På Healux Klinikken, ser vi det at arbejde med huden og optimerer den, ud fra dine ønsker som kunde, som vores fornemste opgave. Vi vil derfor også hellere sige nej tak til dig som kunde ind love dig noget – vi ikke mener er realistisk.

Fordi vi alle er individer, er det at arbejde med huden en komplex ting, hvor resultaterne vil variere fra person til person, og det er derfor vigtigt ikke at havde urealistiske forventninger til hvad der kan gøres.

Når man arbejder med huden, er der mange faktorer som spiller en roller – heriblandt kan nævnes dine gener, din livsstil, hvor i ældnings processen du er m. m på Healux Klinikken, har vi over 10 års erfaring, vi ser derfor det som en af de vigtigste områder, at kunne give dig en realistisk opfattelse af, hvad vi med behandlinger kan opnå, og ud fra det, sammen med dig finde ud af om dine forventninger svare overens, med det vi mener er realistisk – vores holdning er derfor, at kan vi ikke det, vil vi hellere sige, ”at vi beklager, men vi kan ikke hjælpe dig”, end vi vil udføre behandlinger på dig, hvor vi ikke mener at behandlingsresultatet, vil være realistisk i forhold til dine forventninger.

På Healux Klinikken, arbejder vi derfor altid på at skabe et realistisk syn på dine behandlingsresultater.