Cellulite

11. januar 2019

Cellulite

Vi ved vi har den, vi ved vi hader den, men hvad ved du om den? Cellulite som så mange af os kæmper med!

Cellulite også kaldet Appelsinhud er fedt, der har hobet sig op i en forandret hudstruktur. Fedtet under huden ligger i små rum mellem overhuden og musklerne. Disse små rums vægge består af bindevæv.

Bindevævet bliver stivere og trækker sig lidt sammen med alderen. Så er det, at der opstår buler og fordybninger i huden, altså ‘appelsinhud’.

Jo mere fedt man har, jo mere tryk er der på bindevævet, og jo mere buler det.

De fleste kvinder er i forskellig grad plaget af cellulite, kvinders bindevæv er meget ufleksibelt, så mens kvinder tager på, udvides deres fedtceller og har tendens til at bule opad mod hudoverfladen der giver huden et appelsinlignende udseende. Spisevaner har vist sig at have indvirkning på udviklingen og omfang af cellulite. Overskydende mængder af fedt, kulhydrater, salt, eller for lidt fibre kan alle medvirke til øget cellulite. Rygning, manglende motion, fedt- og stivelseholdig mad, og siddende eller stående stillinger I længere perioder kan også alle have relationer til øget cellulite. Så her giver Healux Klinikken dig 4 gode hjælpemidler til at dræbe din Cellulite og få fedtdepoterne væk!

  1. målrettet styrketræning og motionstræning. Jo mere du bruger dine muskler, jo mere strammer du vævet i huden op, og jo mere fedt brænder du af.
  2. Den værste fjende for appelsinhud er trapper, trappemaskiner, cykling, hurtige gåture
  3. En god diæt. Maden skal være så lidt forarbejdet som muligt, for så bevares vitaminer, mineraler og enzymer i maden. Spis grøntsager, frugt, fuldkorn og umættede olier og spis gerne fisk to gange om ugen.
  4. En god Cellulite creme i kombination med en Body Dermaroller. Her anbefaler vi Neovita´s Cellulite expert Mousse, som er et perfekt match i kombination med Bodyroller Dermaroller. Bodyrolleren er beregnet til større områder på kroppen som mave, baller og lår. Den er ideel som hjælp til at få virkestoffer fra Neovita´s Cellulite expert Mousse dybere ned i huden samtidig med at aktiviteten i overhuden stimuleres.Bodyrolleren er smertefri og kan derfor bruges uden bedøvelse.
  5. Du kan få fat i Bodydermaroller og Neovita´s Cellulite expert Mousse på Healux
  6. Bodyrolleren har 1080 nåle, der er 0,5 mm. Lange.
  7. UltraLipo Behandling. Ultralipo behandlingen er en sikker og smertefri slankebehandling. Maskinen er et ultralydssystem som arbejder inde for det område der kaldes kavitation. Behandlingen reducerer effektivt mængden af fedtceller. Via kavitation teknologien dannes der microbobler rundt om den enkelte fedtcelle, dette resulterer i at cellemembramen brister og fedtsyren frigives, hvilket eliminerer den enkelte fedtcelle for evigt. Med ultralipo kan du opnå samme resultater som ved fedtsugning, helt uden kirurgiskindgreb og lang ophelingsperiode. Behandlingen er velegnet til bla. Fedtdepoter på mave, hofter, overarme, knæ, baller og lår. Healux Klinikken tilbyder selvfølgelig denne behandling.

Har du spørgsmål?