LUX – Skin Tightening

Er din hud begyndt at mærkes løs og er du ved at miste gløden? Så kan en LUX-Skin Tightening behandling være løsningen. Det kan være, at du oplever tegn som at mundvierne trækker ned ad, eller at kæbelinjen og hagen ikke længere er så skarpe og markerede, som de var tidligere. Vores LUX-Skin Tightening mod slap hud er derfor perfekt for dig, som ikke ønsker at gennemgå et kirurgisk indgreb, men som gerne vil give huden noget af dens stramhed tilbage.

Under denne behandling arbejder vi effektivt med vores Skin Tightening laser for at opstramme huden. Inden laserbehandlingen behandler vi din hud med vores Pristine hudslibningssystem, hvor vi arbejder med hudens overfladeved at fjerne de døde hudceller samt stimulering via et mildt vakuum. Dette øger produktionen af kollagen og elastin, der bevirker, at vi får ”det rene lærred” at arbejde på. Du vil gå fra behandlingen med en opstrammet hud med masser af glød.

Behandlingen består af:

  • Afrensning af huden med stimulerende ansigtsmassage
  • Pristine diamant behandling
  • Muskelstimulering
  • Skin Tightening laserbehandling
  • Ansigtsmaske tilpasset din hudtype arbejdes ind i huden med en Gold Derma Roller der stimulerer cellerne og en afslappende ansigtsmassage

OBS – Vi gør opmærksom på at alle Black Friday tilbud skal indløses senest d. 29.11-2021
Kvitteringen er gyldighedsbevis og skal derfor medbringes.