Behandlinger for mænd

Mænds hud er ca. 20% tykkere end kvinders og kan tåle et større pres. Mænds ansigtshud er vant til en daglig påvirkning fra barbering og er som regel noget fastere end kvinders, fordi den er mere rig på kollagen, og elastin.

Se priser

 

unden-konservirings

Ofte er mande huden mere olieret, hvilket medfører at huden er bedre beskyttet for skadelig indflydelse udefra, og huden forbliver stram længere. Det er derfor vigtigt ved behandling af mænds hud, at man bruger specielle produkter som specifikt er afstemt til hudtypen. På Healux Klinikken er vi meget beviste omkring dette og kan derfor tilpasse alle vores behandlinger til mande huden.

Hvis du som mand ønsker en tilpasset ansigtsbehandling, har vi sammensat en behandling med Neovita’s specielle mande serie til formålet.

Neovita Cosmetic har udviklet en complet cremeserie der er nøje afstemt til mandens Hud.
men-723x434

For en effektiv og tryg behandling!

Klinikken er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed, hvilket er din sikkerhed for at alle lovkrav overholdes.

På Healux Klinikken har vi mange forskellige behandler, som hudlæge, lasereksperter, kosmetologer m. fl. så vi altid kan hjælpe dig bedst muligt.

På Healux Klinikken tilbyder vi altid gratis konsultation – så du kan få den bedste vejledning uden at føle dig forpligtiget.

På Healux klinikken uddanner vi løbende vores personale, for hele tiden at være opdateret med de nyeste behandlingsteknologier.

På Healux Klinikken bruger vi altid de nyeste teknologier på markedet – hvilket sikrer dig en effektiv behandling.

Se seneste tilsynsrapport

Resultater kan variere fra person til person

Priser

Læs mere om Club Medlem her

Behandling Normalpris Medlemspris Book en tid
Gratis hudanalyse 0 kr. 0 kr.  Book
Neovita ”around the world” for men 650 kr. 325 kr.  Book

Forkæl en du holder af

Giv et gavekort