Hårfjerning på ben

Permanent hårfjerning med laser på benene er en af de mest efterspurgte behandlinger i Healux Klinikken – og det forstår vi godt: 

Forestil dig, at du aldrig mere behøver at barbere ben, epilere eller vokse… Forestil dig, at du slipper for røde knopper og indgroede hår… For ikke at tale om alle de penge, du sparer på længere sigt – en skøn tanke, ikke?

Med vores avancerede Soprano Titanium laser-teknologi kan du opnå helt glatte hårløse ben – næsten smertefrit.

Hårfjerning med laser

Underben eller hele ben?

Om du ønsker hårfjerning på hele benet, eller om det kun er underbenene, der trænger, så har vi en behandling, der passer til dig.

Vores laser-maskiner er de førende på markedet og egner sig til alle hudtyper og alle hudfarver. Og det bedste af det hele? Hårfjerning kan udføres på alle tider af året med vores Soprano Titanium system.

Book en gratis konsultation og kom i gang med det samme.

Vores kunder siger:

“Københavns bedste klinik! Mega dygtige og professionelle – føler mig altid i de tryggeste hænder. Det bedste er, at man virkelig kan mærke, at personalet brænder for det, de laver og altid giver en meget professionel og troværdig rådgivning inden behandling. De får mine bedste anbefalinger!” 

4.9/5

Hvad er fordelene ved permanent hårfjerning med laser?

Hvis man ønsker at fjerne uønsket hår, så er hårfjerning med laser en behandling med mange fordele: 

  • Behandlingen er forholdsvis smertefri
  • Din hud bliver mere klar og glat
  • Du slipper for indgroede hår og irritation af huden

Med den nye IN-motion teknologi på Soprano XLi og Soprano Titanium Diode laser er det muligt at udføre hårfjerning på alle hudtyper, hårtyper og hudfarve på alle tider af året.

Fordelen ved at vælge Healux Klinikken

Healux Klinikken åbnede sine døre tilbage i 2007 og er dermed en af Danmarks første laser klinikker. På klinikken værner vi meget omkring vores faglighed og kontant opdatering af denne, samt altid at have de nyeste teknologier til rådighed. Vi er et team af Hudlæger, sygeplejersker og Kosmetologer som i hverdagen arbejder tæt sammen, for altid at kunne give dig som kunde, den absolut bedste behandling, inden for alle områder af den moderne skønhedspleje. 

01.

Gennemgået af en læge

Maria Heisterberg er speciallæge i dermatologi og registreret som ansvarshavende læge af Sundhedsstyrelsen i Healux Klinikken. Maria har uddannet sig i og har erfaring med kosmetisk hudbehandling.

02.

Rentefri finansiering

For at give dig de bedste valgmuligheder, har vi på Healux Klinikken etableret samarbejde med to af landets største låneudbydere indenfor det kosmetiske marked. Vi har samarbejde med Resurs Banks og sundhed+.

03.

Tryghed for en sikker behandling

Klinikken er registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed. Klinikkens ansvarlig speciallæge i Dermatologi og venerologi Maria Schjermer Heisterberg er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

Før & efter behandling

Bikini førBikini efter
Armhule førArmhule efter

Hvordan foregår behandlingen?

For bedre at kunne forstå, hvordan behandlingen foregår, skal man se på hårenes tre naturlige faser:

  • Vækstfasen
  • Hvilefasen
  • Afstødningsfasen

Når et hår er i vækstfasen, har hårfolliklen kontakt til selve føderen kaldet papilla. Laseren trænger ned gennem håret og destruerer papilla, hvorved den ikke længere kan udvikle en ny hårfollikel.

Før behandling
For at opnå optimal behandling skal området med den uønskede hårvækst være barberet 1-2 dage før hver behandling. Jf lovgivning om kosmetisk behandling, vil behandlingsområdet blive fotograferet til journalbrug. Det er særligt vigtigt, at du 4 uger før behandlingen ikke fjerner dine hår med epilering, voks eller pincet for at sikre, at alle dine hårsække i største omfang indeholder hår, som ødelægges af SHR laserlyset og varmen. Før behandling med SHR, må du gerne have fået sol, dog ikke være solbrændt.

Under behandling
Du vil få udlånt et par egnede beskyttelsesbriller under behandlingen. Et tyndt lag kontaktcreme (gel) påsmøres huden umiddelbart før behandlingen. Ved SHR-behandlingen køres på den gelsmurte hud med laserapparatets mundstykke let med fri hånd rundt i cirklende eller lineære bevægelser, i et afgrænset markeret område, således at der langsomt i hudområdet opbygges varme, som svarer til en forud defineret energi (kj). Når den ønskede energi er leveret fortsættes til et nyt hudområde. Overhuden vil under hele behandlingen blive nedkølet, hvorved en evt. smerte kan reduceres. Behandlingstiden varierer fra område til område.

Efter behandling
Du kan ikke se resultatet lige efter, men mellem 1 – 3 uger efter en behandling vil en stor del af dine hår falde ud allerede efter første behandling. Du bedes undlade at bruge nogen aktiv hudpleje, fx A-vitaminsyrer i de områder der behandles. Der kan være rødme af huden, ofte som små prikker svarende til hårsæk områderne, som kan vare fra ½ time til ca. 3 dage. Såfremt du har barberet dig lige inden behandlingen, kan nogle opleve irriteret røde knopper.

Smertefri hårfjerning med laser

Soprano XLi og Soprano Titanium behandler fjernelse af uønsket hår med de samme resultater som et alment medicinsk lasersystem, men uden samme risiko for bivirkninger.

Systemet virker ved sikkert og skånsomt at opvarme underhuden (dermis) til en temperatur, der beskadiger hårfolliklen og papilla og forhindrer genvækst. Samtidigt beskadiger systemet ikke den omkringliggende hud.

Ved hårfjerning med IN-motion teknik forstås, at man stille og roligt bevæger laseren over hudoverfladen og derved gradvis opbygger den varme, som der skal til, for at destruere hårfolliklen og papilla. 

Information om permanent hårfjerning

En behandlingstid varierer meget alt efter hvilket område som behandles. Det vil f.eks. tage ca. 2 min. at behandle hår på en overlæbe og omkring 1,5 time at behandle hele ben. Vi oplever, at langt de fleste af vores kunder kan ligge og slappe af under behandlingen.

Der kan dog være lidt varme og mindre smerte forbundet ved behandling af mere sensitive områder ved overlæben og ved intimbehandling.

Ved et behandlingsforløb med Soprano Titanium og Soprano Ice Diode laser tager det gennemsnitligt 6-10 behandlinger med 4-8 ugers interval imellem behandlingerne at opnå en hårreduktion på 85-90%.

De resterende 10-15% ses oftest som små, fine dun som hele vores krop er dækket af.

Ved et behandlingsforløb med Soprano Titanium og Soprano Ice Diode laser tager det gennemsnitligt 6-12 behandlinger med 4-8 ugers interval imellem behandlingerne at opnå en hårreduktion på 85-90%.

De resterende 10-15% ses oftest som små, fine dun som hele vores krop er dækket af.

Når man taler om permanent hårfjerning, er det rigtigt vigtigt at forstå, at man kun kan fjerne de hår, du har på det tidspunkt, du gennemgår dit behandlingsforløb. Det betyder, at man ikke kan fjerne hår, som måtte komme om 2 eller 10 år.

Vores krop er en levende organisme, hvor vi har over en million latente hårfollikler liggende. Langt det fleste af disse går vi heldigvis også i graven med, men der vil være nogle som bliver aktive senere i livet. Det ses specielt ved hormonelle udsving, som ved kvinder kan være graviditet, amning, skift af p-piller og overgangsalderen. Ved mænd kan det komme til udtryk ved øget træningsintensitet med mere.

Det er derfor vigtigt at forstå, at man igennem tiden kan forvente opfølgende behandlinger for at forblive hårfri. Det vil sige, hvis man oplever, at man får hår efter et permanent hårfjerningsforløb, så er det ikke de hår, vi har fjernet, der kommer ikke igen. Det er derimod ny hårvækst, som er nye hårfollikler, der bliver aktive. Disse hårfollikler ville være blevet aktive, uanset om man har fået laser eller ej. Dette er også en af årsagerne til, at man oftest – især på mand – ser en øget hårvækst jo mere op i årene, man kommer, samt at man oftest ved kvinder ser en øget hårvækst eller omrokering af hår ved overgangsalderen.

Antallet af vedligeholdelsesbehandlinger kan variere utroligt meget fra person til person, da det kommer an på personens hormonelle udsving. Det vil for nogle være nødvendigt med en opfølgende behandling 1-2 gange om året i en årrække og derefter 1 behandling hvert andet år. Andre ser vi ikke i 4-5 år efter deres afsluttede behandlingsforløb så det er meget individuelt.

Som udgangspunkt kan vi på Healux Klinikken behandle alle hudtyper, hårtyper og hårfarver, da vi har flere forskellige lasertyper til hårfjerning. Medicinske studier, og vores egen erfaring, viser dog, at ca. 5% desværre ikke får et tilfredsstillende resultat. Man har ikke konkrete beviser på, hvorfor dette kan være, men som klient er det noget, man skal være bevist omkring. Vi følger derfor hele tiden dine behandlingsresultater, så vi så hurtigt som overhoved muligt, kan sætte ind, hvis du ikke måtte opnå det ønskede resultatet. 

Det forholder sig sådan, at jo lysere eller rødligere dine hår er, des mindre reduktion vil du kunne forvente. Har du derfor som udgangspunkt helt lyse hår, vil du ikke kunne forvente mere end en reduktion på 50-60%. Denne mindskning af den overordnede reduktionsprocent ses ud fra, at laseren øger sin opvarmningseffekt via det melanin (farvestof), der er i de enkelte hår. Er hårene derfor nærmest farveløse, vil der ikke skabes en opvarmning effekt på samme måde som ved mørkere hår. Men det at man nu via den nye IN-motion teknologi med Soprano Titanium og Soprano Ice Diode laser, nu kan behandle lyse hår, er i sig selv en revolution i forhold til de muligheder og teknologier man før har set på markedet. Derfor er det altafgørende for dig med lysere hår, at din behandling bliver udført med denne nye teknologi, da en behandling med de mere traditionelle IPL-systemer (Intens Puls Light) ikke kan skabe et godt nok resultat for dig.
Det er dog vigtigt at forstå, at er det en hormonel behåring, vi skal ind og fjerne, og denne vil være mere genstridig. Man vil derfor skulle forvente flere behandlinger end ved fjernelse af almen behåring såsom armhuler, bikini og ben.

Nej, af etiske årsager behandler vi ikke på gravide.

Behandling for permanent hårfjerning kan ske på hele kroppen, vi kan dog ikke behandle henover en tatovering eller henover modermærker. 

PCOS er en hormonel forstyrrelse, som ses hos 5-10% af kvinder i den fødedygtige alder. Er du ramt af PCOS, kan du med fordel modtage behandling med Soprano Titanium og Soprano Ice Diode laser, hvis du ønsker at få fjernet dine hår. Det er dog vigtigt for dig med PCOS at vide, at du vil blive en evighedsklient.

Det vil sige, at vi oftest kan fjerne den øgede hårvækst med gode resultater, men at du efter et afsluttet behandlingsforløb, vil skulle forvente oftere vedligeholdelsesbehandlinger end klienter uden PCOS. Vi har igennem de sidste 12 år fået stor erfaring med behandling af klienter med PCOS. Vores erfaring siger os, at vedligeholdelsesbehandlingerne, selv ved kvinder med PCOS, bliver mindre og mindre over årene.

Til hårfjerning bruger vi state-of-the-art maskinerne Soprano XLi og Soprano Titanium, som i 2015 vandt den internationale pris The Aesthetic Industry Awards for Bedste Lasersystem til Permanent Hårfjerning.

Behandlingen er specielt designet til at fjernet uønsket hår hurtigere og mere komfortabelt end nogensinde før. Soprano XLi og Soprano Titanium er innovativt og repræsenterer et gennembrud indenfor den æstetiske teknologi til behandling af uønsket hårvækst helt smertefrit. Vi har med Soprano XLi og Soprano Titanium flere muligheder inden for det såkaldte nanometer spektrum (laser frekvenserne) i forhold til behandling.

Det vil sige, at vi både kan arbejde med 755 nm, 810 nm og 1064 nm, hvilket giver os mulighed for at kunne differentiere behandlingerne alt efter hår og hudfarve.

Ved hårfjerning med IN-motion teknik forstås, at man stille og roligt bevæger laseren over hudoverfladen og derved gradvis opbygger den varme, som der skal til, for at destruere hårfolliklen og papilla.

Ved de almene og oftest lidt ældre lasersystemer, arbejder med ved, at man placerer laseren på huden, aktiverer et skud og rykker videre til det næste område. Dette gør, at laseren arbejder meget intenst og hvilket der er en del smerte forbundet med.

Med den nye IN-motion teknologi i Soprano XLi og Soprano Titanium laver man en mere gradvis opvarmning af huden ved konstant at bevæge laseren over huden. Dette giver en nærmest smertefri behandling samtidig med, at risikoen for bivirkninger er særdeles reduceret. Ved de nye systemer oplever vi også mindre helligdage, da vi har mulighed for at gå hen over området flere gange.

Det betyder glatte ben, arme, ryg og ansigt næsten uden smerte. Nogle kunder sammenligner endda behandlingen med en hot stone massage. Soprano XLi og Soprano Titanium er en sikker og effektiv teknologi for selv sensitive hudtyper. Behandlingen kan udføres hele året rundt, selv efter soleksponering, eller når huden er tør pga. kulde.

Selvom vi gerne ville kunne garantere, at alle fik det samme helt perfekte resultat, så er det desværre ikke muligt. Alle kroppe er individuelle og derfor vil resultatet også være derefter. Vi mener, at for at du kan træffe den rigtige beslutning, skal du have det rigtige grundlag. Derfor kommer der her nogle af de bivirkninger, der kan være ved permanent hårfjerning:

  • Forbrænding af huden. Dette ses yderst sjældent, men kan være en potentiel bivirkning ved alle lasersystemer, og derfor også muligt ved hårfjerning.
  • Forbrænding af huden vil vise sig umiddelbart under behandlingen.
  • Mange mørke og tykke hår på et lille område kan desuden give en utilsigtet kraftig reaktion.

Før behandlingen skal du til en konsultation ved vores specialuddannede sygeplejerske. 

Konsultationen kan foretages samme dag som behandlingen, såfremt du booker tid til det. Alle Soprano XLi behandlinger udføres af en specialuddannet IPL/Laserterapeut under lægeansvar.

Vi kan alle have forskellige behov og ønsker til vores behandlingsforløb. Så for at give dig de bedste valgmuligheder, har vi på Healux Klinikken etableret samarbejde med to af landets største låneudbydere indenfor det kosmetiske marked.

Det er Resurs Banks som kalder deres lånemulighed for Sundhedskonto. Derudover har vi også et samarbejde med Sundhed+ (bemærk at ”Sundhedskonto” og ”Sundhed+” er fra to forskellige låneudbydere.

For at modtage behandling er det vigtigt, at du ikke fejler noget eller indtager noget bestemt medicin, der kan modvirke eller kollidere med laserbehandling. Du kan læse mere om dette i vores klientinformation her.

Fantastiske fordele med et Healux Club medlemskab

Som Healux Club medlem slipper du for at vente på månedlige kampagner og tilbud. du får nemlig adgang til lave priser, præcis når du har brug for dine behandlinger.

Ud over de fantastiske priser, vil du også få speciel invitationer til medlemsarrangementer, mails med små video forklaringer omkring vores behandlinger, tips og tricks til hvad du kan gøre derhjemme og meget andet.

Prisliste for hårfjerning

Rynkereduktion

En injektionsbehandling med muskelafslappende middel er en perfekt behandling indenfor problematikker som eksempelvis smilerynker ved øjnene og de vandrette og lodrette rynker.

Behandling for mænd

Behovet hos kvinder og mænd er forskellige, hvorfor vi også differentierer vores behandlinger herefter, skræddersyr vi dem til mænd for at sikre, at den mandlige æstetik bevares & forbedres.

Karsprængninger & rødme

På klinikken har vi mange års erfaring med laserbehandling af karsprængninger. Vi arbejder med to forskellige laserteknologier for at kunne behandle alle slags karsprængninger bedst muligt.

Filler behandling

Filler behandling anvendes til ansigtskonturering, læbeforstørrelse og løft af kindben. Filler fungerer som et fyldstof – og er den overordnede betegnelse for behandlingstypen

Har du spørgsmål?