LUX

I vores nye LUX behandlingsserie har vi kombineret vores mest effektive radiofrekvens- og laser anti-age behandlinger med alt fra muskelstimulering, Gold Derma Roller og hudslibning til wellness. Ved at kombinere alle disse vigtige faktorer for huden (og sjælen), kan vi nu tilbyde dig en komplet behandling, hvor vi når hele vejen rundt. Samtidig opnår vi en synergieffekt på tværs af de forskellige teknikker og behandlingsmetoder, som er kendetegnet for Healux Klinikken.

Behandlingerne er målrettet dig, som har rundet de 35 år, hvor ældningsprocessen allerede er så småt i gang og måske endda allerede har sat sine spor. Vores dygtige behandlere vil vejlede dig til den mest optimale behandling. Vi har mulighed for at ændre behandlingen, såfremt vi vurderer, at en anden type behandling vil passe bedre til din hud og dens udfordringer.

Vores tre LUX behandlinger tager mellem 60-70 minutter, og vi anbefaler en serie af 3-5 behandlinger med ca. 3-4 ugers interval.

Se priser

LUX – ClearLift

Denne behandling er for dig, som har en forholdsvis stram hud, men hvor ældningen begynder at vise sig i form af fine linjer, rynker og manglende glød i huden.

ClearLift laseren går nænsomt ind og arbejder med hudens overfladestruktur gennem de korte, kraftfulde impulser af lys, som optages i huden. Laseren vil ikke bryde hudens overflade, men lave små kontrolerede sårdannelser under hudens overflade. Helingen af disse resulterer i en flottere og mere ensartet hud. I USA kaldes ClearLift behandlingen for “a lunch peel” fordi huden ikke er mærket af behandlingen og man kan derfor gå tilbage på arbejde eller fortsætte sin dagligdag som normalt . Laseren er førende inden for behandling af rynkereduktion, reducering af store pore, udjævning af farveforskelle i huden bl.a. fra solen og reduktion af ar og skaber derved en mere ensartet hudstruktur.

Under Pristine diamantbehandlingen anvendes der ægte, laserskårne diamantspidser til behandling af hudens overflade. Et mildt vakuum stimulerer samtidig produktionen af kollagen og elastin og forbedrer blodcirkulationen. Din hud vil synes og føles ren, frisk og forynget.

Behandlingen består af:

 • Afrensning af huden med stimulerende ansigtsmassage
 • Pristine diamant behandling
 • Muskelstimulering
 • ClearLift laserbehandling
 • Ansigtsmaske tilpasset din hudtype arbejdes ind i huden med en Gold Derma Roller der stimulerer cellerne og en afslappende ansigtsmassage

LUX – Skin Tightening

Er din hud begyndt at mærkes løs og er du ved at miste gløden? Så kan en LUX-Skin Tightening behandling være løsningen. Det kan være, at du oplever tegn som at mundvierne trækker ned ad, eller at kæbelinjen og hagen ikke længere er så skarpe og markerede, som de var tidligere. Vores LUX-Skin Tightening mod slap hud er derfor perfekt for dig, som ikke ønsker at gennemgå et kirurgisk indgreb, men som gerne vil give huden noget af dens stramhed tilbage.

Under denne behandling arbejder vi effektivt med vores Skin Tightening laser for at opstramme huden. Inden laserbehandlingen behandler vi din hud med vores Pristine hudslibningssystem, hvor vi arbejder med hudens overfladeved at fjerne de døde hudceller samt stimulering via et mildt vakuum. Dette øger produktionen af kollagen og elastin, der bevirker, at vi får ”det rene lærred” at arbejde på. Du vil gå fra behandlingen med en opstrammet hud med masser af glød.

Behandlingen består af:

 • Afrensning af huden med stimulerende ansigtsmassage
 • Pristine diamant behandling
 • Muskelstimulering
 • Skin Tightening laserbehandling
 • Ansigtsmaske tilpasset din hudtype arbejdes ind i huden med en Gold Derma Roller der stimulerer cellerne og en afslappende ansigtsmassage

LUX – Reaction Face

Oplever du, at din hud er blevet tyndere og mindre elastisk gennem tiden? Huden er eksempelvis længere tid om at rette sig ud om morgenen, og der mærkes og ses også en vis slaphed i huden. Her vil en Reaction Face behandling være optimal. Reaction behandlingen består af behandling via radiofrekvenser, som er bevist at have en positiv effekt på huden i forhold til at skabe mere volume i vævet. Jo ældre vi bliver, jo tyndere bliver huden. Den er ikke længere så modstandsdygtig, som den engang var. Den begynder at hænge og har svært ved at folde sig ud efter natten. Via radiofrekvenser skaber vi en aktivering i huden, så denne igen bliver kraftigere. Huden vil derfor synes mere udfyldt , opstrammet og aktiv.

Behandlingen består af:

 • Afrensning af huden med stimulerende ansigtsmassage
 • Pristine diamant behandling
 • Muskelstimulering
 • Reaction Face behandling
 • Ansigtsmaske tilpasset din hudtype arbejdes ind i huden med en Gold Derma Roller der stimulerer cellerne og en afslappende ansigtsmassage

For en effektiv og tryg behandling!

Klinikken er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

På Healux Klinikken har vi mange forskellige behandler, som hudlæge, lasereksperter, kosmetologer m. fl. så vi altid kan hjælpe dig bedst muligt.

På Healux Klinikken tilbyder vi altid gratis konsultation – så du kan få den bedste vejledning uden at føle dig forpligtiget.

På Healux klinikken uddanner vi løbende vores personale, for hele tiden at være opdateret med de nyeste behandlingsteknologier.

På Healux Klinikken bruger vi altid de nyeste teknologier på markedet – hvilket sikrer dig en effektiv behandling.

Se seneste tilsynsrapport

Priser

Behandling Normalris Medlemspris Book en tid
LUX – Konsulation på Clearlift eller Skin Tightening 0 kr. 0 kr.  Book
LUX – Konsulation på Reaction 0 kr. 0 kr.  Book
LUX – ClearLift 3.500 kr. 2.100 kr.  Book
LUX – Skin Tightening 3.500 kr. 2.100 kr.  Book
LUX – Reaction 3.000 kr. 1.800 kr.  Book

Forkæl en du holder af

Giv et gavekort