På Healux Klinikken, arbejder vi utroligt meget på hele tiden at besvare spørgsmålet – Hvordan kan vi hjælpe vores kunder bedst muligt? Vi tror helt og holden på, at for at kunne skabe det bedste slutresultat for vores kunder, starter ”samarbejdet” mellem os og vores kunder, med en grundig konsultation. Vi ved at for at gøre dig glad, er noget af det vigtigste i første omgang, at forstå hvad dine ønsker er – hvad er det du ønsker at forbedre / optimerer ved dit udseende eller hvad er det, som irriterer dig i din hverdag, når du kigger dig i spejlet? Når først vi har fået dette på plads – er det her vi kan bruge, vores mange års erfaring, viden og alle de teknologier vi har til rådighed, til at lave et skræddersyet behandlingsforløb – netop ud fra dine ønsker.

På Healux klinikken, er vi især inde for områderne anti age, Akne og slank overbeviste om, at en kombination af behandlinger, som hver gør deres, vil skabe det bedste resultat for dig som kunde.

Vi har mange forskellige teknologier og behandlinger til rådighed, det gør, at vi kan sammensætte det mest optimale forløb for dig. Vores erfaring har vist os, at snakker vi eks. Anti age området, så vil vi kunne skabe en naturlig og optimal forbedring ved at arbejde med flere områder indenfor anti age paraplyen – det kan være, at kombinerer laser behandling for opstramning af huden, med laser behandling for forfinelse af hudstrukturen, at give Botox der hvor rynkerne er direkte kreeret af muskelsammentrækninger, samtidig med at vi booster din hud med vitaminer og mineraler, så den selv er i stand til på egen hånd at arbejde sammen med behandlingerne du modtager på Klinikken.

Vi mener i mange tilfælde ikke at man kan skabe det mest optimale behandlingsresultat, ved kun at arbejde med en behandlingstype, fordi det oftest er flere forskellige hudtilstande, som er ”synneren” til de ting som generer os, når vi ser os selv i spejlet.