ER. YAG Pixel

ER YAG Pixel Resurfacing Laser viser en revolutionær ny side til hudfornyelse, også kaldet Fractional Photothermolysis. Pixel YAG Laser er en fraktioneret ablativ laser, som er et nyere redskab, bl.a. til foryngelse af huden. Med denne behandling producerer laseren tusindvis af dybe mikrolaserpunkter, der kaldes mikro termiske zoner (MTZ).

De primære behandlingsområder med ER YAG Pixel laser er dybe acne-ar, rynker i ansigt, hals og bryst, rynker og leverpletter på hænder, ar (operative og traumatiske), forstørrede porer og Rosacea.

Se priser

 

Pixel Resurfacing tillader forbedringer af den fulde konstellation af skadet hud i forbindelse med ældningsprocessen. Normalt skal man have 3-5 behandlinger for at reducere rynker og forbedre pigmentforandringer. En minimal grad af hudopstramning vil også opnås. Alt dette gøres uden at give en hudløs overflade, eller behovet for omfattende tid væk fra arbejdet eller sociale begivenheder.

Virkningsmekanisme: Baggrunden for effekten af Pixel YAG laserbehandling er laserens specielle fraktionerede teknologi også kaldet Pixel. I laserens håndstykke deles laserstrålen (et aktivt synligt lys) op i mange mikroskopiske stråler, som vandstråler der kommer ud af et brusehoved. Disse små laserstråler trænger ned i huden, og kan lave nogle mikroskopiske cylindere (søjlehuller) af ca. 1,3 mm dybde. Dette medfører, at bindevævsceller fra det omkringliggende væv begynder at producere ny hud. I forbindelse med lukning af hullerne sker der samtidigt en opstramning af huden. De mellemlignende vævssøjler udskiftes med nydannet hud. Helingstiden er kortere og mere skånsom i forhold til andre laser- og kirurgiske behandlinger.

Pixel laserbehandlingerne kan kombineres med andre kosmetiske hudbehandlinger som kemiske peelinger, den rejuvenerende A-vitaminestercreme Clinical (til fine rynker og pigment), IPL (en slags laser), Fillers, Botox og Sculptra (mælkesyremolekyler, der også stimulerer de bindevævsdannende hudceller). Alle disse behandlinger er uden kniv (kirurgi).

For en effektiv og tryg behandling!

Klinikken er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

På Healux Klinikken har vi mange forskellige behandler, som hudlæge, lasereksperter, kosmetologer m. fl. så vi altid kan hjælpe dig bedst muligt.

På Healux Klinikken tilbyder vi altid gratis konsultation – så du kan få den bedste vejledning uden at føle dig forpligtiget.

På Healux klinikken uddanner vi løbende vores personale, for hele tiden at være opdateret med de nyeste behandlingsteknologier.

På Healux Klinikken bruger vi altid de nyeste teknologier på markedet – hvilket sikrer dig en effektiv behandling.

Se seneste tilsynsrapport

Resultater kan variere fra person til person

Priser

Læs mere om Club Medlem her

Behandling Normalpris Medlemspris Book en tid
Hele ansigtet 3.500 kr. 2.100 kr.  Book
Mindre område fra 1.500 kr. 900 kr.  Book

Spørgsmål og svar

Nej. Ifølge dansk lovgivning skal du først ind til en forkonsultation hos hudlægen. Denne skal foregå minimum 48 timer, før vi kan udføre selve behandlingen

Huden bliver skånsomt renset hvorefter beskyttelsesbriller placeres over øjnene og behandlingen påbegyndes.

Der er ingen smerte under behandlingen kun en varm prikken. Gennemsnitlig tager behandlingen af et helt ansigt 30-45 minutter. Vi anbefaler, at man passer på solen efter behandlingen. Ingen sol i 4 uger efter behandlingen.

Ikke mange. I de første 24 timer efter behandlingen føles huden solbrændt, og den vil være pink eller rød. Det betyder, at hudens helingsproces er startet. Herefter vil huden få et net lignende udseende, som varer i 3 til 5 dage, hvorefter det skaller af og eksfolierer. Make-up kan blive brugt 3 dage efter behandling, for at dække dette net lignende udseende.

På Healux Klinikken vil det altid være en hudlæge, som udfører din ER YAG Pixel-behandling.

Det kommer selvfølgelig meget an på din hudtilstand, hvilket vil være noget, du vil få at vide til forkonsultationen. Men som udgangspunkt, skal du påregne 3-6 behandlinger.

Forkæl en du holder af

Giv et gavekort