UltraLipo

På Healux Klinikken har vi flere forskellige maskiner og teknologier til slankebehandling. Det har vi, fordi der ikke findes 2 personer, der er ens. Derfor har man oftest brug for at kombinere forskellige behandlinger, for at opnå det perfekte resultat. Du kan under slankebehandling læse om vores forskellige teknologier/behandlinger, men vi vil altid råde dig til, at booke en tid til en konsultation. Du kan evt. Gøre det samtidig med din første behandling, så vi kan lave en individuel vurdering af dit behov og bedre guide dig til den behandling, som er den bedste for dig.

Se priser

 

UltraLipo Pro system er en af de mest avancerede og komplette ultralydssystemer indenfor det område, der i teknologiske termer kaldes kavitation. Kavitation er navnet på en helt specifik teknologi, hvor man via en lavfrekvent ultralyd danner mikro bobler omkring de enkelte fedtceller. Disse mikrobobler tager til i styrke og vil efterhånden, som antallet øges, bryde fedtcelle-membranen, så fedtsyren i cellerne kan løbe ud. Herefter skal det behandlede område drænes ved hjælp af et vakuum, som sikrer, at fedtsyren bliver ført ned i lymfen, som tager sig af den endelige udskillelse. UltraLipo indeholder derfor et kontrolleret vakuumsystem, som mobiliserer væv og fremmer dræning af kroppen. Da kroppen ikke kan fordøje for meget fedtsyre ad gangen, er Ultralipo-systemet beregnet til specifikke områder af kroppen, hvor koncentrationen af fedtcellerne er høj. Derfor kan man ikke få behandlet hele kroppen på en gang.

Teknologien bag Ultralipo Pro slankesystem er revolutionerende, da den fjerner fedtcellerne for evigt. Som voksen danner man nemlig ikke nye fedtceller. Så hvis du har taget på, eller ’buler lidt ud’, er det fordi, de eksisterende fedtceller er vokset. I og med at Ultralipo Pro er en varig behandling, kan man derfor sammenligne det med en mild fedtsugning – bare uden bivirkninger og smerte.

Ultralipo Pro slankesystem er både en sikker og smertefri metode til at bekæmpe fedtceller og cellulite. Bivirkninger behøver du heller ikke frygte. Ultralipo Pro er nemlig et af de mest avancerede og komplette ultralydssystemer i verden indenfor Kavitation. Ligeledes kan Ultralipo Pro, som et af de eneste systemer på verdensplan, dokumentere effekten og sikkerheden på baggrund af medicinske rapporter.

UltraLipos tre overordnede behandlingsområder er:

1. Fedtceller – den fjerner simpelthen det overflødige fedt på kroppen.

2. Cellulite (appelsinhud).

3. Dræning af affaldsstoffer – UltraLipo bekæmper affaldsstoffer.

Effektiv og tryg behandling!

Klinikken er registreret er registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed.

På Healux Klinikken har vi mange forskellige behandler, som hudlæge, lasereksperter, kosmetologer m. fl. så vi altid kan hjælpe dig bedst muligt.

På Healux Klinikken tilbyder vi altid gratis konsultation – så du kan få den bedste vejledning uden at føle dig forpligtiget.

På Healux klinikken uddanner vi løbende vores personale, for hele tiden at være opdateret med de nyeste behandlingsteknologier.

På Healux Klinikken bruger vi altid de nyeste teknologier på markedet – hvilket sikrer dig en effektiv behandling.

Resultater kan variere fra person til person

Priser

Læs mere om Club Medlem her

Behandling Normalpris Medlemspris Book en tid
Opstart UltraLipo behandling 1.200 kr. 720 kr. Book
Efterfølgende UltaLipo behandling 1.200 kr. 720 kr. Book

Spørgsmål og svar

Når man behandler med UltraLipo systemet, som er en kavitation teknologi, dannes der masser af små mikrobobler, som søger mod fedtcellerne og ligger sig rundt om disse (lidt ligesom når man stikker en finger ned i et glas dansk vand, så ser man hvordan boblerne sidder sig rundt om fingeren). Når koncentrationen af boblerne bliver stor nok rundt om den enkelte fedtcelle, imploderer disse og derved åbner fedtcellen, så fedtsyren løber ud. Fedtcellen er destrueret for evigt.

Nej. når vi først er i den voksne alder, er antallet af fedtceller en konstant, hvilket vil sige, at vi ikke får nye. Dem vi har, kan selvfølgelig blive større, hvis vi spiser for meget og motionere for lidt.

Nej. Det vil simpelthen være for meget for kroppen. UltraLipo behandlingen er beregnet til specifikke områder, hvor man føler at koncentrationen af fedtceller er høj eller steder, hvor man generelt er træt af at “bule ud”.

Fordi man simpelthen ville frigive for meget fedtsyre, som kroppen vil få svært ved at komme af med.

Nej. man har ikke registreret nogen bivirkninger.

Nej man har ikke registreret nogen mulige bivirkninger.

Vi kan maks. behandle en gang om ugen (hver 5.-7. dag). Et normalt forløb vil tage 8 uger.

Forkæl en du holder af

Giv et gavekort