Pristine: Microdermabrasion behandling

Slap af imens vores behandler masserer din hud med ægte diamanter.

Pristine er det mest avancerede system til mikrodermabrasionsbehandling af ansigt og krop. Ved anvendelse af ægte laserskårne diamantspidser behandler Pristine hudens overflade, mens en mild vakuum stimulerer produktionen af kollagen og elastin og forbedrer blodcirkulationen.

Din hud vil synes og føles ren, frisk og forynget fra den allerførste behandling.

Se priser

Huden mister sin elasticitet med årene, og er længere tid om at regenerere. Det betyder, at det tager længere tid for huden at erstatte gamle og skadede hudceller med nye og friske, hvorfor ældre hud ofte kommer til at se mat og tør ud.

Med Pristine hudslibning fjerner diamanterne blidt de øverste døde og tørre lag af huden samtidig med, at vakuumkontrollen stimulerer genopbygningen af proteiner, kollagen og elastin, således at der opnås en strammere, sundere og synligt yngre hud.

En Pristine behandling afsluttes med en maske, som passer til din hudtype.

Pristine er ideel som kombinationsbehandling med en nålefra mesoterapi (for mere information læs om nålefri mesoterapi her ).

Hvad behandler Pristine?

Ved anvendelse af forskellige diamantspidser dækker Pristine hele spektret af muligheder incl. behandlinger af tynd hud, følsom hud, ujævne hudpartier og områder, der er vanskelige at nå. Pristine behandler og minimerer fremkomsten af:

  • Fine linier og rynker
  • Akne and traumaar
  • Store porer
  • Hudorme
  • Solpletter/hyperpigmentering
  • Uensartet hudstruktur

For en effektiv og tryg behandling!

Klinikken er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

På Healux Klinikken har vi mange forskellige behandler, som hudlæge, lasereksperter, kosmetologer m. fl. så vi altid kan hjælpe dig bedst muligt.

På Healux Klinikken tilbyder vi altid gratis konsultation – så du kan få den bedste vejledning uden at føle dig forpligtiget.

På Healux klinikken uddanner vi løbende vores personale, for hele tiden at være opdateret med de nyeste behandlingsteknologier.

På Healux Klinikken bruger vi altid de nyeste teknologier på markedet – hvilket sikrer dig en effektiv behandling.

Se seneste tilsynsrapport

Resultater kan variere fra person til person

Priser

Læs mere om Club Medlem her

Behandling Normalpris Medlemspris Book en tid
Hudslibning “Pick me up” 700 kr. 350 kr.  Book
Hudslibning inkl. ansigtsbehandling 1050 kr. 525 kr.  Book
Hudslibning inkl. nålefri mesoterapi 1100 kr. 550 kr.  Book

Spørgsmål og svar

Diamant-peeling mikrodermabrasion er en sikker behandlingsprocedure, som polerer og stimulerer huden i dybden. Ved anvendelse af tætpakkede laserskårne diamanter til slibning fjernes døde hudceller og vækst af nye sunde celler fremmes, så man opnår et blødere, strålende og fejlfrit udseende.

Diamantspidserne afskraber blidt hudens øverste epidermale lag og polerer hudens overflade, mens vakuumkontrol stimulerer produktionen af kollagen og elastin. Kombinationen af vakuum og tryk på huden sikrer diamantpeelingens ensartethed og tillader behandlinger i henhold til den individuelle hudtype.

Overhovedet ikke. Du kan måske føle et let pres på huden, men behandlingen er smertefri

Behandlingstiden varierer afhængigt af ansigts- og kropsområderne og hudens tilstand. Den samlede behandlingstid er 45 min, hvor selve microdermabrasion delen tager 10-15 min.

Resultater kan ses og føles efter den allerførste behandling som forbedring i hudens struktur og udseende. En fuldstændig forbedring kan forventes, efterhånden som behandlingen skrider frem

Forkæl en du holder af

Giv et gavekort