Akne behandling

Mange med hudlidelser har mistet håbet om og tilliden til succesrig behandling af deres problem. Mange penge er spildt på cremer, salver og behandlinger uden resultat.

Se priser

 

Vi har dyb respekt for, at du på den baggrund har udviklet en vis skepsis.
Produkterne, vi burger, er DermaCeutic – medicinsk udviklet hudpleje til specialbehandlinger.
Behandlingen, vi udfører på klinikken, renser og genopbygger hudens egen kemi. Balancerer huden og får den til at arbejde selvstændigt igen. Specialsammensat hjemmepleje er en stærk nødvendighed. For at opnå gode resultater kræver det et tæt samarbejde mellem dig og os. Du skal komme til behandling 2 gange I mdr. da behandlingen skal deponeres I huden.
Behandlingerne er et absolut must, når den dybe betændelses og dine arvæv skal behandles. Langsomt , men sikkert kommer resultaterne.

Medicinsk hudpleje DermaCeutic

Et komplet program designet til at forbedre, optimere og forlænge resultaterne af kosmetisk behandling. DermaCeutic indeholder høje koncentrationer af active virkestoffer og ingredienser som resulterer I en optimeret hud. Produktet er ikke tilsat parfume og parabener. Et program, du ikke kun vil finde behageligt, men også yderst effektfuld.

AHA syrer i kemisk peeling og i medicinsk hudpleje er effektive mod akne

Kemisk peeling er et kollektivt udtryk for forskellige behandlinger, hvor aktive stoffer påføres huden for hudrensning, hudforyngelse og forbedring af huden. Til akne vælger vi kemisk peeling baseret på AHA syre i forskellige styrker efter behov. Ofte er AHA syren kombineret med mælkesyre og salicylsyre, som også har fedtopløsende og antiinflammatoriske egenskaber. I hjemmet bruges komplementære hudplejeprodukter for den bedste effekt. På Healux Klinikken har vi en bred viden og ekspertise indenfor kemisk peeling. Før du kan opstarte dit forløb med kemisk peeling, er det vigtigt, at du først kommer ind til en gratis konsultation. Ved konsultationen kigger vi på din hud og ud fra dette, giver vi dig den bedste og mest effektive behandlingsplan.

Aknebehandlinger bør altid kombineres med brug af de rette hjemmeprodukter. DermaCeutic er et komplet program der er designet til at forbedre, optimere og forlænge resultaterne af kosmetisk behandling. DermaCeutic indeholder høje koncentrationer af aktive virkestoffer og ingredienser som resulterer i en optimeret hud. Produktet er ikke tilsat parfume og parabener og er et program, som du ikke kun vil finde behageligt men også yderst effektivt.

Vi behandler akne med en kombination af peeling samt produkter fra Dermaceutic. Du kan læse mere under i artiklen Kemisk peeling her.

Som yderligere kombinationsbehandling til akne ramt hud I forhold til ar dannelsen kan vi også tilbyde vores effektive Pristine behandling. men kom ind og få en gratis konsultation hos os, så vil vi kunne vejlede dig I hvad det bedste for netop dig vil være.

Pristine hudslibning

Normaliserer talg produktionen, reducerer porestørrelsen og ilter huden, hvorved grobunden for akne bakterien mindskes. Behandlingen foregår i kombination med Neovita produkter.
Læs mere her.

For en effektiv og tryg behandling!

Klinikken er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

På Healux Klinikken har vi mange forskellige behandler, som hudlæge, lasereksperter, kosmetologer m. fl. så vi altid kan hjælpe dig bedst muligt.

På Healux Klinikken tilbyder vi altid gratis konsultation – så du kan få den bedste vejledning uden at føle dig forpligtiget.

På Healux klinikken uddanner vi løbende vores personale, for hele tiden at være opdateret med de nyeste behandlingsteknologier.

På Healux Klinikken bruger vi altid de nyeste teknologier på markedet – hvilket sikrer dig en effektiv behandling.

Se seneste tilsynsrapport

Resultater kan variere fra person til person

Priser

Læs mere om Club Medlem her

Behandling Normalpris Medlemspris Book en tid
Gratis akne konsultation 0 kr. 0 kr. Book
Let Akne – med Neovita Produkter 499 kr. 249,5 kr.  Book
Middel og svær Akne – med DermaCeutic Produkter 950 kr. 570 kr.  Book

Hvilke andre behandlinger kan jeg supplere med?

På Healux Klinikken har vi mange forskellige former for behandling, når der er tale om akne. Det har vi fordi vi ofte ser, at der er forskellige behov. Du kan i det understående læse kort om vores andre behandlingsmuligheder. Men vi anbefaler dog altid, at du kommer ind til en gratis konsultation, så vi sammen kan lave det helt rigtige behandlingsforløb til dig.

Normaliserer talg produktionen, reducerer porestørrelsen og ilter huden, hvorved grobunden for akne bakterien mindskes. Behandlingen foregår i kombination med Neovita-produkter.

Minimerer ar som allerede er opstået grundet akne og bryder de betændelsestilstande, der er i huden.

Et alternativ til dig med meget sart/ung hud hvor man via naturlige virkestoffer (som kanel m.m.) behandler betændelsestilstanden i huden.

Forkæl en du holder af

Giv et gavekort