Opstramning af hud med laser

Skin Tightening laser teknologi for en effektiv opstraming af huden.

En hudopstramning er en behandling, der er specielt velegnet til slap hud på halsen og i ansigtet. Behandlingen er med til at forbedre hudens struktur, fasthed og ensartethed. I forhold til mange andre anti-age behandlinger, så kan en opstramning af hud ved hjælp af laser give et varigt resultat i helt op til 2 år.

Behandlingen er ideel for både dig som allerede har fået fine rynker og ønsker at minimere disse samt for dig, der ønsker at udskyde den generelle ældningsproces. Vores laserbehandling mod slap hud er perfekt for dig, som ikke ønsker at gennemgå et kirurgisk indgreb, men som gerne vil mindske rynkerne så effektivt som muligt.

Se priser og book tid

 

På Healux Klinikken behandler vi løs og slap hud med NIR – Skin Tightening laseren fra Harmony XL™, der ved hjælp af det nær infrarøde lys kan give en opstramning af huden samt modvirke kedelig og grå hud. Harmony XL™ teknologien påvirker både hudens overflade og de dybere hudlag, hvor det nær infrarøde lys opvarmer hudens væv inden for et bestemt område. Dette stimulerer kollagenproduktionen og giver en opstrammende effekt på slap hud så de fine linjer og rynker naturligt formindskes.

Behandlingen kan også anvendes andre steder på kroppen, hvor der ønskes opstramning af hud. Dette skal gøres efter særlig vejledning, og vi henviser derfor til en forkonsultation.

Hvor længe holder behandlingen?

Behandlingens varighed er ca. 2 år. Efter blot 24 timer vil man opleve en mere jævn huden og en strålende glød. I løbet af de næste 2-3 måneder kan du nyde gradvise forbedringer i hudens struktur, fasthed og ensartethed. Resultatet er en opstrammet hud, der er mere elastisk og gennemfugtet og vil fremstå mere glat og se sundere ud. Rynker bliver formindskede og huden dermed forynget.

Livsstil og sollys vil have stor betydning for effekt og varighed. Derfor anbefaler vi en vedligeholdende behandling hver 3.-4. måned for at forlænge resultatet.

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Alt efter hvor langt i ældningsprocessen du er, så skal man som udgangspunkt med en hudopstramning regne med ca. 6 behandlinger med 2-4 ugers interval.

Før behandlingen

Før behandlingen skal du til en konsultation. Her vil du få information om forventet effekt og varighed af behandlingen og om eventuelle forholdsregler før, under og efter behandlingen.

Det er vigtigt, at huden på behandlingsstederne ikke er præget af infektion eller irritation.

Under behandlingen

Ansigtshuden afrenses og påsmøres efterfølgende en speciel gel, som kan overføre energimængderne fra det nær infrarøde lys til læderhuden som herved opvarmes. Under behandlingen vil du mærke en varme i huden. Alt afhængig af din smertegrænse er dette en smertefri behandling, hvor man blot mærker en dyb varme i huden. Opvarmningen er kortvarig og forbigående.

Efter behandlingen

Det fantastiske ved denne behandling, udover resultatet, er, at daglig aktivitet kan genoptages uændret efter behandlingen ligesom cremer og makeup kan anvendes umiddelbart efter. Det er ekstra vigtigt at benytte solbeskyttelse efter behandlingen. Vi anbefaler Sun Ceutic 50+ fra DermaCeutic eller Neovitas farvede dagcreme med faktor 20 i mindst fire uger efter behandlingen.

Det anbefales dog at undgå direkte og indirekte varme på behandlede områder i nogle dage efter behandlingen, da det kan modvirke behandlingsresultatet.

Man må ikke irritere det behandlede område kemisk eller mekanisk i de efterfølgende 5 dage.

Undgå sauna, massage og sport lige efter behandling.

Mulige bivirkninger

Forbrænding af huden ses yderst sjældent, men kan opstå hvis huden umiddelbart har været udsat for sollys, eller er for mørk. Derfor kan du opleve at måtte udsætte din tid til behandling, fordi din hud er for mørk.

For en effektiv og tryg behandling!

Klinikken er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

På Healux Klinikken har vi mange forskellige behandler, som hudlæge, lasereksperter, kosmetologer m. fl. så vi altid kan hjælpe dig bedst muligt.

På Healux Klinikken tilbyder vi altid gratis konsultation – så du kan få den bedste vejledning uden at føle dig forpligtiget.

På Healux klinikken uddanner vi løbende vores personale, for hele tiden at være opdateret med de nyeste behandlingsteknologier.

På Healux Klinikken bruger vi altid de nyeste teknologier på markedet – hvilket sikrer dig en effektiv behandling.

Se seneste tilsynsrapport

Resultater kan variere fra person til person

Priser

Læs mere om Club Medlem her

Behandling Normalpris Medlemspris Book en tid
Halvt ansigt 1.500 kr. 900 kr.  Book
Hals 1.500 kr. 900 kr.  Book
Helt ansigt 2.500 kr. 1.500 kr.  Book

Spørgsmål og svar

Før behandlingen skal du til en konsultation ved vores specialuddannede sygeplejerske. Konsultationen kan foretages samme dag som behandlingen, såfremt du booker tid til det. Alle hudopstamningsbehandlinger bliver udført af en specialuddannet IPL/Laserterapeut under lægeansvar.

Det er selvfølgelig meget afhængig af hvor langt i ældningsprocessen du er, men som udgangspunkt skal man regne med ca. 6 behandlinger med 2 – 4 ugers interval.

ST er en behandling hvor resultaterne kommer stille og roligt. Det er langt fra alle som efter første behandling, kan se en forbedring. Man må derfor væbne sig med tålmodighed. Der vil altid blive taget et billede før første behandling, så man kan følge resultaterne. Vi kigger oftest på os selv i spejlet mange gange dagligt og ligger derfor ikke mærke til de små konstante ændringer.

Vi anbefaler, at man ikke dyrker solarium, mens man er i gang med behandlingsforløbet, da dette vil forringe slutresultatet. Ydermere anbefaler vi brugen af Turnover-creme i behandlingsforløbet. Hør nærmere om dette ved forkonsultationen.

Forkæl en du holder af

Giv et gavekort