Hudopstramning med laser
(Skin Tightening )

På Healux Klinikken behandler vi slap og løs hud med Skin Tightening fra Harmony XL™ ”Nær Infrarødt lys” (NIR)
Behandlingen er specielt velegnet til slap hud i ansigtet og på halsen. Den kan også anvendes andre steder på kroppen efter særlig vejledning.

Se priser

 

Harmony XL teknologien påvirker både hudens overflade og de dybere hudlag, hvor det nær infrarøde lys  opvarmer hudens væv inden for et bestemt område. Dette stimulerer collagenproduktionen og giver en opstrammende effekt på slap hud, så de fine rynker mindskes.

FØR BEHANDLINGEN
Huden på behandlingsstederne må ikke være præget af infektion eller irritation.
Du vil få en grundig information om forventet effekt og varighed af behandlingen og om eventuelle forholdsregler før, under og efter behandlingen.

UNDER BEHANDLINGEN
Ansigtshuden afrenses og påsmøres efterfølgende en speciel gel, som kan overføre det nær infrarøde lys’ energimængder til læderhuden, som opvarmes.

Under behandlingen vil du mærke en varme i huden. Alt afhængig af din smertegrænse er dette en smertefri behandling, hvor man blåt mærker en dyb varme i huden. Opvarmningen er kortvarig og forbigående.

EFTER BEHANDLINGEN
Cremer og makeup kan anvendes umiddelbart efter ligesom daglig aktivitet kan genoptages uændret efter behandlingen.
Det anbefales dog at undgå direkte og indirekte varme på behandlede områder i nogle dage efter behandlingen, da det kan modvirke behandlingsresultatet.

Det er vigtigt at benytte solcreme eller mineralbaseret pudder/foundation. Vi anbefaler Sun Ceutic eller Neovitas farvede dagcreme med faktor 20 i mindst 4 uger efter behandlingen.

Man må ikke irritere det behandlede område kemisk eller mekanisk i de efterfølgende 5 dage.

Undgå sauna, massage og sport lige efter behandling.

BIVIRKNINGER: Forbrænding af huden ses yderst sjældent, men kan opstå hvis huden umiddelbart har været udsat for sollys, eller er for mørk. Derfor kan du opleve at måtte udsætte din tid til behandling, fordi din hud er for mørk.

BEHANDLINGSRESULTAT
Huden bliver mere elastisk og vil have en større fugtighed. Den vil fremstå mere glat og se sundere ud. Rynker bliver formindskede og huden dermed forynget.

Livsstil og sollys vil have stor betydning for effekt og varighed. Varigheden vil kunne vare ca. 2 år. En vedligeholdende behandling hver 3. – 4. måned forlænger resultatet.

Behandlingen er ideel for både dig som allerede har fået fine rynker og ønsker at minimere disse samt for dig, der ønsker at udskyde den generelle ældningsproces. ST behandlingen er perfekt for dig, som ikke ønsker at gennemgå et kirurgisk indgreb, men gerne vil mindske rynkerne.

For en effektiv og tryg behandling!

Klinikken er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed, hvilket er din sikkerhed for at alle lovkrav overholdes.

På Healux Klinikken har vi mange forskellige behandler, som hudlæge, lasereksperter, kosmetologer m. fl. så vi altid kan hjælpe dig bedst muligt.

På Healux Klinikken tilbyder vi altid gratis konsultation – så du kan få den bedste vejledning uden at føle dig forpligtiget.

På Healux klinikken uddanner vi løbende vores personale, for hele tiden at være opdateret med de nyeste behandlingsteknologier.

På Healux Klinikken bruger vi altid de nyeste teknologier på markedet – hvilket sikrer dig en effektiv behandling.

Se seneste tilsynsrapport

Resultater kan variere fra person til person

Priser

Læs mere om Club Medlem her

Behandling Normalpris Medlemspris Book en tid
Rundt mund 1.000 kr. 500 kr.  Book
Rundt øjne 700 kr. 350 kr.  Book
Pande 500 kr. 250 kr.  Book
Hals 900 kr. 450 kr.  Book
Helt ansigt 2.000 kr. 1.000 kr.  Book

Spørgsmål og svar

Før behandlingen skal du til en konsultation ved vores specialuddannede sygeplejerske. Konsultationen kan foretages samme dag som behandlingen, såfremt du booker tid til det. Alle hudopstamningsbehandlinger bliver udført af en specialuddannet IPL/Laserterapeut under lægeansvar.

Det er selvfølgelig meget afhængig af hvor langt i ældningsprocessen du er, men som udgangspunkt skal man regne med ca. 6 behandlinger med 2 – 4 ugers interval.

ST er en behandling hvor resultaterne kommer stille og roligt. Det er langt fra alle som efter første behandling, kan se en forbedring. Man må derfor væbne sig med tålmodighed. Der vil altid blive taget et billede før første behandling, så man kan følge resultaterne. Vi kigger oftest på os selv i spejlet mange gange dagligt og ligger derfor ikke mærke til de små konstante ændringer.

Vi anbefaler, at man ikke dyrker solarium, mens man er i gang med behandlingsforløbet, da dette vil forringe slutresultatet. Ydermere anbefaler vi brugen af Turnover-creme i behandlingsforløbet. Hør nærmere om dette ved forkonsultationen.

Forkæl en du holder af

Giv et gavekort