Læs hvordan vores UltraLipo behandling kan hjælpe med dine problemområder.

Hvad gør slankebehandlingen med UltraLipo:

UltraLipo er et ultralydssystem, indenfor den teknologi som kaldes kavitation. Ved behandling med kavitation dannes små mikrobobler i vævsvæsken. Disse Mikrobobler søger hen til fedtcellerne (det kan sammenlignes med at stikke sin finger ned i et glas danskvand, hvor boblerne samles rundt om fingeren) når koncentrationen af microbobler er stor nok imploderer disse, hvorved de bryder cellemembranen og fedtsyren løber ud og fedtcellen destrueres for altid.

Hvad kan behandles samt antallet af behandlinger:

Al cellulite og fedtdepoter kan behandles. Det er vigtigt at man ikke behandler et område som samlet er større end to håndflader, da vi maksimum kan arbejde med kavitation i 30 minutter, for at kroppen kan følge med. Arbejder man på for store områder, vil man ikke få det ønskede resultat.

Til forskel fra vores andre systemer er fjernelse af fedtceller med UltraLipo et permanent resultat, hvor de enkelte fedtceller fjernes permanent. Det betyder dog ikke, at man ikke kan tage på, da der stadig er mange fedtceller tilbage, men tager man på vil det omfordele sig. UltraLipoen er derfor det perfekte system til behandling af mindre problemområder, så hvis dine fedtdepoter f.eks. altid er værst ved ridebuks-området, kan vi fjerne koncentrationen af fedtcellerne i området. Skulle du tage på igen, vil vægtøgningen fordele sig bedre.

På Healux Klinikken tager vi altid før og efter billeder. Da man oftest vendes stille og roligt til de små ændringer, er det godt med før efter billederne, da man her kan se hele udviklingen.

Når man opstarter behandling med UltraLipo, er det vigtigt at man som minimum drikker to liter vand dagligt, da ultralyden virker via vævsvæsken og vandet er derfor et must. Vi anbefaler otte behandlinger som kurforløb med en ugentlig behandling.

Som en god hjemmesupplering til denne behandling, vil vi anbefale, at man køber en Body-roller sammen med Neovita  Anti Cellulite creme, og behandler sig efter anvisningerne. Det vil have en god effekt og øge slutresultatet.

Book tid til din gratis UltraLipo konsultation her.