Skin Boost

Behandlingen varer 60 minutter.

Ved vores Skin Boost behandling er der fuldt fokus på at booste huden så effektivt som muligt.

Som ved det meste inden for anti-age, går vi ind og arbejder med kollagenen og fugten i huden, som reduceres med årene. Vi har derfor valgt at kombinere den effektive ClearLift laserteknologi med Volite fra Juvederm.

ClearLift laseren er den revolutionerende behandling til rynkereduktion, reducering af store pore, udjævning af farveforskelle og reduktion af ar. Når vi kombinerer den med Volite, som er et light fillerprodukt, forbedrer vi hudens glathed, minimerer fine linjer, rynker og ar. Via små injektioner i huden lægger vi perler af intensiv hyaluron under hudoverfladen for at booste den mest muligt.

Kombinationen af disse behandlinger får huden til at generere en ny og øget mængde af kollagen samtidig med, at huden får et stort og længerevarende fugtboost.

Vi arbejder i denne behandling også med muskelstimulering. Vi går altså ind og aktiverer dine muskler i hele ansigtet for på den måde at mindske trætte og sløve muskler. Dette er oftest en af årsagerne til, at ansigtet begynder at hænge med tiden. At vi træner musklerne er med til at skabe et længerevarende resultat.

Vi afslutter behandlingen med en maske, som er afstemt til din hudtype. Masken arbejder vi ind i huden via vores specielle GoldRoller, som hjælper næringsstofferne med at blive optaget bedre samt at de små indsprøjtede hyaluronperler bliver fordelt optimalt. Goldrolleren har også den fordel, at den stimulerer aktivitet i overhuden og mindsker spændinger som specielt opbygges omkring kæbepartiet.

Mellem hvert behandlingstrin, bruger vi varme kompres, for hele tiden at aktiverer blodgennemstømningen og derved ildning af cellerne, da det vi skabe de bedste forudsætninger for optimalt resultat

 Behandlingen består af:

  • Afrensning af huden med stimulerende ansigtsmassage
  • Varmt kompres
  • Muskelstimulering i ansigtet
  • ClearLift laserbehandling
  • Volite 2 ml.
  • Ansigtsmaske med Gold Derma Roller og afslappende ansigtsmassage

Vi anbefaler denne behandling til alle over 30 år, som en behandling der foretages ca. 1 gang hver 6 måned.

OBS. Da vi i denne behandling arbejder med et fillerprodukt, er det lovgivningsbestem, at du mindst 48 timer inden behandlingen skal have været til en forkonsultation hos os.

OBS – Vi gør opmærksom på at alle Black Friday tilbud skal indløses senest d. 29.11-2021
Kvitteringen er gyldighedsbevis og skal derfor medbringes.