Indsunkent udseende

Med alderen mister du fylde i ansigtet, og det inkluderer også tindingerne. Med fillers kan du genskabe fylde i tindingerne og undgå det indsunkne nærmest skelet-agtige udseende, der kan opstå med tiden. 

Filler i tindingerne

Tindingerne er ofte et overset område, men det kan gøre en stor forskel med en filler-behandling i tindingerne, hvis man ønsker at genskabe et ungdommeligt udseende i ansigtet.

Når vi genskaber fylden omkring tindingerne, så medfører det yderligere foryngende fordele: Brynene bliver løftet og løs hud på øjenlågene får en naturlig opstrammende effekt.

Vores kunder siger:

“Københavns bedste klinik! Mega dygtige og professionelle – føler mig altid i de tryggeste hænder. Det bedste er, at man virkelig kan mærke, at personalet brænder for det, de laver og altid giver en meget professionel og troværdig rådgivning inden behandling. De får mine bedste anbefalinger!” 

4.9/5

Fillerbehandling i hjertet af København

Vores klinik er beliggende lige ved Marmorkirken, i hjertet af København og vi har mange  års erfaring i at udføre filler-behandlinger.

Vores kunder er vores vigtigste visitkort, og derfor tilpasser vi hver behandling efter det ansigt, der sidder overfor os.

Vi værner om det naturlige look og kigger grundigt på ansigtsformen og symmetrien, så du ikke kommer ud med et kunstigt look. Vi opdaterer hele tiden vores viden og tager løbende kurser inden for nye behandlingsteknikker, så vi er på forkant med udviklingen.

Fordelen ved at vælge Healux Klinikken

Healux Klinikken åbnede sine døre tilbage i 2007 og er dermed en af Danmarks første laser klinikker. På klinikken værner vi meget omkring vores faglighed og kontant opdatering af denne, samt altid at have de nyeste teknologier til rådighed. Vi er et team af Hudlæger, sygeplejersker og Kosmetologer som i hverdagen arbejder tæt sammen, for altid at kunne give dig som kunde, den absolut bedste behandling, inden for alle områder af den moderne skønhedspleje. 

01.

Gennemgået af en læge

Maria Heisterberg er speciallæge i dermatologi og registreret som ansvarshavende læge af Sundhedsstyrelsen i Healux Klinikken. Maria har uddannet sig i og har erfaring med kosmetisk hudbehandling.

02.

Rentefri finansiering

For at give dig de bedste valgmuligheder, har vi på Healux Klinikken etableret samarbejde med to af landets største låneudbydere indenfor det kosmetiske marked. Vi har samarbejde med Resurs Banks og sundhed+.

03.

Tryghed for en sikker behandling

Klinikken er registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed. Klinikkens ansvarlig speciallæge i Dermatologi og venerologi Maria Schjermer Heisterberg er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

Før & efter behandling

IMG_4981IMG_4982
Create from blank-5.Create from blank-6.

Hvordan foregår behandlingen?

Med en tynd kanyle injicerer vi fillers i de specifikke områder, hvor du ønsker at få genetableret tabt fylde og volumen. 
Er der derimod tale om en generel opstramning af huden, lægger man filleren i andre områder, hvor volumen måtte være mindsket.

Med andre ord betyder dette, at vi ikke symptombehandler, men snarere årsagsbehandler. Det gør vi for at opnå et naturligt og smukt resultat, som ikke ser “konstrueret” ud.

Under behandlingen sidder du behageligt tilbagelænet i en klinikstol, så du er så afslappet som muligt. Det gør samtidig, at din behandler har fuld adgang til behandlingsområdet. Området desinficeres før injektion for at fjerne bakterier, hvorefter produktet føres ind under huden med en fin kanyle.

Reaktioner på filler behandling
Der kan umiddelbart efter behandlingen forekomme en let rødme, hævelse, ømhed eller kløe i det behandlede område. Det er derfor vigtigt for os, at du, efter din behandling, bliver siddende cirka 15 minutter, så vi kan observere og forhindre en utilsigtet reaktion i huden. Rødme, hævelse med mere er normale reaktioner efter en injektionsbehandling, og er derfor helt ufarligt. Ubehaget er midlertidigt og forsvinder i de fleste tilfælde i løbet af 1-2 dage. Ved behandling af læberne vil hævelserne dog oftest stå på lidt længere tid.

Det færdige resultat
Det færdige resultat ses efter cirka en uge, når eventuel hævelse og blå mærker har lagt sig. Herefter tager det yderligere 2-3 uger før filleren fuldt ud har blandet sig med dit eget væv. Indtil da vil du oftest kunne mærke filleren under huden, hvilket er helt naturligt.

Gør det ondt?
Der kan være lidt smerter forbundet med behandlingen. Heldigvis har de produkter, vi bruger på klinikken, hurtigvirkende lokalbedøvelse i sig.

I nogle områder, som for eksempel læberne, kan det være en fordel at anvende en lokalbedøvende creme. Dette er selvfølgelig noget, som din behandler vil tale med dig om under din konsultation på klinikken.

Konsultationen foregår minimum 48 timer inden behandlingen og er naturligvis gratis og uforpligtende.

Før behandlingen: gratis forkonsultation

Senest 48 timer før din første filler-behandling skal du til en for-konsultation hos en af vores behandlere. Konsultationen er obligatorisk, da det er lovgivningsbestemt og det er din sikkerhed for en ordentlig og grundig behandling.  Konsultationen er gratis, og her finder vi ud af, hvad dine ønsker og forventninger er og lægger en plan for behandlingen.

Behandlingens varighed
Behandlingsresultatet holder i 6-24 måneder alt afhængigt af behandlingsområdet, dybden af linjerne og rynkerne, hudens kvalitet, din livsstil samt hvilket fillerprodukt der bruges til behandlingen.

Bemærk: Den første behandling holder oftest kortere tid end de efterfølgende behandlinger.

Vi behandler blandt andet følgende:

Ikke-permanent filler

På Healux Klinikken anvender vi ikke-permanente fillers af mærket Juvéderm.

En ikke-permanent filler består hovedsageligt af hyaluronsyre, som naturligt findes i hudens bindevæv. Hyaluronsyre binder væske i huden og giver dermed fylde, blødhed og elasticitet.

Det betyder, at en ikke-permanent filler som Juvéderm er et biologisk og naturligt alternativ til permanente fillers. Derfor skal behandlingen også gentages efter cirka 6-18 måneder, hvis man ønsker at bibeholde resultatet. 

Information om filler behandling

Det er meget individuelt, hvor mange milliliter der skal bruges til en filler behandling. Mængden af filler afhænger nemlig både af dine personlige ønsker, tilstanden på din hud og de områder, der skal behandles.  

Vi ser det derfor, som vores fornemmeste opgave, at hjælpe og rådgive dig, så du får præcis det ud af behandlingen, som du ønsker. Healux Klinikkens behandlere er altid helt up-to-date med de nyeste behandlingsteknikker, som gør resultatet af behandlingen så flot og naturligt som mulig.

Ønsker du et mere friskt, ungdommeligt og defineret udtryk, mere volumen eller fylde, så er en fillerbehandling effektiv, da resultatet ses umiddelbart efter behandlingen. 

Derudover er selve behandlingen meget hurtigt overstået og forholdsvis smertefri. Eventuelle smerter mindskes med de produkter, vi benytter os af, som giver en lokalbedøvende effekt. Der kan forekomme hævelser og blå mærker ved behandlingen, men disse foretager sig hurtigt. Ved hævelse kan resultatet i nogle tilfælde først rigtig vurderes efter ca. 1-2 uger.

Filler behandlingen kan foretages i præcis de områder, hvor der er behov for den. Vi kan derfor skræddersy en individuel behandling alt efter dit ansigt og dine personlige ønsker.

Ikke-permanent filler er et biologisk, naturligt middel til øjeblikkelig fjernelse af rynker, folder, indsunkne og løse hudområder. Fillers er klare, sterile geler, som består af hudens naturlige bindevævssubstans hyaluronsyre og polysaccharid (sukkerstof). Hyaluronsyrens force er, at den kan optage dens egen vægt i vand ganget med tusinde. Så har man mistet volumen i enkelte områder, kan man lægge filler ind i de specifikke områder for at skabe et løft og samtidig tilføje huden fugt. 

Fillers indsprøjtes i den øverste del af huden med en meget tynd nål og kan udfylde en rynke, fold, oprette en kontur (løshed eller manglende fylde), øge volumen i læberne eller blot lave en mindre korrektur af læberne.

Fillers er igennem de senere år blevet en af de mest populære og anerkendte æstetiske behandlinger, da der er meget lav risiko ved behandlingen og resultatet er synligt næsten øjeblikkeligt.

Healux Klinikken er officiel Juvéderm filler-klinik, og vi anvender kun de mest anerkendte fillerprodukter. Vi sørger altid for at give en individuel behandling og tager udgangspunkt i dine ønsker og behov, så vores vores dygtige og erfarne behandlere kan udvælge det bedst egnede produkt til dig. 

På klinikken har vi mange forskellige typer filler. Det har vi, fordi en filler ikke bare er en filler.

For at resultatet skal blive flot og naturligt, er det vigtigt, at der bruges en filler med lige nøjagtigt den tykkelse eller konsistens, som er bedst velegnet til netop det område, som skal behandles.

Afhængigt af behandlingsområdet kan det for nogens vedkommende være fordelagtigt at kombinere en filler behandling med andre behandlinger. Det kunne være en muskelafslappende behandling mod rynker og fine linjer, som er forårsaget af ens egen mimik og ansigtsbevægelser. Eller en laserbehandling for at optimere hudkvaliteten og derved opnå et længerevarende og mere naturligt resultat.

Efter indsprøjtningen i huden vil hyaluronsyren langsomt nedbrydes i kroppen. Hyaluronsyren forsvinder til sidst, og huden vil langsomt vende tilbage til tilstanden inden behandlingen. 

  • Undgå brug af blodfortyndende medicin som for eksempel magnyl, gigtmidler og fiskeolie en uge før- og efter behandling, da disse medikamenter kan give yderligere blødninger eller blå mærker på huden.
  • Da vi anvender lokalbedøvende cremer og/eller indsprøjtning med Xylocain eller lignende (til læbefylde), er det vigtigt, at du oplyser, om du tåler dette.
  • Gravide og ammende samt personer i behandling med blodfortyndende eller bindevævsnedbrydende medicin behandler vi ikke.
  • For at undgå irritation i det behandlede område, bør du, i op til en uge efter behandlingen, ikke udsætte området for intens varme (solarium og solbadning) eller ekstrem kulde. Du er velkommen til at medbringe en bisidder, når du skal modtage den mundtlige information om behandlinger og metoder.

Efter behandlingen kan der forekomme reaktioner, som er almindelige i forbindelse med indsprøjtninger. Der kan opstå rødme, hævelse, smerte, kløe, blå mærker og blødning på behandlingsområdet. Reaktionerne er normalt lette til moderate, og går som regel over af sig selv i løbet af nogle få dage. 

Resultatet kan ses med det samme, og du kan forvente et flot, naturligt og æstetisk resultat. Din behandling holder i op til 24 måneder. Dog kun op til 6 til 12 måneder i læberne.

Lige efter behandlingen kan du fortsætte dine daglige gøremål. Du vil dog kunne risikere forbigående små gener såsom let rødme, kløe og blå mærker. Der kan gå op til 14 dage før eventuel hævelse er forsvundet. 

Du må ikke modtage behandling, hvis du er gravid eller ammer. 

Nej, før du kommer til din første filler-behandling på Healux Klinikken, er det lovgivningsbestemt, at du minimum 48 timer inden, skal have været til en forkonsultation hos os. 

Konsultationen er gratis og kun nødvendig før din første filler-behandling. Ved forkonsultationen kan du få afklaring på de spørgsmål, du måtte have, og vi vil sammen med dig vurdere, hvad den bedste behandling måtte være.

Fantastiske fordele med et Healux Club medlemskab

Som Healux Club medlem slipper du for at vente på månedlige kampagner og tilbud. du får nemlig adgang til lave priser, præcis når du har brug for dine behandlinger.

Ud over de fantastiske priser, vil du også få speciel invitationer til medlemsarrangementer, mails med små video forklaringer omkring vores behandlinger, tips og tricks til hvad du kan gøre derhjemme og meget andet.

Rynkereduktion

En injektionsbehandling med muskelafslappende middel er en perfekt behandling indenfor problematikker som eksempelvis smilerynker ved øjnene og de vandrette og lodrette rynker.

Behandling for mænd

Behovet hos kvinder og mænd er forskellige, hvorfor vi også differentierer vores behandlinger herefter, skræddersyr vi dem til mænd for at sikre, at den mandlige æstetik bevares & forbedres.

Karsprængninger & rødme

På klinikken har vi mange års erfaring med laserbehandling af karsprængninger. Vi arbejder med to forskellige laserteknologier for at kunne behandle alle slags karsprængninger bedst muligt.

Hudforyngelse & opstramning

En hudopstramning er en behandling, der er specielt velegnet til slap hud på halsen og i ansigtet. Behandlingen er med til at forbedre hudens struktur, fasthed og ensartethed.

Har du spørgsmål?