Maria Erwolter

17. februar 2019

”Nu er jeg glad for min hud igen, og min bekymringsrynke er væk!”

Maria Erwolter er glad for sin hud igen
Maria Erwolter er 41 år og skuespiller kendt for sine roller i bl.a. Pusher II og Gud taler ud. Læs her om hvilke skønhedsbehandlinger Maria har fået lavet. Hør lidt om hendes tanker før og efter behandlingerne.

Diamantslibning giver min hud glød
-Jeg bliver snart 42 år og selv om jeg plejer min hud med gode olier og altid bruger faktor 50, så synes jeg at den trænger til lidt mere, og derfor går jeg jævnligt til hudbehandlinger hos Healux. Jeg har fået almindelige ansigtsbehandlinger med dybderens og Pristine, som er en behandling der fjerner de døde hudceller i hudens overflade med laserskårne diamantspidser og sætter gang i hudens produktion af kollagen og elastin. Man ser et tydeligt resultat med det samme, fordi huden får en helt anden glød, og den bliver så fin og lækker. Den behandling har jeg været meget glad for. Det giver mig en god indre fornemmelse, når jeg ved, at min hud ser pæn ud, fortæller Maria Erwolter.

Min bekymringsrynke blev udjævnet med laser
Maria har fået foretaget laserbehandling af en dybtliggende rynke, som hun har mellem øjenbrynene – den såkaldte bekymringsrynke, som kan komme med alderen og som mange kvinder er kede af og gerne vil have reduceret.

-Jeg var ked af min bekymringsrynke, som fik mig til at se træt og lidt ældre ud end jeg er. Og jeg tænkte, at det ikke kunne være rigtigt, at jeg havde den der ”øv-følelse” hver gang jeg så mit eget spejlbillede, så jeg bestemte mig for at få gjort noget ved problemet. Efter nogle omgange med laserbehandling er rynken mellem mine bryn blevet glattet ud, og når jeg ser mig selv i dag sammenlignet med billeder fra før behandlingen, så ser jeg meget mere afslappet ud. Laser gør det, at den stimulerer hudens øverste lag til en regeneration og opstramning af bindevævet. Hudens rynker og ar bliver udjævnet og man får en mere frisk og glat hud. Jeg kan godt lide tanken om, at det er huden selv, der gør arbejdet. Jeg foretrækker den metode frem for fillers og botox.

Jeg får fjernet mine tatoveringer
Som 17-årig fik Maria Erwolter lavet tatoveringer på skulder og håndled hos en tatovør i Nyhavn, men som voksen kvinde syntes hun ikke, at de var pæne mere, fordi farven var begyndt at tvære ud.

-Jeg var faktisk rigtig ked af at vise mine tatoveringer frem. Følte nærmest ikke at jeg kunne have bare arme og skuldre i en flot festkjole. Nogle omgange med laser hos Healux Klinikken i Bredgade har fjernet tatoveringen på min skulder, og jeg kan igen føle mig godt til pas i en kjole med bare skuldre. Næste skridt bliver at få fjernet den tatovering, jeg har på håndleddet. Det går jeg i gang med til efteråret, siger Maria Erwolter.

Vigtigt at jeg føler mig tryg og i professionelle hænder
-Jeg har ikke haft smerte ved de laserbehandlinger, jeg har fået på klinikken, og der har ikke været forbrænding, højst lide rødme. Og så er Signe Cordsen, som står bag Healux Klinikken bare superdygtig med en laser. Hun underviser læger i laserbehandling og har mange års erfaring med at bruge laser. Det er utrolig vigtigt at være tilknyttet en klinik, hvor det professionelle personale kan vurdere ens hud, så man får den rigtige behandling. Jeg har hele vejen igennem forløbet følt mig helt tryg i Signes kyndige hænder.

Desuden er der en rar atmosfære på klinikken, og jeg synes generelt at Healux har rådgivet mig godt med en professionel tilgang til min forskønnelse.

Skønhedsbehandling giver mig velvære
Jeg kan godt lide skønhedsbehandlinger – altså nogen, der ikke ændrer ens træk men hvor folk man møder bare kan se at man ser frisk ud. Jeg synes det er spændende med alle de nye teknikker, der i dag findes indenfor hud- og skønhedspleje. Hvis man er ked af noget ved sit udseende, så kan jeg ikke se, hvorfor man ikke skal få det ordnet, når mulighederne nu er der. Det næste jeg kunne tænke mig at få lavet er en medicinsk dermaroller, der ved hjælp af microneedling hjælper huden til at forny sig i en yngre, friskere og stærkere udgave.

Når jeg har valgt at investere i skønhedsbehandlinger, så er det ikke fordi jeg vil være yngre, for jeg har det fint med den alder, jeg har i dag. Jeg er glad for det sted jeg er i livet, men når min hud er pæn og jeg føler, at jeg ser velplejet ud, så føler jeg mig godt til pas. Det løfter min selvtillid og mit humør, så jeg kan engagere mig fuldtud i mit arbejde og i livet som helhed, siger Maria Erwolter.

Har du spørgsmål?