Nålefri Mesoterapi

Et skridt nærmere sund og ungdommelig hud.

Infusion elektromesoterapi er et enestående redskab, som kombinerer ikke-invasiv æstetik med infusion af hudspecifikke virkestofsformler til genopbygning af huden i dybden.

Se priser

Vi har de senere år set en del behandlinger, som har haft til formål at gøre det samme: Få virkestoffer dybere ned i huden – de såkaldte oxygen behandlinger. Dog kan det være vanskeligt at få presset virkestofferne ned i huden via luft/oxygen, og resultatet kan derfor i nogen tilfælde være meget midlertidige. Med Infusion føres virkestofferne ind i huden ved hjælp af elektriske bølger fra Ionwave teknologi. Skabt til at arbejde med hudens biologiske processer åbner Ionwave omhyggeligt mikrovandkanaler i cellemembranen for at tillade sikker passage af virkestofferne ind i cellerne uden at beskadige huden.

Med Infusion er det derfor muligt at indføre virkestoffer dybere ned i huden, i forhold til hvad der er muligt med oxygen eller ved almindelige ansigtsbehandlinger.

Behandlingen varer ca. 30 minutter afhængigt af området, der skal behandles. Behandlingen er smertefri, og du vil kun mærke en svag prikkende fornemmelse i huden, når det specielle håndtag masseres over huden.

Efter en behandling vil din hud vil føles smidig, frisk og strålende. For et længerevarende resultat anbefaler vi en serie på 6-8 behandlinger.

Infusion er ideel som kombinationsbehandling med en Pristine (for mere information læs Pristine behandling).

Ved en Infusion behandling har vi ud fra dit behov mulighed for at sammensætte 3 forskellige slags virkestoffer:

Infusion Face Collagen Booster – beregnet til at forøge hudens elasticitet.

Fordele: Denne højt koncentrerede opstramningsbehandling sigter på at stramme huden op, og dermed gendanne ungdommelig elasticitet. Vitamin C og helt naturlig hæmatitekstrakt øger dannelsen af fibroblast, der er vigtig for den sunde produktion af prokollagen. De enestående peptider stimulerer proteinerne i det dermale-epidermale knudepunkt og yder strålende resultater for cellesammensætningen og for hudens generelle struktur.

Infusion Face Anti-Wrinkle & Lifting – beregnet til moden hud.

Fordele: Naturlig valnøddeekstrakt – en intens Botox-lignende anti-aging løsning – giver et skub til fibroblastproteinsyntesen, som arbejder på at forstærke hudens struktur og generere en omgående hudopstramningseffekt såvel som reduktion af rynker, fine linjer og kragetæer. Glycoproteiner øger celleomsætningen, stimulerer hudens immunsystem og tilfører et ekstra beskyttelseslag mod miljøfaktorer.

Infusion Face Intensive Hydration – beregnet til følsom og tør hud.

Fordele: Intensive Hydration indeholder en omgående og længerevarende fugtblødgører. Denne løsning genskaber hudens fine fugtbalance og reparerer det naturlige cellevandreservoir for at modvirke fremtidigt fugttab. Nøgleingredienserne af sodium hyaluronat og saccharide isomerate regulerer og vedligeholder fugtbalancen, og er med til at formindske tegnene på for tidlig ældning.

For en effektiv og tryg behandling!

Klinikken er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

På Healux Klinikken har vi mange forskellige behandler, som hudlæge, lasereksperter, kosmetologer m. fl. så vi altid kan hjælpe dig bedst muligt.

På Healux Klinikken tilbyder vi altid gratis konsultation – så du kan få den bedste vejledning uden at føle dig forpligtiget.

På Healux klinikken uddanner vi løbende vores personale, for hele tiden at være opdateret med de nyeste behandlingsteknologier.

På Healux Klinikken bruger vi altid de nyeste teknologier på markedet – hvilket sikrer dig en effektiv behandling.

Se seneste tilsynsrapport

Resultater kan variere fra person til person

Priser

Læs mere om Club Medlem her

Behandling Normalpris Medlemspris Book en tid
Nålefri mesoterapi 700 kr. 350 kr.  Book
Nålefri mesoterapi inkl. hudslibning 1100 kr. 550 kr.  Book

Spørgsmål og svar

Ja. Der er ikke nogen krav omkring en forkonsultation, så du kan bestille tid til behandling direkte. Såfremt du har behov for mere viden omkring behandlingen, er du altid meget velkommen til at bestille tid til en gratis konsultation, inden du beslutter dig.

 

Som udgangspunkt ja, men af etiske årsager behandler vi dog ikke gravide kvinder med Infusion.

Forkæl en du holder af

Giv et gavekort