Hårfjerning med
Soprano XLi Diode Laser

Soprano XLi er en state-of-the-art maskine, som i 2015 vandt den internationale pris, The Aesthetic Industry Awards, for bedste lasersystem til permanent hårreduktion. Behandlingen er specielt designet til at fjerne uønsket hårvækst hurtigere og mere komfortabelt end nogensinde før. Soprano XLi er uhørt innovativ og repræsenterer et gennembrud indenfor den æstetiske teknologi til behandling af uønsket hårvækst helt smertefrit.

Se priser

 

Smertefri hårfjerning.

Soprano XLi behandler fjernelse af uønsket hår med de samme resultater som et lasersystem på en medicinsk klinik, men uden samme risiko for bivirkninger. Systemet virker ved sikkert og skånsomt at opvarme dermis (underhuden) til en temperatur, der beskadiger hårfolliklen og forhindrer genvækst. Samtidigt beskadiger systemet ikke den omkringliggende hud.

Hårfjerning “in motion”.

På grund af at den smertefrie proces udføres med en “in motion”-teknologi – hvilket betyder, at man under behandlingen konstant bevæger applikationen over huden – undgår man de traditionelle problemer med at overse/glemme små områder. Den komplette dækning af området betyder glatte ben, arme, ryg og ansigt helt uden smerte. Nogle kunder sammenligner endda behandlingen med en Hot Stones-massage.

Sikker for alle hudtyper hele året rundt.

Soprano XLi behandling er egnet til alle hudtyper inklusiv hud, som har været udsat for sol. Soprano XLi er en sikker og effektiv teknologi hele året rundt, selv efter du har fået sol, eller når huden er tør pga. kulde.

Hvad ligger der bagved?

Hår gennemløber 3 faser: VÆKSTFASE, HVILEFASE og AFSTØDNINGSFASE

Der opnås varig hårreduktion af hår som er i vækstfase, men alle hår er ikke i samme fase på samme tid, og derfor vil resultatet af behandlingen variere fra gang til gang. Derfor kan alle hår ikke fjernes fuldstændig, men mængden af mørke hår vil reduceres med varigt resultat.

FØR BEHANDLINGEN

Hårene må ikke plukkes med pincet eller vokses i en måned før behandlingen.

Hårene skal skrabes af 1-3 døgn før behandlingen.

Du vil få grundig information om effekt og varighed af behandlingen, og om eventuelle forholdsregler før, under og efter behandlingen til forkonsultationen.

Ifølge lovgivningen om kosmetisk behandling skal det behandlede område fotograferes før behandlingen påbegyndes.

EFTER BEHANDLINGEN

Huden kan være lidt rød, og der kan være lidt hævelse omkring det enkelte hårstrå – som ved gåsehud. Dette forsvinder i løbet af nogle timer.

Du kan se alle hårene efter behandlingen. De skal først skubbes op til overfladen, hvilket sker i samme tempo, som de øvrige hår vokser – ca. 0,1 mm pr døgn.

Bivirkninger Forbrænding af huden ses yderst sjældent, men det er en potentiel bivirkning ved alle lasersystemer

Mange mørke og tykke hår på et lille område kan endvidere give en utilsigtet kraftig reaktion. Forbrænding af huden vil vise sig umiddelbart under behandlingen.

For en effektiv og tryg behandling!

Klinikken er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed, hvilket er din sikkerhed for at alle lovkrav overholdes.

På Healux Klinikken har vi mange forskellige behandler, som hudlæge, lasereksperter, kosmetologer m. fl. så vi altid kan hjælpe dig bedst muligt.

På Healux Klinikken tilbyder vi altid gratis konsultation – så du kan få den bedste vejledning uden at føle dig forpligtiget.

På Healux klinikken uddanner vi løbende vores personale, for hele tiden at være opdateret med de nyeste behandlingsteknologier.

På Healux Klinikken bruger vi altid de nyeste teknologier på markedet – hvilket sikrer dig en effektiv behandling.

Se seneste tilsynsrapport

Resultater kan variere fra person til person

Priser

Læs mere om Club Medlem her

Behandling Normalpris Medlemspris Book en tid
Overlæbe 600 kr. 300 kr. Book
Hage 700 kr. 350 kr. Book
Overlæbe & Hage 1.150 kr. 575 kr. Book
Hals 850 kr. 425 kr. Book
Hals & hage 1.250 kr. 625 kr. Book
Bakkenbarter 1.000 kr. 500 kr. Book
Hele Ansigt ( fra under øjne til hals ) 2.000 kr. 1.000 kr. Book
Axil (Armhule) 850 kr. 425 kr. Book
Bikini normal 850 kr. 425 kr. Book
Bikini udvidet 1.250 kr. 625 kr. Book
Bikini Brazil 1.650 kr. 850 kr. Book
Navle og ned 700 kr. 350 kr. Book
Underben 2.600 kr. 1.300 kr. Book
Lår 3.000 kr. 1.500 kr. Book
Hele ben 4.500 kr. 2.250 kr. Book
Ryg 2.600 kr. 1.300 kr. Book 
Skulder 1.300 kr. 650 kr. Book
Ryg & Skulder 3.600 kr. 1.800 kr. Book
Bryst & Mave 2.500 kr. 1.250 kr. Book 
Bryst eller Mave 1.300 kr. 650 kr. Book
Arme ( begge ) 2.000 kr. 1.000 kr. Book
Andre mindre områder Varierer Varierer Book

Spørgsmål og svar

Behandlingen er mest effektiv, når håret er i vækst, hvilket er forskelligt fra person til person og fra hår til hår. Det er derfor nødvendigt med flere behandlinger – gennemsnitligt 6-8 behandlinger med 4-8 ugers interval.

Da kroppen er en levende organisme som hele tiden udvikler sig, skal man regne med, at der kan komme noget nyvækst, hvilket betyder at latente hårfollikler, som ligger og er inaktive i huden, kan blive aktiveret, hvorved der kommer nye hår. Man må derfor påregne vedligeholdelsesbehandlinger, som er meget individuelle fra person til person.
Nej, af etiske årsager behandler vi ikke på gravide.
Før behandlingen skal du til en konsultation ved vores specialuddannede sygeplejerske. Konsultationen kan foretages samme dag som behandlingen, såfremt du booker tid til det. Alle Soprano XLi behandlinger udføres af en specialuddannet IPL/Laserterapeut under lægeansvar.
Soprano XLi/Ice er grundet den innovative og effektive teknologi også vinderen i 2015. Læs mere om awarden her

Forkæl en du holder af

Giv et gavekort