Even Skin

Behandlingen varer 60 minutter.

Behandlingen er for dig, hvor livet har sat sine tydelige spor i form af solskader, karsprængninger, forstørrede porer, fine linjer og livløs hud.

Med denne behandling får vi gennem en kombination af to forskellige laserteknologier pustet nyt liv i huden. Vi fjerner karsprængninger, solskader i form af brune plamager og de døde hudceller så huden igen kan ånde og stråle med ny energi.

Vi starter behandlingen med først at skabe ”det rene lærred” som vi kalder det. Til det bruger vi hudslibning, hvor vi mildt og nænsomt fjerner alle de døde hudceller.

Den første laserteknologi, VL, bruger vi til at reducere synligheden af solskader på huden. Derudover går den ind og lukker for eventuelle karsprængninger, som kan få huden til at syne rødlig.

Vi fortsætter behandlingen med vores ClearLift laser, hvor vi kan opnå en udjævning af farveforskelle i huden, reduktion af rynker, store pore og synlige ar og laver en general opstramning af huden.

Vi afslutter behandlingen med vores specielle Neowhite maske, som forebygger fremkomsten af solskader i huden samtidig med at huden bliver fugtet optimalt.

Behandlingen består af:

  • Afrensning af huden med stimulerende ansigtsmassage
  • Pristine diamant behandling
  • VL laserbehandling
  • ClearLift laserbehandling
  • Neowhite ansigtsmaske ledsaget af afslappende hovedbundsmassage

Vi anbefaler 2-5 behandlinger alt efter behov.

OBS – Vi gør opmærksom på at alle Black Friday tilbud skal indløses senest d. 27.11-2022
Kvitteringen er gyldighedsbevis og skal derfor medbringes.