Værd at vide om muskelapslappende middel

2. februar 2019

Kosmetiske ansigtsbehandlinger stormer frem og eksempelvis behandling med muskelafslappende middel er blevet utrolig populært. Muskelafslappende middel er stadig lidt forbundet med tabu, men det kan være et både effektivt og sikkert middel til at få rettet, glattet eller forskønnet sit ansigt. I artiklen nedenfor kan du læse meget mere om, hvad muskelafslappende middel er og hvordan det foregår. På Healux-klinikken har vi mange års erfaring i kosmetisk ansigtsbehandling, og vi vil hellere end gerne vejlede dig om, hvilke muligheder der er og hvordan vores forskellige behandlinger virker. Vores mål er altid det naturlige, som understreger din personlighed.

God læselyst!

Med venlig hilsen
Signe Cordsen, indehaver af Healux-Klinikken

Værd at vide før du vælger muskelafslappende middel-behandling
Muskelafslappende middel er en populær behandling mod rynker i ansigtet og alligevel er der mange mennesker, der ikke helt ved, hvad Muskelafslappende middel er og hvordan det virker. Så hvis du overvejer behandling med muskelafslappende middel og gerne vil vide mere, kan du læse videre her.

Af journalist Karen Vistesen

Kosmetisk behandling med muskelafslappende middel har været kendt i de sidste 15 år og er i dag en af de mest benyttede behandlingsformer mod ansigtsrynker. Nogle af grundene til at behandling med muskelafslappende middel er blevet så populær er en garanteret virkning med et hurtigt resultat.  Derudover er det en kort og næsten smertefri behandling. Det fortæller Signe Cordsen som er indehaver af Healux-Klinikken i Bredgade i København.

Hvad er muskelafslappende middel og hvordan virker det?
Botulium Toxin er det aktive stof i Muskelafslappende middel-produkter. Botulium Toxin er et proteinstof, som dannes naturligt af jordbakterier. Stoffet, der bruges til behandling, er renset for bakterier og virker ved at afslappe musklerne i de områder, hvor det indsprøjtes. Stoffet har i mange år været anvendt i medicinsk behandling mod spastiske muskler.

Ansigtsrynker, som kommer med årene af vores mimik, kan behandles med Botulium Toxin. Det kan bruges til behandling af rynker i panden, ved øjnene, på hagen og halsen.  Behandlingen foregår ved at injicere stoffet i de muskler, hvor der ønskes en virkning. Og behandling med muskelafslappende middel betyder ikke et ansigt uden mimik. I skønhedspleje anvendes muskelafslappende middel som muskelafspændende middel i ganske små mængder, så ens naturlighed bevares.

Målet er et naturligt udseende
-På Healux-klinikken er målet altid et naturligt udseende. Vi arbejder mod et friskere og måske yngre look, der understreger din unikke personlighed. Du vil selv kunne se effekten af vores behandlinger, men dine omgivelser vil kun bemærke at du ser friskere og smukkere ud, siger Signe Cordsen.

Behandlingens holdbarhed
Hun fortæller, at behandling med muskelafslappende middel tager kun cirka 10 minutter og er forbundet med meget lidt ubehag. Efter behandlingen kan der ses let og kortvarig rødme, måske også i nogle tilfælde lidt blå mærker. Effekten vil indtræde i løbet af 5-10 dage. Behandlingen holder i 3-6 måneder, hvorefter den skal gentages. Behandlingen kan virke forebyggende mod ansigtsrynker, fordi ansigtsmimikken vænner sig til ikke at anvende de muskler, der bliver behandlet, forklarer Signe.

Kombinationsbehandling kan give et endnu flottere resultat
På Healux- Klinikken går man meget op i at skønhed er mere end at dæmpe mimiske rynker. Det handler også om sund og smuk hud.

-Derfor kan det være en god ide med kombinationsbehandling, hvor vi også arbejder med teknikker der styrke huden, så du får en endnu større effekt. Ved at bruge muskelafslappende middel i kombination med Laser, Dermaroller eller Pristine-behandling, opnår mange af vores kunder en flot totaleffekt, hvor rynker mindskes og hudens struktur og glød bliver jævn og smuk, slutter Signe Cordsen.

Få svar på hvilken behandling, der er god for dig?
Hvis du går og er lidt træt af bekymringsrynken mellem brynene eller nedadvendte mundvige, og overvejer at få gjort noget ved det, så book en gratis uforpligtende konsultation hos os.

Konsultationen udføres af vores hudlæge. Du kan samtidig stille alle dine spørgsmål. Book her

HUSK AT DU I HELE FEBRUAR OG MARTS MÅNED FOR 20% rabat PÅ DINE BEHANDLINGER MED MUSKELAFSLAPPENDE MIDDEL.

Har du spørgsmål?