Neovita Hudpleje

Neovita er den primære produktserie, som vi arbejder med på Healux Klinikken. Neovita er en helt ny dynamisk og innovativ hudplejeserie, og hele serien er baseret på revolutionerende forskningsresultater indenfor virkestoffer og konserveringsteknologier.

 

Se priser

 

Neovita adskiller sig fra øvrige hudplejeprodukter, fordi alle produkter er helt fri for konserveringsmidler som parabener og PEG-emulgatorer. Hvis man bruger produkter med konserveringsmidler over en længere periode, kan det have en negativ effekt på huden.

Neovita-serien er baseret på et 100% naturligt emulgationsgrundlag, som er kombineret med innovative virkestofsystemer, der nøje udsøges og testes, og som først bliver taget i brug efter effektive resultater er fremvist.

Neovita-seriens helt unikke indpakning gør det muligt for os at tilbyde et produkt uden nogen former for konservering.

Alle Neovita-produkterne er opbevaret under sterile omgivelser og fyldt på lukkede beholdere hvor hverken UV-stråler, ilt eller bakterier, kan trænge ind.

På grund af den helt unikke indpakning præsenteres serien ikke som en creme eller lotion, som man kender det fra andre produktserier. Neovita er en blød og gennemtrængende mousse, hvor virkestofferne er fordelt mikrofint. Indenfor Neovita-serien tilbyder vi både professionelle produkter til behandling på klinikken og produkter til hjemmebrug.

Neovita Healux Klinikken

Neovita Healux Klinikken

Neovita ingen konserveringsmidler Healux Klinikken

Neovita ingen konserveringsmidler Healux Klinikken

For mere info omkring Neovita se venligst www.neovita.dk

På Healux Klinikken tilbyder vi altid en gratis hudanalyse, hvor der bliver udarbejdet et plejepas til dig, som beskriver hvilke hjemmeprodukter, der ud fra din hudtype, vil være de bedste. På den måde undgår du at investere i produkter, der ikke har den optimale effekt på din hud.

For en effektiv og tryg behandling!

Klinikken er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

På Healux Klinikken har vi mange forskellige behandler, som hudlæge, lasereksperter, kosmetologer m. fl. så vi altid kan hjælpe dig bedst muligt.

På Healux Klinikken tilbyder vi altid gratis konsultation – så du kan få den bedste vejledning uden at føle dig forpligtiget.

På Healux klinikken uddanner vi løbende vores personale, for hele tiden at være opdateret med de nyeste behandlingsteknologier.

På Healux Klinikken bruger vi altid de nyeste teknologier på markedet – hvilket sikrer dig en effektiv behandling.

Se seneste tilsynsrapport

Resultater kan variere fra person til person

Priser

Læs mere om Club Medlem her

Behandling Normal pris Medlems pris
Du er altid velkommen til at booke tid til en gratis hudanalyse 0 kr. 0 kr.
Neovita produkter – Da der i serien er over 150 produkter, anbefaler vi dig at komme ind på klinikken Efter listepris -15% af listepris

Forkæl en du holder af

Giv et gavekort