Laser

Når man først har besluttet sig for at få en laserbehandling, ved vi hvor vigtigt det er at vælge den rette klinik til at udføre arbejdet.

På Healux klinikken har vi mere end 14 års erfaring med laserbehandlinger indenfor kosmetiske behandlinger. Vi lægger en stor ære i hele tiden at være på forkant med de nyeste udviklinger på markedet, så vi altid er up-to-date. Vi arbejder altid med de nyeste og mest effektive laserteknologier indenfor permanent hår-reduktion, fjernelse af karsprængninger, rejuvenering af huden og rynke-reduktion – både med og uden brydning af overhuden samt opstramning af huden.

En sikker og effektiv behandling går hånd i hånd, og derfor er alle vores behandlere selvfølgelig er godkendt af Sundhedsstyrelsen.

For at sikre dig det bedst mulige forløb i forhold til din laserbehandling, tilbyder vi altid en helt gratis og uforpligtende konsultation, hvor vi sammen ser på dine behov, så vi kan sammensætte det bedste behandlingsforløb for dig.

Book en gratis konsultation med det samme.

For en effektiv og tryg behandling!

Klinikken er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

På Healux Klinikken har vi mange forskellige behandler, som hudlæge, lasereksperter, kosmetologer m. fl. så vi altid kan hjælpe dig bedst muligt.

På Healux Klinikken tilbyder vi altid gratis konsultation – så du kan få den bedste vejledning uden at føle dig forpligtiget.

På Healux klinikken uddanner vi løbende vores personale, for hele tiden at være opdateret med de nyeste behandlingsteknologier.

På Healux Klinikken bruger vi altid de nyeste teknologier på markedet – hvilket sikrer dig en effektiv behandling.

Se seneste tilsynsrapport

Forkæl en du holder af

Giv et gavekort