Nytårsbooster! ”Happy days behandling” – resten af 2016

Har din hud brug for en ordentlig booster inden nytårsaften banker på? så er det nu du skal slå til.

Healux Klinikken tilbyder nemlig resten af år 2016 en kombinations behandling med vores Pristine Hudslibningssystem og vores Infusion nålefrie mesoterapi system. En behandling du og din hud vil ELSKE

Normalpris 900,- Nytårsprisen 499,-

Tilbuddet gælder resten af år 2016 så længe tider haves – så skynd dig og book din tid med det samme på vores online booking her – du finder behandlingen under Månedstilbud.

Ja tak jeg vil gerne have rabat på 400,- på kombinations behandling med Pristine og infusion

* Men skynd dig, tilbuddet gælder kun så længe tider haves og kan ikke kombineres med andre tilbud. 

 

Beskrivelse af behandling

Pristine Microdermabrasion med ægte diamanter fjernes blidt og uden at ridse det øverste tørre lag af huden samtidig med at Vakuum stimulerer genopbygningen af Collagen og Elastin, så du får en strålende teint, samt en strammere, sundere og synligt yngre hud. Dette kombineres med Infusion behandling, hvor det er muligt at indfører virkestoffer dybere ned i huden, end det er muligt med en alm. creme el. maske. Ved hjælp af små elektriske pulsslag, åbnes der små “porte” i cellerne, og der indsluses virkestoffer alt efter hudtype og behov, dybt ned i huden. På den måde vil du opnå en hurtigere, mere holdbar forbedring af hudens udseende, end med en traditionel ansigtsbehandling.

Behandlingen er smertefri. Du vil mærke en svag prikkende fornemmelse i huden, når det specielle Infusion håndtag masseres over huden.

Efter en behandling klarer hudens overflade op, din hud vil føles smidig, opfrisket og strålende.

Gå ikke glip af den hud til skøn nytårsaften

 

Læs mere om de 2 behandlings tekniker her Infusion og Pristine

 

 

Vi glæder os til at se dig på Healux Klinikken