, at huden mister sin kraft. For at genskabe og genopbygge huden igen, bruger vi vores Reaction system, som er en radiofrekvens teknologi. Det er bevist, at man via behandling med radiofrekvenser på et specifikt hudområde øger stimuleringen af kollagen og elastin, hvilket gør huden tykkere og mere kraftfuld. Tynd og indsunket hud får dermed sin vitalitet tilbage, hvorved der skabes en genopbygning af huden. Til behandling af de fine linjer bruger vi en Dermapen, hvor vi nænsomt behandler den fine overflade og indsluser specifikke virkestoffer afstemt til din hudtype. På den måde giver vi din hud, hvad den har brug for af virkestoffer til at arbejde videre med at regenererer sig selv.

Den anden del af behandlingen har fokus på hele ansigtet. Vi arbejder først med muskelstimulering, hvor vi går ind og aktiverer dine muskler i hele ansigtet. På den måde mindsker vi trætte og sløve muskler, som er en af årsagerne til, at ansigtet med tiden begynder at hænge mere. At vi træner musklerne er med til at skabe et længerevarende resultat.

Vi afslutter behandlingen med en maske, som er afstemt til din hudtype. Masken arbejder vi ind i huden via vores specielle Gold Derma Roller, som hjælper næringsstofferne med at blive optaget bedre. Gold Derma Rolleren har også den fordel, at den stimulerer aktivitet i overhuden og mindsker spændinger som specielt opbygges omkring kæbepartiet.

Mellem hvert behandlingstrin bruger vi varme kompres for hele tiden at aktivere blodgennemstrømningen. Dermed iltes cellerne, som vil skabe de bedste forudsætninger for optimalt resultat

Behandlingen består af:

 • Afrensning af huden med stimulerende ansigtsmassage
 • Varmt kompres
 • Muskelstimulering i ansigtet
 • Reaction
 • Varmt kompres
 • Dermapen 0,5 ml.
 • Ansigtsmaske med Gold Derma Roller og afslappende ansigtsmassage
 • Varmt kompres
 • Der anbefales 2-5 behandlinger alt efter behov.

Skin Boost
Behandlingen varer 60 minutter.

Ved vores Skin Boost behandling er der fuldt fokus på at booste huden så effektivt som muligt.

Som ved det meste inden for anti-age, går vi ind og arbejder med kollagen og fugt i huden, som reduceres med årene. Vi har derfor valgt at kombinere den effektive ClearLift laserteknologi med Redensity 1 puresense skinbooster fra Teosyal.

ClearLift laseren er den revolutionerende behandling til rynkereduktion, reducering af store porer, udjævning af farveforskelle og reduktion af ar. Når vi kombinerer den med Volite, som er et light

filler produkt, forbedrer vi hudens glathed, minimerer fine linjer, rynker og ar. Via små injektioner i huden lægger vi perler af intensiv hyaluron under hudoverfladen for at booste den mest muligt.

Kombinationen af disse behandlinger får huden til at generere en ny og øget mængde af kollagen samtidig med, at huden får et stort og længerevarende fugtboost.

Vi arbejder i denne behandling også med muskelstimulering. Vi går ind og aktiverer dine muskler i hele ansigtet for på den måde at mindske trætte og sløve muskler. Dette er oftest en af årsagerne til, at ansigtet begynder at hænge med tiden. At vi træner musklerne er med til at skabe et længerevarende resultat.

Vi afslutter behandlingen med en maske, som er afstemt til din hudtype. Masken arbejder vi ind i huden via vores specielle Gold Roller, som hjælper næringsstofferne med at blive optaget bedre samt at de små indsprøjtede hyaluron perler bliver fordelt optimalt. Gold Rolleren har også den fordel, at den stimulerer aktivitet i overhuden og mindsker spændinger som specielt opbygges omkring kæbepartiet.

Mellem hvert behandlingstrin bruger vi varme kompres, for at aktiverer blodgennemstrømningen og iltning af cellerne, da det vi skabe de bedste forudsætninger for optimalt resultat

Behandlingen består af:

 • Afrensning af huden med stimulerende ansigtsmassage
 • Varmt kompres
 • Muskelstimulering i ansigtet
 • ClearLift laserbehandling
 • Redensity 1 puresense skinbooster 2 ml.
 • Ansigtsmaske med Gold Derma Roller og afslappende ansigtsmassage

Vi anbefaler denne behandling til alle over 30 år, som en behandling der foretages ca. 1 gang hver 6 måned.

OBS. Da vi i denne behandling arbejder med et filler produkt, er det lovgivningsbestemt at du mindst 48 timer inden behandlingen skal have været til en forkonsultation hos os.

Even Skin
Behandlingen varer 60 minutter.

Behandlingen er for dig, hvor livet har sat sine tydelige spor i form af solskader, karsprængninger, forstørrede porer, fine linjer og livløs hud.

Med denne behandling får vi gennem en kombination af to forskellige laserteknologier pustet nyt liv i huden. Vi fjerner karsprængninger, solskader i form af brune plamager og de døde hudceller så huden igen kan ånde og stråle med ny energi.

Vi starter behandlingen med først at skabe ”det rene lærred” som vi kalder det. Til det bruger vi hudslibning, hvor vi blidt og nænsomt fjerner alle de døde hudceller.

Den første laserteknologi VL, bruger vi til at reducere synligheden af solskader på huden. Derudover går den ind og lukker for eventuelle karsprængninger, som kan få huden til at syne rødlig.

Vi fortsætter behandlingen med vores ClearLift laser, hvor vi kan opnå en udjævning af farveforskelle i huden, reduktion af rynker, store porer og synlige ar og laver en generel opstramning af huden.

Vi afslutter behandlingen med vores specielle Neowhite maske, som forebygger forekomsten af solskader i huden samtidig med at huden bliver fugtet optimalt.

Behandlingen består af:

 • Afrensning af huden med stimulerende ansigtsmassage
 • Pristine diamant behandling
 • VL laserbehandling
 • ClearLift laserbehandling
 • Neowhite ansigtsmaske ledsaget af afslappende hovedbundsmassage

Vi anbefaler 2-5 behandlinger alt efter behov.

Information om Medical Signature

Behandlingerne tager mellem 60 – 70 minutter.

Vi anbefaler cirka 3 – 4 uger mellem hver behandling.

Vores lux behandlinger anbefaler vi et forløb på 3 – 5 behandlinger.

Nej vi kan desværre ikke tilbyde disse behandlinger mens du er gravid, vi vil her anbefale en af vores ZO eller signatur ansigtsbehandlinger 

Da vores Medical Signatur behandlinger er forskellige fra hinanden, vil der være forskellige forholdsregler for behandlingen. Vi anbefaler derfor at du inden du bestiller en tid, kommer forbi til en gratis konsultation, hvor vi vil gennemgå dette med dig.

Fantastiske fordele med et Healux Club medlemskab

Som Healux Club medlem slipper du for at vente på månedlige kampagner og tilbud. du får nemlig adgang til lave priser, præcis når du har brug for dine behandlinger.

Ud over de fantastiske priser, vil du også få speciel invitationer til medlemsarrangementer, mails med små video forklaringer omkring vores behandlinger, tips og tricks til hvad du kan gøre derhjemme og meget andet.

Botox

En injektionsbehandling med muskelafslappende middel er en perfekt behandling indenfor problematikker som eksempelvis smilerynker ved øjnene og de vandrette og lodrette rynker.

Filler

Filler behandling anvendes til ansigtskonturering, læbeforstørrelse og løft af kindben. Filler fungerer som et fyldstof – og er den overordnede betegnelse for behandlingstypen.

Hvilken hudforyngelse skal du vælge

Hvad kendetegner en ung og flot hud? Er det at huden er uden rynker? At den har glød og er gennemfugtet? Hos Healux Klinikken har vi flere forskellige behandlinger til at forynge huden.

Pigmentpletter og solskadet hud

En plettet og pigmenteret hud fremstår ældre, end den rent faktisk er, fordi vi forbinder de brune pletter med noget, som gamle mennesker får. Men det er der heldigvis råd for.

Har du spørgsmål?