Sopranoxli

17. december 2018

Hvordan avancerer SHR-teknologien ved Soprano Xli systemet hårfjerning med laser?
Indtil SHR-teknologien på Soprano Xli systemet blev udviklet, blev hårfjerning med laser betragtet som en behandling, der kun var lidt mindre smertefuld end voksning. Årsagen til dette var, at lyset, der blev leveret til den melaninrige overhud også påvirkede nerverne i dette område, hvilket resulterede i smerte og i værste tilfælde forbrændinger. Den unikke SHR tilgang som Alma har introduceret virker ved en opvarmning af hårsækkene til en tilstrækkelig temperatur til at kunne beskadige dem. Samtidig leveres der en minimal mængde termisk energi til den nerverige overhud. Resultatet er mindre smerte med en større effekt.

SHR virker ved gradvist at opvarme underhuden til en temperatur, der effektivt ødelægger hårsækkene og forhindrer genvækst af uønskede hår. Samtidig undgår man skade på det omkringliggende væv. Korte laserimpulser ved høj repetitionshastighed leveres dybt ind i underhuden, hvorved der opnås en høj gennemsnitlig effekt og terapeutisk effektiv varmeopbygning med næsten ingen smerte.

Soprano Xli laser anvender “In-Motion™”-teknik over behandlingsområdet, hvilket sikrer fuld dækning og forebyggelse af små ubehandlede områder, som tit kan ses ved almen laser eller IPL behandlinger. Soprano Xli omfatter ICE™-køling, der forhindrer overfladiske forbrændinger og gør det muligt at fjerne hårene effektivt.

SHR teknologi fra Alma Lasers
Som udgangspunkt lyder denne nye laserteknologi simpel, men når man tænker på, hvordan hårfjerning med laser har fungeret siden Soprano Xli kom på markedet, forstår man, hvor revolutionerende SHR-konceptet i bund og grund er. Netop på grund af den lave risiko for forbrænding, hvor man med den ældre generation af IPL og laser betragtede behandling af mørkhudede mennesker som meget usikker på grund af deres høje niveauer af melanin, som kan resultere i alvorlige forbrændinger. Dette er ikke længere et problem samt at Soprano Xli behandlingen, næsten er en smertefrie behandling, noget man ikke før har set på markedet.

Vi er på Healux Klinikken derfor rigtigt glæde for at kunne tilbyde vores kunder, behandling med SopranoXLi

Ønsker du at høre mere om behandlingen eller opstarte behandling er du altid meget velkommen til at kontakte os og få en gratis konsultation. Vi vil sammen gennemgå netop dine ønsker ud fra din hårvækst.

Har du spørgsmål?