Har du også oplevet alle de forbandede frustrationer over voksning og alle de følgende bivirkninger såsom, indgroede hår og umiddelbar genvækst?

Vinterhalvåret vil være den perfekte stund til at slippe af med alle ulemperne ved voksning og normal barbering – og i stedet benytte de populære laserbehandlinger  (for permanent hår-reduktion) imod uønsket hårvækst

3 sandheder om diodelaser – som kommer dit hår til livs

 

Hvad gør diodelaseren egentlig?

Diodelaseren er en fokuseret laser, normalt med en bølgelængde på 808 nm ift. hårfjerning. Disse apparater udsender en monokromatisk lysstråle som er i stand til at nå “hårløget” på en selektiv måde og ramme den med varmen uden at beskadige det omgivende væv. Laserlyset påvirker kun melanin i hår foliklen og ødelægger den.

 

Hvordan foregår en behandling mon?

 Metoden til permanent hår-reduktion udskiller sig med sin hurtighed, ingen bivirkninger og ubehag under behandlingen. Det eneste du skal gøre er, at komme med barberet hud. Behandlingen udføres med gel på huden og kold luft, for at sikre fraværet af ubehag.

For et lille område som lysken eller armhulen tager behandling cirka 5 minutter. Efter behandling  får du beroligende gel på.

 

Er laserhårfjerning med diode laser overhovedet den bedste metode til hårfjerning?

Hårfjerning med diodelaser er den hurtigste metode både i varighed og antallet af behandlinger. Vi bruger markedets nyeste maskiner og du er sikret høj kvalitet. Det er en simpel behandling og på bare 6 -8 behandlinger vil du oftest kunne regne med ca. 85% formindskelse af din hårvækst, hvor det vil være de grove og stride hår, som først vil forsvinde.