Kosmetologi

For dig som ønsker velvære og resultater.

På Healux Klinikken tilbyder vi mange forskellige ansigtsbehandlinger, som alle er baseret på aktive virkestoffer og/eller maskiner. Så lige meget om du søger wellness eller en synlig effekt, vil vi kunne opfylde dine ønsker.

Vore kosmetiske behandlere har enten en baggrund som kosmetolog eller sygeplejerske, og alle har taget videreuddannelse indenfor de moderne teknologier, som bruges til effektive behandlinger. Vi tilbyder behandlinger indenfor følgende områder: Almen ansigtsbehandling, Microdermabrasion, infusion – nålefri mesoterapi, Japansk Face lifting og meget andet.

Er du i tvivl om, hvad der vil være det bedste for dig? Så tilbyder vi altid en gratis konsultation, med en af vores erfarne behandlere.

Book en gratis konsultation med det samme.

 

For en effektiv og tryg behandling!

Klinikken er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

På Healux Klinikken har vi mange forskellige behandler, som hudlæge, lasereksperter, kosmetologer m. fl. så vi altid kan hjælpe dig bedst muligt.

På Healux Klinikken tilbyder vi altid gratis konsultation – så du kan få den bedste vejledning uden at føle dig forpligtiget.

På Healux klinikken uddanner vi løbende vores personale, for hele tiden at være opdateret med de nyeste behandlingsteknologier.

På Healux Klinikken bruger vi altid de nyeste teknologier på markedet – hvilket sikrer dig en effektiv behandling.

Se seneste tilsynsrapport

Forkæl en du holder af

Giv et gavekort