Josephine

Kosmetolog

Josephine elsker alt som har med huden at gøre, det var derfor meget let for hende, da hun i tidernes morgen, skulle vælge karrierevej – for det stod kun en ting på ønskelisten KOSMETOLOG.

Det var ikke ”bare” en normal kosmetolog, men hun ville vide alt med huden, kunne tilbyde sine kunder den helt perfekte vejledning, i forhold til netop deres hudtype, samtidig med at hun vil kunne udføre mange forskellige behandlinger, for virkeligt at kunne tilrettelægge et optimalt behandlingsforløb. 

Det er nu mange år siden at Josephine afsluttede sin uddannelse, men hendes filosofi omkring det hun altid vil kunne, lever stadig i bedste velgående.⁠ 

Lorem ipsum

Hvorfor valgte du at blive Kosmetolog / Kosmetisk sygeplejerske?
Fordi skønhed har mange facetter, og jeg gerne vil hjælpe folk på vej til mere selvtillid. At hjælpe mine kunder med at nå i mål med den hud. de kun har turde drømme om, det får dem til at føle godt – hvilket får mig til at føle godt. Det er lykke for alle!

Jeg har været i skønhedsbranchen i snart 10 år – jeg er uddannet makeup artist og kosmetiker med speciale i avanceret hudterapi. Senest har jeg videreuddannet mig til Kosmetisk behandler.

Jeg er æstetiker, perfektionist og har et holistisk menneskesyn, som afspejler sig i min tilgang til hver enkelt behandling.

Hvad vægter du højest inden for dit arbejde som kosmetolog / Kosmetisk sygeplejersker?
Jeg er så heldig at være en del af en branche, der altid vokser og forandrer sig. Skønhedsbranchen er altid spændende! For mig er hudpleje en passion – jeg tror på, at du i alle erhverv skal holde dig ajour med hvad der sker i branchen, for at være på toppen af dit fag.

Jeg vægter tilliden og dialogen mellem mig og mine kunder højt – alle behandlinger skræddersyes individuelt ved hjælp af faglig rådgivning og med hensyntagen til kundens ønsker.

Forskellen ligger i detaljen!

Hvad skal de have med?
Ikke to hudtyper og hudtilstande er ens. Jeg behandler alt fra acne til rosacea og fra hyperpigmentering til forbedring og forebyggelse af aldringstegn.

Alle kunder har forskellige udfordringer med deres hud og jeg har altid undret mig over, hvordan store hudplejebrands kan markedsføre deres linje med “egnet til alle hudtyper” når alle hudtyper har forskellige behov.

Hos mig får du en resultatorienteret behandling – målrettet din aktuelle individuelle hudtilstand.

Hvad kan dine kunder forvente af dig?
Mine kunder kan forvente, at jeg leverer hver gang – at jeg har en professionel tilgang, hviler i min faglighed og er perfektionistisk, lydhør og imødekommende.

At jeg ser det hele menneske og rådgiver ud fra denne filosofi.

Har du en behandlingstype, du elsker mere end andre?
Min egen hemmelighed er individuelle skræddersyede kombinationsbehandlinger. Ligesom du ikke får en krop i topform, hvis du kun træner dine arme, får du heller ikke et perfekt behandlingsresultat ved udelukkende at fokusere på en ting.

Behandlingerne understøtter hinanden.

Har du spørgsmål?