Silvija

Kosmetisk sygeplejerske & daglig leder

Beskrivelse af Silvija er på vej.

10 hurtige spørgsmål til Silvija

Hvor er du uddannet?
På professionshøjskolen Metropol Universitet i København i 2014.

Hvilke behandlinger udfører du?
Jeg arbejder med rigtig mange behandlinger. Alt fra Skinthightning (IPL), Clearlift Q-S pixel, permanent hårfjerning (Soprano xli diode laser), skin rejuvenation (IPL), Botox, medicinsk dermaroller +stamping, Pristine m. m. Derudover giver jeg også vejledning til general optimering af huden.

Hvad betyder skønhed for dig?
Skønhed for mig er, når det indre og ydre er i harmoni med hinanden, da det oftest fører til accept og ro. Smuk hud er essentielt for mig. Et godt eksempel er, at man kan have masser af rynker, men hvis de står til en velbalanceret hud, er de ikke nødvendigvis kedelige at se på. I min optik er det en hud uden solskader, karspræninger, grove porer og urenheder. En smuk hud er en, der stråler.

Hvad er dit favoritprodukt?
Det er svært kun at vælge et. Jeg har personligt fire produkter, jeg ikke kan undvære fra serien Dermaceutic. Hyal, Tri Vita, c25 og k-Ceutic. Hvis jeg skulle vælge ét, så er vinderen k-Ceutic. Den har en solfaktor 50 med k-complet, der regenererer min hud. Den smidiggør og tilføjer min hud god fugt. Med alderen har jeg fået et større fokus på, at jeg skal passe godt på min hud. Det gør jeg ved af beskytte den med solfaktor hele året rundt.

Hvad er din yndlingsbehandling og hvorfor?
Der er ingen tvivl om, at medicinsk Dermaroller er min yndlingsbehandling. Jeg har været plaget af voksen acne, hvilke førte til slemme acne ar. Jeg var desperat for at få min hud i form igen! Mine ar var dybe og misfarvede. Jeg startede medicinsk Dermaroller og fik syv behandlinger og så holdt jeg min hud aktiv med et homekit. Mange af mine ar er heldigvis væk og andre er reduceret markant, så de ikke er synlige. Jeg synes, at medicinsk Dermaroller er en vidunderbehandling, da den kan udføre mirakler.

Hvad er din favoritby?
Skovlunde, hvor jeg er født og opvokset. Det er en dejlig og rolig by.

Hvem er din favorit kunstner?
Det ved jeg ikke. Jeg har ikke nogen favorit.

Hvad er din yndlings kropsdel?
Det er mit ansigt.

Er du et hunde eller katte menneske?
Jeg er et hunde menneske, og jeg betragter hunden som menneskets bedste ven, fordi de er så kærlige.

Hvilke tre ting skal du gøre hver dag?
Jeg skal pleje mit ansigt, spise, drikke og sove.

Har du spørgsmål?