Karsprængninger på brystet

Mange af os, har tendens til at glemme brystpartiet, når vi tænker behandlinger og forbedring af hudkvaliteten. Vores hals og brystområde kan være ret afslørende, når vi en årrække har fået jævnlige behandlinger i ansigtet for at udskyde aldringsprocessen. 

Karsprængninger på brystet

Ud over vores gener, er solen en rigtig stor skyldner, når vi taler udviklingen af solskader og karsprængninger. Når solen skinner og det er varmt, har de fleste af os, en åben t-shirt eller lignende på, så vi også kan få lidt sol på brystpartiet. 

Huden på brystet er meget fin og der skal derfor ikke helt så meget til, før denne bliver beskadiget af solens stråler. Skaden ses ved brune solskader og røde karsprængninger, heldigvis er de forholdsvis lette at fjerne med laser.

Vores kunder siger:

“Københavns bedste klinik! Mega dygtige og professionelle – føler mig altid i de tryggeste hænder. Det bedste er, at man virkelig kan mærke, at personalet brænder for det, de laver og altid giver en meget professionel og troværdig rådgivning inden behandling. De får mine bedste anbefalinger!” 

4.9/5

Hvilke fordele er der ved laserbehandling mod karsprængninger?

Den bedste måde at behandle karsprængninger og solskadet hud på, er ved at behandle med en serie af IPL-laserbehandlinger med vores VL IPL laser system. Ved at sende laserlys hen over huden, kan vi lukke og reducere de karsprængninger som ligger i overhuden. 

Huden vil igen fremstå pæn og ensartet. Den type af laser vi bruger til behandlingen, er indstillet til at se hæmoglobinet, som er det røde i vores blod. Når laseren fanger hæmoglobinet, sker der en opvarmning som koagulerer og derved lukke det brudte kar.

Fordelen ved at vælge Healux Klinikken

Healux Klinikken åbnede sine døre tilbage i 2007 og er dermed en af Danmarks første laser klinikker. På klinikken værner vi meget omkring vores faglighed og kontant opdatering af denne, samt altid at have de nyeste teknologier til rådighed. Vi er et team af Hudlæger, sygeplejersker og Kosmetologer som i hverdagen arbejder tæt sammen, for altid at kunne give dig som kunde, den absolut bedste behandling, inden for alle områder af den moderne skønhedspleje. 

01.

Gennemgået af en læge

Maria Heisterberg er speciallæge i dermatologi og registreret som ansvarshavende læge af Sundhedsstyrelsen i Healux Klinikken. Maria har uddannet sig i og har erfaring med kosmetisk hudbehandling.

02.

Rentefri finansiering

For at give dig de bedste valgmuligheder, har vi på Healux Klinikken etableret samarbejde med to af landets største låneudbydere indenfor det kosmetiske marked. Vi har samarbejde med Resurs Banks og sundhed+.

03.

Tryghed for en sikker behandling

Klinikken er registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed. Klinikkens ansvarlig speciallæge i Dermatologi og venerologi Maria Schjermer Heisterberg er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

Før & efter behandling

førefterkarkind (1)førefterkarkind (1)-kopi
Før efter med Nd. yagFør efter med Nd. yag

Sådan forgår behandlingen

Hvem kan blive behandlet for karsprængninger?
Denne behandling er for dig, som er generet af tydelige røde karsprængninger og/eller brune solskader på brystpartiet eller hvor din hud har brug for nyt liv. Ved at vedligeholde din hud med hjemmeprodukter og huske solcremen, kan du sænke udviklingen af nye karsprængninger. Er dine gener ”forprogrammeret” ift. en tendens til karsprængninger, så vil de komme.

Der er en lang række andre fordele ved behandlingen:

  • Giver en mere ensartet hudtone
  • Fornyer huden
  • Reducerer solskader, pigmentering og rødme
  • Øger kollagen – og elastinproduktionen
  • Reducerer fine linjer

Vigtig viden om behandlingen
Du bør undgå heftig fysisk aktivitet de følgende fem dage efter en behandling. Det gælder både cykelløb og hurtig gang. Det er derudover yderst vigtigt, at du ikke piller og fjerner en eventuel sårskorpe, da et sår skal have ro og mulighed for at hele fra bunden.

I behandlingsperioden og en måned efter vil vi råde dig til at dække de behandlede områder med en effektiv solbeskyttelse. Vi anbefaler K Ceutic eller Sun Ceutic fra Dermaceutic, som begge er effektive og yderst plejende former for solbeskyttelse.

Før behandlingen:
Før behandlingen skal du til en konsultation hos vores specialuddannede sygeplejerske. Her vil du blive informeret om behandlingen og blive stille spørgsmål om dit helbred. Derefter bliver behandlingsområdet fotograferet til journalbrug i overensstemmelse med Sundhedsstyrelsens lovkrav om journalføring.

Det er vigtigt, at du undgår at blive eksponeret for sol i fire uger før behandlingen.

Under behandlingen:
Selve behandlingen foregår ved, at vi først renser og afspritter behandlingsområdet for at fjerne bakterier. Herefter får du briller på, som beskytter mod laserens skarpe lys.

Ved behandling med IPL lægger vi først et tyndt lag ultralydsgel på behandlingsområdet. Dette har til formål at samle IPL lyset, så det hele bliver transporteret ned i huden. Derefter afgiver vi stille og roligt IPL-impulserne, i de områder hvor karsprængningerne er. Følelsen af behandlingen kan sammenlignes med en elastik som trækkes ud og slippes ind på huden.

Efter behandlingen:
Umiddelbart efter behandlingen vil du opleve en rødme i huden, som dog hurtigt vil aftage. De behandlede kar vil forsvinde og du vil opleve, enden at sprængningerne er helt væk eller formindsket. Det er dog normalt at dine kar kan trække op i farven umiddelbart efter behandlingen, da der kan ligge størknet blod tilbage. Dette vil aftage igen, så snart kroppen selv får dette renset ud.

Efter en periode kan nogle af de behandlede kar (delvist) gendannes og enkelte tidligere dybereliggende kar kan blive synlige, hvorfor det kan blive nødvendigt med flere behandlinger. Din forekomst til at danne uønskede karsprængninger, kan vi desværre ikke fjerne. Dette betyder, at du fremover, ofte med mange års mellemrum, kan få brug for en opfølgende behandling. I den situation vil det være tilrådeligt at gentage karbehandlinger inden karrene igen bliver meget tydelige.

Information om karsprængninger i ansigtet

Karsprængninger er synlige forgreninger af blodkar. Ved behandlingen vil hæmoglobinet i blodet optage lyset, hvilket lukker de fineste blodkar og dermed afbryder forsyningen til karsprængningen.

To til fem behandlinger med cirka tre ugers interval, alt afhængig af omfanget. 

Nej, men der kan danne sig nye. Karsprængninger kommer oftest på grund af dårligt bindevæv, rygning, for meget alkohol eller lignende. Det er derfor godt at kombinere med andre behandlinger på klinikken for at styrke bindevævet. Tag gerne en snak med os omkring dette.

Der vil opstå en let rødme, som aftager inden for kort tid. Oftest vil man kunne se synlige resultater allerede efter første behandling.

Der kan efter endt behandlingsforløb forventes en reduktion på 70-100%. Din huds tendens til at danne fine uønskede synlige kar og rødme, kan vi dog ikke fjerne. Dette betyder, at du fremover (ofte med et eller flere års mellemrum) kan få brug for enkelte opfølgende behandlinger.

I disse tilfælde vil det være tilrådeligt at du får foretaget de opfølgende karbehandlinger, inden karrene igen bliver meget tydelige (store).

Før behandlingen skal du til en konsultation hos vores specialuddannede sygeplejerske. Konsultationen kan dog foretages samme dag som behandlingen, såfremt du bestiller tid til begge dele.

Nej, du kan desværre ikke modtage laserbehandling, mens du er gravid eller ammer. 

For at mindske risikoen for bivirkninger og opnå optimal effekt af behandlingen, må behandlingsområdet ikke have være eksponeret for sol fire uger inden behandlingen og fire uger efter behandlingen

Generelt er der lav risiko for bivirkninger, men disse kan bestå af hævelse, rødme og eventuelle blå mærker i de behandlede områder. Dette vil oftest forsvinde efter nogle få uger.

Personer, under 18 år kan ikke behandles.

Ligeledes kan du ikke blive behandlet, hvis du indtager lysoverfølsomme medikamenter, er gravid, ammer, får Cytostatika (cellehæmmende medicin), har epilepsi, pacemaker, eller anden alvorlig sygdom.

Behandlingen kan ikke foretages på personer, som har infektion eller andet udslæt i, eller tæt på, behandlingsområdet.

Efter tablet eller indsprøjtning med binyrebarkhormon (Prednisolon), skal man sædvanligvis vente et år, før man kan få laserbehandlingen.

Efter tabletbehandling med Isotretinoin (A-vitamin) skal man vente 6 måneder.

Og behandlingen med laser må først foretages en uge efter ophør af behandling med tablet Tetracyklin og lignende medicin.

Personer som får lysprovokeret nældefeber, Quinckes ødem, kendt allergi og intolerance overfor synligt lys, kan ligeledes ikke få denne type laserbehandling.

Fantastiske fordele med et Healux Club medlemskab

Som Healux Club medlem slipper du for at vente på månedlige kampagner og tilbud. du får nemlig adgang til lave priser, præcis når du har brug for dine behandlinger.

Ud over de fantastiske priser, vil du også få speciel invitationer til medlemsarrangementer, mails med små video forklaringer omkring vores behandlinger, tips og tricks til hvad du kan gøre derhjemme og meget andet.

Karsprængninger og Rødme

På klinikken har vi mange års erfaring med laserbehandling af karsprængninger. Vi arbejder med to forskellige laserteknologier for at kunne behandle alle slags karsprængninger bedst muligt.

Ansigtsbehandlinger

Om du ønsker afslappende wellness-behandlinger eller mere en behandling hvor der er fokus på resultater og en langvarig boosting effekt. Så har vi den rette ansigtsbehandling for dig.

Permanent hårfjerning

Hvis du træt af at fjerne uønskede hår med barbering eller voks, så kan permanent hårfjerning med laser være løsningen for dig. Behandlingen er nem at gå til og næsten smertefri

Rynkereduktion

En injektionsbehandling med muskelafslappende middel er en perfekt behandling indenfor problematikker som eksempelvis smilerynker ved øjnene og de vandrette og lodrette rynker.

Har du spørgsmål?