Slank / Cellulite behandling med Reaction

På Healux Klinikken har vi flere forskellige maskiner og teknologier til slankebehandling. Det har vi fordi, at der ikke findes 2 personer, der er ens. Derfor har man oftest brug for at kombinere forskellige behandlinger for at opnå det perfekte resultat. Du kan under slankebehandling læse om vores forskellige teknologier/behandlinger, men vi vil altid råde dig til at booke en tid til en konsultation – evt. samtidigt med din første behandling, så vi kan lave en individuel vurdering af dit behov og guide dig til hvilken behandling, som er den bedste for dig.

Se priser

 
Reaction systemet virker via en kombination af radiofrekvensenergi og vakuumsterapi. Vakuumsterapi arbejder sammen med kroppens egen regenereringsproces, hvor vakuumen stimulerer blodgennemstrømningen og øger aktiviteten/forbrændingen i over- og underhuden. Radiofrekvens går dybt ned i underhuden, hvor den via den energi som bliver leveret øger forbrændingen i den enkelte fedtcelle, hvorved den mindskes.

Reaction indeholder via radiofrekvensenergien 3 forskellige penetrerings muligheder, som bruges alt efter, hvilke gener man ønsker at behandle. I forhold til slankebehandling ønsker man at behandle dybere nede i hudlaget, hvor fedtcellerne opholder sig.

Reaction er et meget kraftigt system, og du vil oftest umiddelbart efter behandlingen begynde at se de første resultater. Men du skal også være klar over, at minimeringen af kompakt fedt samt opbygning af huden er en proces, der sker stille og roligt. Den fulde effekt vil først være endelig ca. 2-4 måneder efter afsluttet behandling afhængigt af, hvad der behandles for.

På Healux Klinikken tager vi altid før og efter billeder. Da man oftest vendes stille og roligt til de små ændringer, er det godt med før efter billederne, så man kan se hele udviklingen.

Når man opstarter behandling med Reaction, er det vigtigt, at man som minimum drikker 1,5-2 liter vand dagligt, da Radiofrekvenserne virker via vævsvæsken, og vandet er derfor et must. Vi anbefaler 8 behandlinger som et behandlingsforløb med 1 behandling i ugen, når der er tale om cellulite – det kan selvfølgelig variere fra person til person.

Effektiv og tryg behandling!

Klinikken er registreret er registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed.

På Healux Klinikken har vi mange forskellige behandler, som hudlæge, lasereksperter, kosmetologer m. fl. så vi altid kan hjælpe dig bedst muligt.

På Healux Klinikken tilbyder vi altid gratis konsultation – så du kan få den bedste vejledning uden at føle dig forpligtiget.

På Healux klinikken uddanner vi løbende vores personale, for hele tiden at være opdateret med de nyeste behandlingsteknologier.

På Healux Klinikken bruger vi altid de nyeste teknologier på markedet – hvilket sikrer dig en effektiv behandling.

Resultater kan variere fra person til person

Priser

Læs mere om Club Medlem her

Behandling Normalpris Medlemspris Book en tid
Opstarts behandling med Reaction 1.200 kr. 720 kr. Book
Efterfølgende behandlinger med Reaction 1.200 kr. 720 kr. Book

Spørgsmål og svar

Hver behandling tager mellem 30 – 40 minutter.

Vi anbefaler mellem 4-8 behandlinger afhængig af hudtype og kompaktheden af celluliten / fedt.

Under behandlingen mærker man en dyb varme samt effekten fra vakuumen. Dette kan godt føles lidt intenst, men er dog ikke noget, man ikke kan klare. Der lægges en gel på behandlingsområdet, så applikationen let glider henover huden.

Ved behandling med Reaction ses sjældent bivirkninger. Bivirkningerne kan være meget rødme, som kan være i nogle timer, hævelser i behandlings området og blå mærker. I yderst sjældne tilfælde kan der ske en mindre overfladisk forbrænding. Såfremt du oplever en bivirkning af behandlingen, beder vi dig kontakte klinikken.

Forkæl en du holder af

Giv et gavekort