Sklerosering
– Karsprængninger ben

Rigtig mange mennesker vil med alderen opleve, at blodkarrene på benene bliver mere tydelige og fremtrædende. Faktisk er mange både unge og voksne generet af dette, og udover at være et rent udseendemæssigt problem, oplever nogle også forskellige grader af ubehag og smerter i forbindelses med de fremtrædende kar.

Se priser

På Healux Klinikken har vi 2 muligheder for behandling af karsprængninger, hvor man vil vælge sklerosering, når der er tale om dybereliggende karsprængninger på benene. Det er dog vigtigt, at disse ikke er åreknuder, da disse ikke behandles på Healux Klinikken.

Ved sklerosering lægges den virksomme gel bestående af Aethoxysklerol (Polidocanol i sterilt vand tilsat dinatriumpshosphat og kaliumdihydrogenpshosphat) eller koncentreret sterilt saltvand med lokalbedøvelse ind i det kar, man ønsker fjernet. Dette gøres med en meget tynd og kort nål, og resulterer i at karvæggen nedbrydes. Aethoxysclerol virker kemisk irriterende på den indre karvæg, som fremmer tillukningen af blodkarret. Afhængigt af hvor mange kar der skal fjernes, er behandlingen normalt ret hurtigt overstået.

Bivirkninger: Der kan efter hver behandling komme hævelse, rødme, kløe og svie på indstikstederne. Disse gener forsvinder efter ca. 2-4 dage. Blå mærker i huden er væk efter 1-2 uger. Eventuelle pigmentforandringer forsvinder ofte igen efter nogle måneder. Du kan få nogle småsår, og i sjældne tilfælde kan ses små ar. Sjældent kan der forekomme en allergisk reaktion, som behandles efter normale forskrifter.

Vi har på Healux Klinikken mulighed for at kombinere din behandling af karsprængninger med Laser og sklerosering. Vi tager derfor altid udgangspunkt i hvert individ, for at kunne anbefale den optimale behandling for dig. Er du i tvivl om det er Laser, Sklerosering eller en kombination, som vil være den bedste behandling for dig? Så er du altid meget velkommen til at bestille tid til en gratis og uforpligtende konsultation.

For en effektiv og tryg behandling!

Klinikken er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

På Healux Klinikken har vi mange forskellige behandler, som hudlæge, lasereksperter, kosmetologer m. fl. så vi altid kan hjælpe dig bedst muligt.

På Healux Klinikken tilbyder vi altid gratis konsultation – så du kan få den bedste vejledning uden at føle dig forpligtiget.

På Healux klinikken uddanner vi løbende vores personale, for hele tiden at være opdateret med de nyeste behandlingsteknologier.

På Healux Klinikken bruger vi altid de nyeste teknologier på markedet – hvilket sikrer dig en effektiv behandling.

Se seneste tilsynsrapport

Resultater kan variere fra person til person

Priser

Læs mere om Club Medlem her

Behandling Normalpris Medlemspris Book en tid
Lille område ( 20 min. ) 1.800 kr. 1.260 kr. Book
Mellem område ( 30 min ) 2.300 kr. 1.610 kr. Book

Spørgsmål og svar

De kar der behandles kan forsvinde efter en behandling, men ofte kræves flere (mindst 2-3) behandlinger på samme hudområde. Herefter er det individuelt, hvor længe der går før en ny behandling bliver nødvendig. Dette afhænger af alder, livsstil, fysik og evt. tilstedeværelse af sygdom. Behandlingsresultatet kan ofte holde i flere år.

Du må ikke dyrke aktiv fysisk motion 5 dage efter behandlingen og undgå sol på de behandlede områder i mindst 1 måned efter hver behandling. Der kan behandles med skleroterapi på ben 1 måned efter IPL- eller Diode-behandling(laser) af kar på benene og igen 2-3 måneder efter den tidligere skleroterapibehandling på samme område.

Sklerosering varetages på Healux Klinikken af vores hudlæge, som igennem mange år har erhvervet sig stor erfaring på området.

Før behandlingen skal du til en konsultation ved vores hudlæge – denne er gratis. Konsultationen skal foretages minimum 48 timer, før behandlingen kan udføres.

Forkæl en du holder af

Giv et gavekort