Japansk facelift

Japansk facelift er en behandling, som i den seneste tid er blevet populær pga. den enorme velvære og de gode resultater, der opnås via behandlingen. Ved Japansk facelift bruges en behandlingsmetode, der kombinerer ansigtszoneterapi, akupressur, lymfedrænage og ansigtsmassage. Tilsammen giver disse et helt unikt resultat, der betydeligt reducerer ansigtets ydre tegn på ældning som rynker, mørke rande under øjnene, hængende øjenlåg og poser under øjnene.

Afbalancering af ansigtet

De teknikker der anvendes er bla. lange, dybe stræk på ansigtets muskler og væv. Dette styrker strømmen af energi gennem meridianerne, ansigtets muskler og nerver. Herved sker der en afbalancering af ansigtet og ikke mindst kroppen. Behandlingen indeholder stimulering af hele 24 akupunkturpunkter, som tilsammen påvirker kroppens energisystem.

Stress er en almen kendt tilstand, der har påvirkning på hele organismen og forårsager forskellige symptomer som hovedpine, fordøjelsesproblemer, depression, muskelspændinger og allergier.
Inden disse symptomer viser sig, har stress allerede vist sig som ubalancer i hud og i ansigt. Japansk facelift hjælper til at afbalancere disse ubalancer.

En behandling på 60 eller 75 minutter består af:

  • Afrensning af ansigtet
  • Dybdegående ansigtsmassage med fugtgivende hybenrosekerneolie
  • Ansigtszoneterapi
  • Ansigtsakupressur
  • Lymfedrænage
  • Eksfolierende og/eller fugtgivende maske efter behov
  • Bindevævs massage via Gua Sha steen ( ved 75 min )

Gua Sha Sten

Gua Sha, der er en gammel kinesisk behandlingsteknik. En massageteknik, der sætter kroppens helingsprocesser i gang hvorved der fjernes spændinger samt frigør de ophobede affaldsstoffer, via lymfesystemet, som kroppen har svært ved at komme af med, når den er i ubalance.

For en effektiv og tryg behandling!

Klinikken er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

På Healux Klinikken har vi mange forskellige behandler, som hudlæge, lasereksperter, kosmetologer m. fl. så vi altid kan hjælpe dig bedst muligt.

På Healux Klinikken tilbyder vi altid gratis konsultation – så du kan få den bedste vejledning uden at føle dig forpligtiget.

På Healux klinikken uddanner vi løbende vores personale, for hele tiden at være opdateret med de nyeste behandlingsteknologier.

På Healux Klinikken bruger vi altid de nyeste teknologier på markedet – hvilket sikrer dig en effektiv behandling.

Se seneste tilsynsrapport

Resultater kan variere fra person til person

Forkæl en du holder af

Køb et gavekort

Spørgsmål og svar

Ekstra behandling med Gua Sha sten er rigtigt godt for dig, som har en del ophobninger og væske samlinger i ansigtet.

Det kommer an på hvad du ønsker at opnå med behandlingen. Er det kun for wellness-delen, kan en behandling i ny og næ være nok. Ønsker du behandlingen for at opnå en synlig længerevarende effekt, anbefaler vi at prøve 3 behandlinger for at være sikker på at opnå et synligt resultat. Dog 8-10 behandlinger for max effekt alt efter hvad der skal behandles.

Priser

Læs mere om Club Medlem her

Behandling Normalpris Medlemspris Book en tid
Japansk Face Lift 60 min. 700 kr. 350 kr. Book
Japansk Face Lift 75 min 850 kr. 450 kr.  Book