I disse tider skal vi alle være forpasselige og tænke klogt og sikkert. Hvilket gør at vi på Healux klinikken efter gårsdagens pressemeddelelse, har lavet yderligere tiltag på Healux klinikken.

Som Mette Frederiksen opfordrede til Citat: Vi skal minimere aktiviteten i samfundet mest muligt, men uden at sætte Danmark i stå og vi skal ikke kaste Danmark ud i en økonomisk krise, så vi vælger ændringer i den offentlige sektor, for at understøtte at den private sektor at forsætte bedst muligt, længst muligt tid.

Vi holder derfor ikke Healux klinikken lukket. Men i staden vil vi køre med åbningstider som vil variere fra vores normale som oplyst på vores hjemmeside. Ved at gøre dette, kan vi nemlig sikre, at der på klinikken ikke opholder sig mere end 2-5 personer ad gangen inkl. Personale og derved minimere en potentiel smitterisiko.

Klinikken vil løbende igennem dagen, rengøres og af sprittes, hvor der ud over behandlingsrummene, vil være stor fokus på håndtag, disken og andre steder hvor der kan være berøring.

Dette betyder at har du en behandlingstid hos os og du ikke har hørt andet fra os, så møder du bare op som normalt. Det kan være at en af behandlerne vil kontakte dig omkring en evt. rykning af tid, det kan være en time frem eller tilbage, så puslespillet om ikke at være mere end 2-5 personer på klinikken på samme tid, kan gå op.

Står du og mangler produkter opfordrer vi dig til at du ringer ind til os, da vi så sammen kan aftale en tid, der passer dig samt ind i vores puslespil, hvor du kan komme efter produkterne. Bestilling af ny behandlingstid, anbefaler vi gøres via tlf. eller online og ikke via personligt at komme ned på klinikken.

Der er på klinikken stilet yderligere hånd spritter op og vi opfordrer alle til at gøre brug af disse, når i kommer ind på klinikken.

Såfremt du har være på ferie eller anden rejse til en af høj risiko landende jf. udenrigsministeriets hjemmesiden inden for de sidste 14 dage, beder vi dig ringe ind til os, inden du møder op til din tid.

Vi glæder os til at se jer på klinikken hvor vores nye slogen pt er: Be happy – Live life – enjoy life – think smart – Sterilize your hands!

Med venlig hilsen

Signe Cordsen