Julie Bentzon

Kosmetisk sygeplejerske & daglig leder

Hos Julie vil du opleve ydmyghed og lydhørhed, som gør hver kontakt individuel og personlig.

Hun er skarp til at skabe harmoniske og naturlige resultater, og du kan forvente en personlig og unik behandling.

Hun er meget ærekær omkring sit håndværk, hvor I i fælleskab vil finde den bedste behandlingsplan til dig. 

Læs Julies svar på, hvorfor hun valgte at gå den kosmetiske vej

Hvorfor valgte du at blive kosmetisk sygeplejerske?
Jeg valgte at blive kosmetisk sygeplejerske, fordi jeg elsker at gøre en forskel for mennesker. På hospitalet som sygeplejerske påskønnede jeg patientkontakten, men jeg hungrede efter de tilfredsstillende kundeoplevelser. Den kosmetiske verden har gennem mange år interesseret mig, og derfor valgte jeg at videreuddanne mig som kosmetisk sygeplejerske. Her kan jeg hjælpe mine kunder med at blive den bedste udgave af dem selv. Jeg bruger min faglige viden som sygeplejerske og min passion inden for det æstetiske til at fremhæve den naturlige skønhed.

Hvad vægter du højest inden for dit arbejde som kosmetisk sygeplejerske?
Uden tvivl kundetilfredsheden og mit kosmetiske håndarbejde. Kundernes tilfredshed og taknemmelighed er en kæmpe fornøjelse efter udførelsen af ens håndværk. Derudover går jeg ikke på kompromis med kvalitet, sikkerhed, vejledning og service.

Hvad ønsker du at give dine kunder?
En oplevelse af min ydmyghed og lydhørhed, som gør hver kontakt individuel og personlig. Jeg er skarp til at skabe harmoniske og naturlige resultater og ønsker at kunden skal gå fra klinikken med et naturligt resultat, hvor kundens ønske er opnået ud fra deres individuelle forudsætninger og ønskede mål.

Hvad kan dine kunder forvente af dig?
Mine kunder kan forvente en kosmetisk sygeplejerske med passion for æstetikken, skønhed og kvalitet samt et glimt i øjet og et smil på læben. Alle kunderne vil opleve en personlig og unik behandling, hvor jeg er meget ærekær omkring mit håndværk.

Har du en behandlingstype, du elsker mere end andre?
Der er ikke en behandlingstype, jeg vægter højere end andre, da den enkelte behandling er bestemt efter kundernes behov. Jeg elsker alle behandlingstyperne, vi udfører, da de alle har en effekt til deres formål. Ud fra min egen erfaring har jeg selv været utrolig taknemlig for Dermaroller, som har hjulpet mig med mine ar efter længere behandlingskur med Isotretinoin.

Har du spørgsmål?