Fjernelse af tatovering.

Var du en af dem der trodsede sine forældre da du blev 18 år og fik en tatovering, har du stadig din ekskærestes navn stående på din krop eller har du fortrudt permanent makeup? Næsten 10% af den voksne befolkning har tatoveringer og mere end halvdelen fortryder en eller flere tatoveringer og vil gerne have dem fjernet. 

I stedet for at gå rundt og skjule dine tatoveringer, kan vi på Healux Klinikken komme alle dine uønskede tatoveringer til livs med den nyeste High Power Q-Switched laserteknologi. En metode som sikkert og effektivt fjerner dine tatoveringer og efterlader din hud intakt og uden synlig farve.

Fjernelse af tatovering

Hvem kan vi behandle

Behandlingen kan udføres på personer over 18 år med tatoveringer på kroppen. Professionelle- og amatørtatoveringer såvel som traumatiske tatoveringer, som er opstået pga. uheld kan ligeledes behandles succesfuldt.

Vi har mulighed for at behandle, stort set alle farver, erfaringen siger os dog at helt blå og grønne tatoveringer kan være vanskelige eller umulige at fjerne helt. 

Vores kunder siger:

“Københavns bedste klinik! Mega dygtige og professionelle – føler mig altid i de tryggeste hænder. Det bedste er, at man virkelig kan mærke, at personalet brænder for det, de laver og altid giver en meget professionel og troværdig rådgivning inden behandling. De får mine bedste anbefalinger!” 

4.9/5
Healux Klinikken

Hvad kan du regne med, ift. Behandlingen?

Fordele ved behandlingen:

 • Ensartet hudtone efter fjernelse af tatoveringen
 • Under 5% risiko for ar dannelse
 • De fleste tatoveringer kan fjernes, vi laver en individuel vurdering af din tatovering, ved den indledende forkonsultation.
 • Stor effekt uden langvarig downtime
 • Permanent holdbarhed af resultat
 • Normale aktiviteter kan genoptages efter behandlingen

Fordelen ved at vælge Healux Klinikken

Healux Klinikken åbnede sine døre tilbage i 2007 og er dermed en af Danmarks første laser klinikker. På klinikken værner vi meget omkring vores faglighed og kontant opdatering af denne, samt altid at have de nyeste teknologier til rådighed. Vi er et team af Hudlæger, sygeplejersker og Kosmetologer som i hverdagen arbejder tæt sammen, for altid at kunne give dig som kunde, den absolut bedste behandling, inden for alle områder af den moderne skønhedspleje. 

01.

Gennemgået af en læge

Maria Heisterberg er speciallæge i dermatologi og registreret som ansvarshavende læge af Sundhedsstyrelsen i Healux Klinikken. Maria har uddannet sig i og har erfaring med kosmetisk hudbehandling.

02.

Rentefri finansiering

For at give dig de bedste valgmuligheder, har vi på Healux Klinikken etableret samarbejde med to af landets største låneudbydere indenfor det kosmetiske marked. Vi har samarbejde med Resurs Banks og sundhed+.

03.

Tryghed for en sikker behandling

Klinikken er registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed. Klinikkens ansvarlig speciallæge i Dermatologi og venerologi Maria Schjermer Heisterberg er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

Før & efter behandling

fjernelse af tatovering nakke førfjernelse af tatovering nakke efter 8 beh.
Camilla fod førCamilla fod efter

Sådan forgår behandlingen før / under efter

Sådan foregår behandlingen:
Din behandler desinficerer huden inden selve  behandlingen går i gang. Vi anbefaler ikke brug af bedøvelsescreme inden behandlingen, da dette kan medføre en barrier for effekten af resultat. Dog må man gerne benytte bedøvelsescreme efter eget ønske, hvis man er indforstået med det kan påvirke antallet af behandlinger. Både dig som kunde og din behandler vil bære beskyttelsesbriller under behandlingen, på grund af laserens skarpe lys.

Behandlingsseancen varierer fra tatoveringernes størrelser, men ligger indenfor tidsrummet 5 – 20 minutter, hvor der udover er selve klargørelsen inden behandlingen og afslutningen omkring hjemmepleje.

Hvad sker der under en behandling?
Laseren High Power Q-Switched Nd-YAG udsender lysglimt i hastigheden af en milliarddel af et sekund, som benytter en høj frekvens af energi. Disse impulser absorberes af tatoveringen, som knuser de pigmentpartikler som farven i tatoveringen består af.

Disse partikler er så små, at kroppens lymfesystem langsomt renser og transportere de knuste pigmentpartikler væk og dermed forsvinder farven i tatoveringen gradvist i takt med dine behandlinger.

Tolerancen overfor smerter er individuelt, men ingen har førhen ikke gennemført en behandling. Behandlingen kan føles som et smæk med en elastik mod huden, efterfulgt af en brændende følelse.

Området som er behandlet, vil efterfølgende være ømt, rødt og hævet. Din behandler vil smøre en lindrende salve på, som vil få området til at falde til ro i løbet af få dage. Du vil blive instrueret i hvordan du skal pleje det behandlede områder hjemmefra efter dine behandlinger.

Kan jeg booke tid til behandling uden videre?
Inden en behandling af tatoveringsfjernelse skal du for konsulteres af en af vores sygeplejersker. Denne samtale kan foretages inden din behandling på klinikken, hvis du ønsker for konsultation og behandling på samme dag. Alle vores behandlere til tatoveringsfjernelse er specialuddannet autoriseret personale under klinikkens ansvarlige læge.

Information om fjernelse af tatoveringer

Behandlingenstiden varierer mellem 5 – 20 minutter afhængigt af tatoveringens størrelse 

I gennemsnit skal man regne mellem 4 – 12 behandlinger for at fjerne tatoveringen helt. Antallet af behandlingerne er individuelt og kommer an på tatoveringens farve og placering. 

Der skal gå minimum 6 uger mellem dine behandlinger for, at dit immunforsvar har fjernet de behandlede pigmentpartikler (farven i tatoveringen) fra huden. Når du er længere henne i dit forløb, kan der gå længere tid mellem dine behandlinger, så dit immunforsvar kan fortsætte med at fjerne pigmenten væk fra huden af det der vil være tilbage.

Resultaterne er permanente, og du vil derfor være helt fri for din tatovering for evigt efter din sidste behandling.

Alle får resultater med High Power Q-Switched Nd-YAG laseren. De sværeste farver at fjerne vil være de lysegrønne og lyseblå farver, men med denne nye teknologi er der indenfor de lyse farver en højere succes rate end nogensinde før.

Vi behandler desværre hverken gravide eller ammende, da der ikke foreligger tilstrækkelig forskning på områder. På klinikken arbejder vi udfra etiske grundlag og forsigtighedsprincippet i, at vores kunders sikkerhed er vores førsteprioritet.

Risikoen for infektioner og ardannelse er meget lille, da vi på Healux Klinikken guider dig igennem den sikreste hjemmebehandling for at undgå risici. Der kan opstå små huller i huden som skal holdes rent med en antiseptisk salve de efterfølgende dage efter du har fået din behandling. Risikoen for ardannelse er mindre end 5% og forekommer oftest hvis såret ikke får den rettet pleje eller du klør i området under sårhelingen.

 • Personer under 18 år kan ikke behandles.
 • DU må ikke være under tabletbehandling med binyrebarkhormon (der skal sædvanligvis være holdt pause i mindst 1 år)
 • Du må ikke tage cytostatica (cellehæmmende medicin) eller indtage lysoverfølsomme medikamenter
 • Du må ikke være gravid eller ammende
 • Du må ikke have en infektion i behandlingsområdet eller tæt ved Personaler med epilepsi og pacemaker må ligeledes ikke modtage behandlingen.

Fantastiske fordele med et Healux Club medlemskab

Som Healux Club medlem slipper du for at vente på månedlige kampagner og tilbud. du får nemlig adgang til lave priser, præcis når du har brug for dine behandlinger.

Ud over de fantastiske priser, vil du også få speciel invitationer til medlemsarrangementer, mails med små video forklaringer omkring vores behandlinger, tips og tricks til hvad du kan gøre derhjemme og meget andet.

Slanke og opstramnings behandlinger

Når vi kigger på slank området, er slank ikke bare slank, vi ser nemlig alle forskellige ud og har derfor forskellige behov, en individuel vurdering og mulighed for at ”angribe” problemet fra forskellige sider

Permanent hårfjerning

Hvis du træt af at fjerne uønskede hår med barbering eller voks, så kan permanent hårfjerning med laser være løsningen for dig. Behandlingen er nem at gå til og næsten smertefri

Hudforyngelse og opstramning

En hudopstramning er en behandling, der er specielt velegnet til slap hud på halsen og i ansigtet. Behandlingen er med til at forbedre hudens struktur, fasthed og ensartethed.

Rynkebehandling

En injektionsbehandling med muskelafslappende middel er en perfekt behandling indenfor problematikker som eksempelvis smilerynker ved øjnene og de vandrette og lodrette rynker.

Har du spørgsmål?