Purify Your Skin Kit

525,00 kr.

Køb denne vare og få 52 Point - til en værdi af 52,00 kr.
Gratis levering

ved køb over 1.200 kr.

Produktbeskrivelse

Et godt starterkit til dig med små urenheder.

Oxybiom
Fjerner effektivt makeup og renser huden. Understøtter hudens naturlige mikrobiota. Antiforurening effekt.

Mask 15
Renser huden ved at fjerne ufuldkommenheder og døde hudceller. Salicylsyre og glycolsyrer kombineret med bentonit reducerer overskydende olieagtighed og udseendet af store porer.

Hyal Ceutic
Intensivt hydrerer og beskytter huden hele dagen takket være en optimal koncentration af hyaluronsyrer med høj og lav vægt. En kombination af kraftfulde ingredienser, herunder aloe vera, forbedrer dens udjævning og reparation.

Actibiome
Eksfolierer og tilstopper porerne takket være den keratolytiske virkning af salicylsyre og glycolsyrer. Understøtter hudens naturlige mikrobiota i kampen mod skadelige bakterier for at reducere overskydende talg.

Obs. alle produkterne kommer i rejsestørrelser.

Oxybiom Huden er ren, beroliget og renset. Hudens mikrobiota understøttes for sund hud. Mask 15 Huden er renset, klar og strålende. Porerne er synligt strammet, og udseendet af hudfejl reduceres. Hyal Ceutic Dag efter dag genopfyldes huden, og dens naturlige fugtighedsniveau ser ud til at være genoprettet. Actibiome Hud ufuldkommenheder og rødme er synligt reduceret. Porerne strammes, huden glattes. Hudens mikrobiota understøttes for klar og sund hud.
Oxybiom Påfør ansigt og øjne med en bomuldsstynge om morgenen og aftenen på tør hud. Skyl ikke. Mask 15 Påfør en ærtestørrelse på ansigt og hals i et tyndt, jævnt lag. Lad stå i to til fire minutter og skyl af med vand. Brug en eller to gange om ugen. Hyal Ceutic Påfør ansigtet om morgenen på ren hud. Kan påføres øjets konturområde. Actibiome Påfør ansigt og hals område om aftenen. Undgå øjenkonturområdet.
Vigtige aktive ingredienser Salicylsyre BHA (Beta Hydroxy Acid) forårsager en keratolytisk virkning, der reducerer intercorneocyt samhørighed og ødelægger lipider, der binder de ydre celler i epidermis. Dens lipofile natur hjælper med at fjerne porerne. Niacinamid Beroligende og anti seborrheisk aktiv, kendt som vitamin B3 eller vitamin PP, der hjælper med at reducere udseendet af acne-udsat hud, talgproduktion og rødme.

Har du spørgsmål?