LUX – ClearLift

Denne behandling er for dig, som har en forholdsvis stram hud, men hvor ældningen begynder at vise sig i form af fine linjer, rynker og manglende glød i huden.

ClearLift laseren går nænsomt ind og arbejder med hudens overfladestruktur gennem de korte, kraftfulde impulser af lys, som optages i huden. Laseren vil ikke bryde hudens overflade, men lave små kontrolerede sårdannelser under hudens overflade. Helingen af disse resulterer i en flottere og mere ensartet hud. I USA kaldes ClearLift behandlingen for “a lunch peel” fordi huden ikke er mærket af behandlingen og man kan derfor gå tilbage på arbejde eller fortsætte sin dagligdag som normalt . Laseren er førende inden for behandling af rynkereduktion, reducering af store pore, udjævning af farveforskelle i huden bl.a. fra solen og reduktion af ar og skaber derved en mere ensartet hudstruktur.

Under Pristine diamantbehandlingen anvendes der ægte, laserskårne diamantspidser til behandling af hudens overflade. Et mildt vakuum stimulerer samtidig produktionen af kollagen og elastin og forbedrer blodcirkulationen. Din hud vil synes og føles ren, frisk og forynget.

Behandlingen består af:

  • Afrensning af huden med stimulerende ansigtsmassage
  • Pristine diamant behandling
  • Muskelstimulering
  • ClearLift laserbehandling
  • Ansigtsmaske tilpasset din hudtype arbejdes ind i huden med en Gold Derma Roller der stimulerer cellerne og en afslappende ansigtsmassage

OBS – Vi gør opmærksom på at alle Black Friday tilbud skal indløses senest d. 29.11-2021
Kvitteringen er gyldighedsbevis og skal derfor medbringes.