Karsprængninger

På Healux klinikken arbejder vi med 2 forskellige laserteknologier: IPL 540 nm VL og Nd YAG 1064 nm. Det gør vi for at kunne behandle alle slags karsprængninger bedst muligt. Begge teknologier er anerkendte og effektive metoder til behandling/fjernelse af synligt overfladiske fine blodkar, diffus rødme, blodkar på ben (0,5-4,0 mm i diameter) samt kar og rødme i ansigtet, omkring og på næsen og på kinder samt brystet med mere. For behandling af tydelige og dybereliggende karsprængninger på benene anbefaler vi Scleroterapi behandling.

Se priser

 

På Healux Klinikken bruges den nyeste teknologi indenfor IPL (Intens Puls Light System)/laser, til fjernelse af alle overfladiske karsprængninger – primært fra brystet og opad. IPL er et kraftigt lys, der ledes gennem et glasfilter og ned i huden. Til de dybereliggende karsprængninger, som sprængningerne rundt om næsen og på kroppen, bruges Nd YAG 1064 nm laser, som er langt mere koncentreret end IPL og dermed kan behandle dybereliggende sprængninger. Ved karsprængninger er det hæmoglobinen (det røde i vort blod) man fanger. Når lyset kommer i kontakt med dette koagulere (størkner) blodet, og karsprængningen nærmest “svejses” sammen, hvorefter den forsvinder.

De behandlede kar vil sædvanligvis forsvinde helt. Efter en periode kan nogle af de behandlede kar dog delvist gendannes, og enkelte tidligere dybereliggende kar kan blive synlige, hvorfor det kan blive nødvendigt med flere behandlinger. Typisk kan der samme sted blive behov for mindst 2 til 5 behandlinger, når der behandles med IPL og 1 – 3 behandlinger, når det behandles med Nd YAG.

Bivirkninger: Generelt er der lav risiko for bivirkninger, og disse vil oftest bestå i kortvarig smerte, hævelse, rødme, mørke små streger og evt. blå mærker i de behandlede områder. Disse vil forsvinde efter 2-3 måneder. Rødme og hævelse forsvinder ofte hurtigere. Ved behandling af større kar kan ses dannelse af små overfladiske blærer og sår, som ofte vil være helet efter 2-4 uger. På sår kan lægges tynd og ultratynd Compeed fra apoteket. Det skiftes efter 2-3 dage. Yderst sjældent kan forekomme overfladiske små ardannelser samt pigmentfejl.

EFTER BEHANDLING

Undgå heftig fysisk aktivitet, især cykling og hurtig gang, de følgende 5 dage efter en behandling. Det er vigtigt, at man ikke piller og fjerner en eventuel skorpe. Et sår skal have ro og mulighed for at hele fra bunden.

I behandlingsperioden og en måned efter, vil det være tilrådeligt at dække de behandlede områder med en effektiv solbeskyttelse. Vi anbefaler K Ceatic eller Sun Ceutic.

For en effektiv og tryg behandling!

Klinikken er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed, hvilket er din sikkerhed for at alle lovkrav overholdes.

På Healux Klinikken har vi mange forskellige behandler, som hudlæge, lasereksperter, kosmetologer m. fl. så vi altid kan hjælpe dig bedst muligt.

På Healux Klinikken tilbyder vi altid gratis konsultation – så du kan få den bedste vejledning uden at føle dig forpligtiget.

På Healux klinikken uddanner vi løbende vores personale, for hele tiden at være opdateret med de nyeste behandlingsteknologier.

På Healux Klinikken bruger vi altid de nyeste teknologier på markedet – hvilket sikrer dig en effektiv behandling.

Se seneste tilsynsrapport

Resultater kan variere fra person til person

Priser

Læs mere om Club Medlem her

Behandling Normalpris Medlemspris Book en tid
På ben – få spredte – 1. behandling 1.200 kr. 600 kr.  Book
På ben – få spredte – efterfølgende beh. 1.000 kr. 500 kr.  Book
På ben – mange spredte – 1. behandling 2.500 kr. 1.250 kr.  Book
På ben – mange spredte – efterfølgende beh. 1.800 kr. 900 kr.  Book
Enkelt karsprængning 500 kr. 250 kr.  Book
Næse 700 kr. 350 kr.  Book
Kinder 800 kr. 400 kr.  Book
Hals 900 kr. 450 kr.  Book
Decolleté ( bryst ) 1.500 kr. 750 kr.  Book
Hals & Decolleté ( bryst ) 2000 kr. 1000 kr.  Book
Helt ansigt 2.000 kr. 1.000 kr.  Book

Spørgsmål og svar

Karsprængninger er synlige forgreninger af blodkar. Ved behandlingen vil hæmoglobinet i blodet optage lyset, hvilket lukker de fineste blodkar og dermed afbryder forsyningen til karsprængningen.

2-5 behandlinger med ca. 3 ugers interval, alt afhængig af omfanget og størrelsen.

Nej, men der kan hele tiden danne sig nye. Karsprængninger kommer oftest pga. dårligt bindevæv, rygning, alkohol eller lignende. Det er derfor godt at kombinere med andre behandlinger på klinikken for at styrke bindevævet. Tag gerne en snak med os omkring dette

Der vil opstå en let rødme, som aftager inden for kort tid. Oftest vil man kunne se synlige resultater efter første behandling

Der kan efter end behandlingsforløb forventes en reduktion på 70-100%. Din tendens (svaghed) til at danne fine uønskede synlige kar og rødme, kan vi dog ikke fjerne. Dette betyder, at du fremover (ofte med en eller flere års mellemrum) kan få brug for enkelte behandlinger. I den situation kan det være tilrådeligt at gentage karbehandlinger, inden karrene igen bliver meget tydelige (store).

Før behandlingen skal du til en konsultation ved vores specialuddannede sygeplejerske. Denne kan dog foretages samme dag som behandlingen, såfremt du bestiller tid til det.

 

Nej du kan desværre ikke modtage laser behandling, mens du er gravid eller ammer.

For at mindske risiko for bivirkninger, samt opnå optimal effekt, må behandlingsområdet ikke have være eksponeret for sol 4 uger inden behandlingen, samt at det skal holdes fra som 4 uger efter behandlingen

Forkæl en du holder af

Giv et gavekort