Permanent hårfjerning med laser

Få permanent hårfjerning med vores Soprano XLi og Titanium Diode laser.

Hvis du træt af at fjerne uønskede hår med barbering eller voks, så kan permanent hårfjerning med laser være løsningen for dig. Behandlingen er nem at gå til, næsten smertefri og kan udføres på alle tider af året.

På Healux Klinikken tilbyder vi permanent hårfjerning med vores Soprano XLi og Soprano Titanium Diode laser, som med den nye IN-motion teknik er revolutionerende behandlingstyper inden for permanent hårfjerning.

På klinikken har vi stor efterspørgsel på hårfjerning i ansigtet, armhulerne, på benene, ryggen og intim hårfjerning. Du kan se vores priser samt booke tid til en gratis konsultation, hvis du ønsker at høre mere om dine muligheder for at få permanent hårfjerning med laser.

Se priser og book tid

Hvad er fordelene ved permanent hårfjerning med laser?

Hvis man ønsker at fjerne uønsket hår, så er hårfjerning med laser en behandling med mange fordele:

  • Behandlingen er forholdsvis smertefri
  • Din hud bliver mere klar og glat
  • Du slipper for indgroede hår og irritation af huden

Med den nye IN-motion teknologi på Soprano XLi og Soprano Titanium Diode laser er det muligt at udføre hårfjerning på alle hudtyper, hårtyper og hudfarve på alle tider af året.

Hvordan foregår behandlingen?

For bedre at kunne forstå, hvordan behandlingen foregår, skal man se på hårenes tre naturlige faser:

  • Vækstfasen
  • Hvilefasen
  • Afstødningsfasen

Når et hår er i vækstfasen, har hårfolliklen kontakt til selve føderen kaldet papilla. Laseren trænger ned gennem håret og destruerer papilla, hvorved den ikke længere kan udvikle en ny hårfollikel. Hår fra det samme område er ikke nødvendigvis i samme fase på samme tid. Derfor vil resultatet af behandlingen variere fra gang til gang, da det kun er hår i vækstfasen, som kan behandles. Hår i hvile- og afstødningsfasen har sluppet forbindelsen med papilla, og man kan derfor ikke nå ned og destruere denne.

De fleste vil allerede efter to eller tre uger efter første behandling kunne se en forskel. Man vil i den periode opleve en reduceret hårvækst. Derudover vil de hår som kommer være finere og blødere, men hvordan man tager imod behandlingen vil altid være individuelt. Efter en periode med en mindsket hårvækst vil man igen begynde at mærke hår komme frem. Dette er en indikationen på, at der nu kommer en ny vækstcyklus, og det er derfor igen tid til behandling. Man vil løbende igennem behandlingsforløbet mærke mindre og mindre hårvækst i området, hvor man efter 6-8 behandlinger ser det fulde resultat. Permanent hårfjerning kræver derfor tålmodighed, selvom de fleste vil kunne se et permanent resultat efter 6-8 måneder. Det kan derfor betale sig at gå til regelmæssige behandlinger for at ramme alle hårene i deres varierende vækstfase.

Hvor lang tid tager en gennemsnitsbehandling?

En behandlingstid varierer meget alt efter hvilket område som behandles. Det vil f.eks. tage ca. 2 min. at behandle hår på en overlæbe og omkring 1,5 time at behandle hele ben. Vi oplever, at langt de fleste af vores kunder kan ligge og slappe af under behandlingen. Der kan dog være lidt varme og mindre smerte forbundet ved behandling af mere sensitive områder ved overlæben og ved intimbehandling.

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Ved et behandlingsforløb med Soprano Titanium og Soprano Ice Diode laser tager det gennemsnitligt 6-8 behandlinger med 4-8 ugers interval imellem behandlingerne at opnå en hårreduktion på 85-90%. De resterende 10-15% ses oftest som små, fine dun som hele vores krop er dækket af.

Hvor permanent er permanent hårfjerning?

Når man taler om permanent hårfjerning, er det rigtigt vigtigt at forstå, at man kun kan fjerne de hår, du har på det tidspunkt, du gennemgår dit behandlingsforløb. Det betyder, at man ikke kan fjerne hår, som måtte komme om 2 eller 10 år.

Vores krop er en levende organisme, hvor vi har over en million latente hårfollikler liggende. Langt det fleste af disse går vi heldigvis også i graven med, men der vil være nogle som bliver aktive senere i livet. Det ses specielt ved hormonelle udsving, som ved kvinder kan være graviditet, amning, skift af p-piller og overgangsalderen. Ved mænd kan det komme til udtryk ved øget træningsintensitet med mere.

Det er derfor vigtigt at forstå, at man igennem tiden kan forvente opfølgende behandlinger for at forblive hårfri. Det vil sige, hvis man oplever, at man får hår efter et permanent hårfjerningsforløb, så er det ikke de hår, vi har fjernet, der kommer ikke igen. Det er derimod ny hårvækst, som er nye hårfollikler, der bliver aktive. Disse hårfollikler ville være blevet aktive, uanset om man har fået laser eller ej. Dette er også en af årsagerne til, at man oftest – især på mand – ser en øget hårvækst jo mere op i årene, man kommer, samt at man oftest ved kvinder ser en øget hårvækst eller omrokering af hår ved overgangsalderen.

Antallet af vedligeholdelsesbehandlinger kan variere utroligt meget fra person til person, da det kommer an på personens hormonelle udsving. Det vil for nogle være nødvendigt med en opfølgende behandling 1-2 gange om året i en årrække og derefter 1 behandling hvert andet år. Andre ser vi ikke i 4-5 år efter deres afsluttede behandlingsforløb så det er meget individuelt.

Får alle resultat ved en laserbehandling?

Som udgangspunkt kan vi på Healux Klinikken behandle alle hudtyper, hårtyper og hårfarver, da vi har flere forskellige lasertyper til hårfjerning. Medicinske studier, og vores egen erfaring, viser dog, at ca. 5% desværre ikke får et tilfredsstillende resultat. Man har ikke konkrete beviser på, hvorfor dette kan være, men som klient er det noget, man skal være bevist omkring. Vi følger derfor hele tiden dine behandlingsresultater, så vi så hurtigt som overhoved muligt, kan sætte ind, hvis du ikke måtte opnå det ønskede resultatet.

De forholder sig sådan, at jo lysere eller rødligere dine hår er, des mindre reduktion vil du kunne forvente. Har du derfor som udgangspunkt helt lyse hår, vil du ikke kunne forvente mere end en reduktion på 50-60%. Denne mindskning af den overordnede reduktionsprocent ses ud fra, at laseren øger sin opvarmningseffekt via det melanin (farvestof), der er i de enkelte hår. Er hårene derfor nærmest farveløse, vil der ikke skabes en opvarmning effekt på samme måde som ved mørkere hår. Men det at man nu via den nye IN-motion teknologi med Soprano Titanium og Soprano Ice Diode laser, nu kan behandle lyse hår, er i sig selv en revolution i forhold til de muligheder og teknologier man før har set på markedet. Derfor er det altafgørende for dig med lysere hår, at din behandling bliver udført med denne nye teknologi, da en behandling med de mere traditionelle IPL-systemer (Intens Puls Light) ikke kan skabe et godt nok resultat for dig.
Det er dog vigtigt at forstå, at er det en hormonel behåring, vi skal ind og fjerne, og denne vil være mere genstridig. Man vil derfor skulle forvente flere behandlinger end ved fjernelse af almen behåring såsom armhuler, bikini og ben.

Hvad hvis jeg har PCOS (Poly Cystisk Ovarie Syndrom)?

PCOS er en hormonel forstyrrelse, som ses hos 5-10% af kvinder i den fødedygtige alder. Er du ramt af PCOS, kan du med fordel modtage behandling med Soprano Titanium og Soprano Ice Diode laser, hvis du ønsker at få fjernet dine hår. Det er dog vigtigt for dig med PCOS at vide, at du vil blive en evighedsklient. Det vil sige, at vi oftest kan fjerne den øgede hårvækst med gode resultater, men at du efter et afsluttet behandlingsforløb, vil skulle forvente oftere vedligeholdelsesbehandlinger end klienter uden PCOS. Vi har igennem de sidste 12 år fået stor erfaring med behandling af klienter med PCOS. Vores erfaring siger os, at vedligeholdelsesbehandlingerne, selv ved kvinder med PCOS, bliver mindre og mindre over årene.

Før behandlingen

Ved den indledende konsultation, vil du blive grundigt informeret om effekten og varigheden af behandlingen, samt eventuelle forholdsregler før, under og efter behandlingen. Generelt gælder det, at du tager følgende forholdsregler inden din behandling:

  • Hårene må ikke plukkes med pincet eller vokses i en måned før behandlingen.
  • Hårene skal barberes 1-3 døgn før behandlingen.

Ifølge lovgivningen om kosmetiske behandling skal det behandlede område fotograferes før behandlingen påbegyndes, hvilket vi derfor gør på klinikken inden vi starter behandlingen.
Du vil modtage din første behandling på samme dag som din konsultation. Det er vigtigt at pointere, at når du booker din første tid, at du både booker en tid til konsultationen og til selve behandlingen. Det giver os god tid til at kigge på dig og vejlede dig inden behandlingen starter.

Efter behandlingen

Lige efter behandlingen af hårfjerning kan huden være lidt rød, og der kan være lidt hævelse omkring de enkelte hårstrå, hvilket ligner gåsehud. Dette forsvinder oftest i løbet af få timer. I yderst sjældne tilfælde kan disse dog ses op til 2-3 dage efter. Dette sker oftest ved fjernelse af meget tykke, mørke hår.

Efter behandlingen vil du stadig kunne se alle hårene. Dette skyldes, at de først skal skubbes op til overfladen før de ryger ud. Det sker i samme tempo, som de øvrige hår vokser – ca. 0,1 mm. i døgnet. Det kan derfor tage alt fra 1-3 uger før du kan se de første resultater af behandlingen.

Soprano XLi og Soprano Titanium Diode Laser

Til hårfjerning bruger vi state-of-the-art maskinerne Soprano XLi og Soprano Titanium, som i 2015 vandt den internationale pris The Aesthetic Industry Awards for Bedste Lasersystem til Permanent Hårfjerning. Behandlingen er specielt designet til at fjernet uønsket hår hurtigere og mere komfortabelt end nogensinde før. Soprano XLi og Soprano Titanium er innovativt og repræsenterer et gennembrud indenfor den æstetiske teknologi til behandling af uønsket hårvækst helt smertefrit. Vi har med Soprano XLi og Soprano Titanium flere muligheder inden for det såkaldte nanometer spektrum (laser frekvenserne) i forhold til behandling. Det vil sige, at vi både kan arbejde med 755 nm, 810 nm og 1064 nm, hvilket giver os mulighed for at kunne differentiere behandlingerne alt efter hår og hudfarve.

Smertefri hårfjerning med laser

Soprano XLi og Soprano Titanium behandler fjernelse af uønsket hår med de samme resultater som et alment medicinsk lasersystem, men uden samme risiko for bivirkninger. Systemet virker ved sikkert og skånsomt at opvarme underhuden (dermis) til en temperatur, der beskadiger hårfolliklen og papilla og forhindrer genvækst. Samtidigt beskadiger systemet ikke den omkringliggende hud.

Ved hårfjerning med IN-motion teknik forstås, at man stille og roligt bevæger laseren over hudoverfladen og derved gradvis opbygger den varme, som der skal til, for at destruere hårfolliklen og papilla. Ved de almene og oftest lidt ældre lasersystemer, arbejder med ved, at man placerer laseren på huden, aktiverer et skud og rykker videre til det næste område. Dette gør, at laseren arbejder meget intenst og hvilket der er en del smerte forbundet med. Med den nye IN-motion teknologi i Soprano XLi og Soprano Titanium laver man en mere gradvis opvarmning af huden ved konstant at bevæge laseren over huden. Dette giver en nærmest smertefri behandling samtidig med, at risikoen for bivirkninger er særdeles reduceret. Ved de nye systemer oplever vi også mindre helligdage, da vi har mulighed for at gå hen over området flere gange.

Det betyder glatte ben, arme, ryg og ansigt næsten uden smerte. Nogle kunder sammenligner endda behandlingen med en hot stone massage. Soprano XLi og Soprano Titanium er en sikker og effektiv teknologi for selv sensitive hudtyper. Behandlingen kan udføres hele året rundt, selv efter soleksponering, eller når huden er tør pga. kulde.

Mulige bivirkninger

Selvom vi gerne ville kunne garantere, at alle fik det samme helt perfekte resultat, så er det desværre ikke muligt. Alle kroppe er individuelle og derfor vil resultatet også være derefter. Vi mener, at for at du kan træffe den rigtige beslutning, skal du have det rigtige grundlag. Derfor kommer der her nogle af de bivirkninger, der kan være ved permanent hårfjerning:

  • Forbrænding af huden. Dette ses yderst sjældent, men kan være en potentiel bivirkning ved alle lasersystemer, og derfor også muligt ved hårfjerning. Forbrænding af huden vil vise sig umiddelbart under behandlingen.
  • Mange mørke og tykke hår på et lille område kan desuden give en utilsigtet kraftig reaktion.

For en effektiv og tryg behandling!

Klinikken er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

På Healux Klinikken har vi mange forskellige behandler, som hudlæge, lasereksperter, kosmetologer m. fl. så vi altid kan hjælpe dig bedst muligt.

På Healux Klinikken tilbyder vi altid gratis konsultation – så du kan få den bedste vejledning uden at føle dig forpligtiget.

På Healux klinikken uddanner vi løbende vores personale, for hele tiden at være opdateret med de nyeste behandlingsteknologier.

På Healux Klinikken bruger vi altid de nyeste teknologier på markedet – hvilket sikrer dig en effektiv behandling.

Se seneste tilsynsrapport

Resultater kan variere fra person til person

Priser

Læs mere om Club Medlem her

Behandling Normalpris Medlemspris Book en tid
Overlæbe 600 kr. 300 kr. Book
Hage 700 kr. 350 kr. Book
Overlæbe & Hage 1.150 kr. 575 kr. Book
Hals 850 kr. 425 kr. Book
Hals & hage 1.250 kr. 625 kr. Book
Bakkenbarter 1.000 kr. 500 kr. Book
Hele Ansigt ( fra under øjne til hals ) 2.000 kr. 1.000 kr. Book
Axil (Armhule) 850 kr. 425 kr. Book
Bikini normal 850 kr. 425 kr. Book
Bikini udvidet 1.250 kr. 625 kr. Book
Bikini Brazil 1.650 kr. 850 kr. Book
Navle og ned 700 kr. 350 kr. Book
Underben 2.600 kr. 1.300 kr. Book
Lår 3.000 kr. 1.500 kr. Book
Hele ben 4.500 kr. 2.250 kr. Book
Ryg 2.600 kr. 1.300 kr. Book 
Skulder 1.300 kr. 650 kr. Book
Ryg & Skulder 3.600 kr. 1.800 kr. Book
Bryst & Mave 2.500 kr. 1.250 kr. Book 
Bryst eller Mave 1.300 kr. 650 kr. Book
Arme ( begge ) 2.000 kr. 1.000 kr. Book
Andre mindre områder Varierer Varierer Book

Spørgsmål og svar

Behandlingen er mest effektiv, når håret er i vækst, hvilket er forskelligt fra person til person og fra hår til hår. Det er derfor nødvendigt med flere behandlinger – gennemsnitligt 6-8 behandlinger med 4-8 ugers interval.

Da kroppen er en levende organisme som hele tiden udvikler sig, skal man regne med, at der kan komme noget nyvækst, hvilket betyder at latente hårfollikler, som ligger og er inaktive i huden, kan blive aktiveret, hvorved der kommer nye hår. Man må derfor påregne vedligeholdelsesbehandlinger, som er meget individuelle fra person til person.
Nej, af etiske årsager behandler vi ikke på gravide.
Før behandlingen skal du til en konsultation ved vores specialuddannede sygeplejerske. Konsultationen kan foretages samme dag som behandlingen, såfremt du booker tid til det. Alle Soprano XLi behandlinger udføres af en specialuddannet IPL/Laserterapeut under lægeansvar.
Soprano XLi/Ice er grundet den innovative og effektive teknologi også vinderen i 2015. Læs mere om awarden her

Forkæl en du holder af

Giv et gavekort