Vigtige tips til hvordan du får det maksimale ud af dit slankforløb på Healux Klinikken!

 

Én slank behandling om ugen på Healux Klinikken og få den krop du altid har ønsket dig ?

Ja ville det ikke være dejligt, men vi ved alle sammen, at det ikke helt er sådan at virkeligheden fungerer. På Healux Klinikken kan vi dog gøre rigtigt meget, for at du får den krop du ønsker, men for at opnå det perfekte resultat, skal der være en balance mellem behandling på klinikken og din måde at lave på.

Vi har derfor samlet en liste med hurtige tips, som ikke kræver så meget, men som virkeligt kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit forløb på Healux Klinikken – den kommer her:

 

  • Drik godt med vand – men ikke for meget. Vand er godt, det hjælper kroppen med bedre at kunne komme af med affaldsstoffer, samtidig med, at de maskiner vi bruger på Healux Klinikken, bruger vævsvæsken vand til at generere den mekanisme der skal til for at du kommer af med det uønskede fedt. Det er derfor meget vigtigt, at du under hele forløbet på Healux Klinikken drikker 1,5 – 2 liter vand om dagen. Men husk her er det IKKE er jo mere desto bedre – drikker du for meget vand, vil din krop miste vigtige mineraler og vitaminer som den har brug for, så hold dig til det anbefalede.

 

  • Undgår ”hvide produkter” vi taler her om hvidt mel, korn, kartofler og pasta det gør nemlig at blodsukkeret stiger voldsomt, og cellerne får en hurtigere energitilførsel. Men de overskydende kulhydrater deponeres som fedt, typisk omkring maven. Undgå derfor de hurtige kulhydrater, hvis du ønsker en effektiv og spis i stedet mere protein, de giver dig nemlig en god mæthedsfornemmelse og du undgår lavt blodsukker og uheldige fristelser.

 

  • Lavt tempo slanker også. Du opnår den største og den mest effektive fedtforbrænding ved middelsvært arbejde og lettere former for motion. Musklerne er det væv i kroppen, der forbrænder mest fedt, så derfor er det vigtigt at holde dem i arbejde og i form. jo mere forpustede vi bliver, jo mere begynder kroppen at prioritere forbrændingen af kulhydrater, som kan foregå med mindre ilt eller helt uden ilt. Vi anbefaler derfor let motion som gåtur, cykling med mere ca. 30 – 45 min. Om dagen.

 

Vi glæder os til at følge / og hjælpe dig med at få den krop du ønsker

 

Med venlig hilsen

Healux Klinikken