Nu kan Healux klinikken også tilbyde Semi permanent makeup/Micropigmentering

Healux klinikken byder velkommen til Lida Jørgensen

Lida Jørgensen er uddannet permanent makeup artist hos firmaerne ”Nouveau Contour” og ”Phibrows” – de to største og mest førende udviklere af innovative teknikker inden for permanent make-up. De to firmaer stiller meget høje krav under uddannelsen, hvilket sikrer dig, at du får den mest professionelle behandling. Hun deltager løbende i kurser, konferencer og messer for at holde mig opdateret angående nye teknikker og spændende muligheder inden for sit fag. Det gør hun af interesse og for fortsat at kunne give sine kunder den mest kvalificerede behandling.

 

Det er vigtigt for Lida, at kunderne føler sig trygge under hele behandlingsforløbet. Når hun rådgiver sine kunder, gør hun det ud fra et ønske om at skabe det bedste slutresultat. Når det kommer til behandlinger og valg af pigment, rådgiver hun derfor inden for det felt, hvor hun kan imødekomme kundens ønsker og samtidig bibeholde vedkommendes individuelle træk og naturlige udstråling. Det er hendes filosofi, at permanent make-up kan på en naturlig måde ændre det, som naturen ikke har udformet perfekt, og er derfor en naturlig forskønnelse af dine egne træk. Permanente make-up skal ikke erstatte din daglige make-up, men kan være med til at tilføre det sidste, som naturen ikke har fuldendt.

 

På klinikken bruger hun kun allergitestede og EU-godkendte plantefarver, som er tilsat mineralstoffer, der er opløst i alkohol og destilleret i vand. Plantefarverne er særligt velegnet til sensitiv hud. De bliver forsigtigt deponeret ind i hudens yderste lag på det ønskede område ved brug af en meget tynd nål eller ”blade”. Hun bruger altid farver, som er tilpasset din hudtone ud fra ”CIS” tabellen”, da hun ønsker at skabe et naturligt udtryk. På Klinikken bruger hun professionelt udstyr fra PhiBrows samt den seneste udvikling inden for permanent makeup, den computerstyrede ”Nouveau Contour Intelligent”, som er avanceret og specialudviklet til at udføre permanent make-up.

 

Du kan få yderligere oplysninger ved at se her på hjemmesiden, hvor du også kan benytte dig af hendes fordelagtige ”åbningstilbud”. Pissssttttt Der er nemlig pt 50% på alle Lida´s behandlinger