Slank

Føler du at celluliten har overtaget dine balder og lår, og at sidehåndtagene eller maven efterhånden sidder lidt for langt ud over buksekanten? Eller synes du at huden har mistet sin elasticitet og godt kunne trænge til en opstramning? Så er det noget, vi kan hjælpe dig med. På Healux Klinikken har vi en stor pallette af effektive maskiner og behandlingsformer indenfor slank samt opstramning af kroppen.

Når man taler slank, er det vigtigt at have for øje, at vi alle er forskellige. I forhold til behandling betyder det, at du aldrig ville kunne finde én teknologi på markedet, som er den bedste for alle. Netop dette er årsagen til, at vi på Healux Klinikken har mange forskellige maskiner og former for slank behandling – så vi kan hjælpe dig bedst muligt, ud fra netop dit behov. Vi arbejder blandt andet med maskinen UltraLipo, som bruges til fjernelse af fedtceller i mindre områder såsom maven eller “ridebuks”-området, hvor koncentrationen af fedtceller kan være høj. Vi benytter også radiofrekvens systemet Reaction, der bruges til at mindske den enkelte fedtcelle. Reaction er også effektiv i forhold til opstramning af huden.

Overvejer du et slank forløb, men er i tvivl om hvad det bedste ville være for dig? Så tilbyder vi på Healux Klinikken en gratis og uforpligtende konsultation.

Book en gratis konsultation med det samme.

For en effektiv og tryg behandling!

Klinikken er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

På Healux Klinikken har vi mange forskellige behandler, som hudlæge, lasereksperter, kosmetologer m. fl. så vi altid kan hjælpe dig bedst muligt.

På Healux Klinikken tilbyder vi altid gratis konsultation – så du kan få den bedste vejledning uden at føle dig forpligtiget.

På Healux klinikken uddanner vi løbende vores personale, for hele tiden at være opdateret med de nyeste behandlingsteknologier.

På Healux Klinikken bruger vi altid de nyeste teknologier på markedet – hvilket sikrer dig en effektiv behandling.

Se seneste tilsynsrapport

Forkæl en du holder af

Giv et gavekort