Kemisk Peeling

Få en opstrammet og ensartet hud med kemisk peeling.

Kemisk peeling er en effektiv behandling, der er med til at skabe en fornyet hud ved hjælp af regenerering. En kemisk peeling kan bruges til mange forskellige behandlingstyper og problematikker alt efter hvilken type, der anvendes. På Healux Klinikken tilbyder vi fire forskellige typer kemisk peeling i København, der kan hjælpe mod alt fra pigmentering og ar fra akne til fine linjer og store porer. Behandlingen anbefales oftest i sammenspil med andre behandlingsformer indenfor anti-age og solskadet hud.

Se priser og book tid

 

Hvad er en kemisk peeling?

En kemisk peeling kan indeholde én eller en kombination af flere forskellige syrer som:

  • AHA (frugtsyrer)
  • GHA (glycolsyre)
  • BHA (salicylsyre)
  • TCA (trikloreddikesyre)

En kemisk peeling indeholder oftest også alkohol og antioxidanter som C- og E-vitaminer. Nogle kemiske peelinger såsom Mela Forte/Spot Peeling indeholder virkestoffer, som hæmmer pigmentdannende enzymer, og er derfor yderst effektivt til personer, der lider af mørkepletter som resultat af hyper pigmentering.

Hvad gør kemisk peeling?

En kemisk peeling er med til at forny det generelle udseende af huden. Behandlingen går ind og accelererer hudens naturlige peelingsproces ved effektivt at fjerne det lag af huden, hvor de døde og trætte hudceller er. Under behandlingen påføres en maske eller væske på huden. Disse indeholder en kemisk opløsning, som gør, at flere af hudens lag udskiftes, fornyes og opstrammes. Man vil oftest kunne se, at de øverste cellelag på huden udtørres og skaller af, og at der derefter dannes et nyt, fint og ensartet hudlag. Behandlingen vil udløse en regeneration i huden, som fører til en reduktion af flere former for aldringstegn. Medicinske peelinger kan være overfladiske eller middeldybe afhængig af, hvad formålet med peelingen er, og hvad som skal behandles.

Hvordan virker kemisk peeling?

På Healux Klinikken arbejder vi med forskellige slags kemisk peeling for effektivt at kunne hjælpe dig med netop din udfordring. Overordnet set arbejder en kemisk peeling med dit ansigts morfologi for at give naturlige resultater, der kan ses efter den første behandling. Det er en effektiv proces der helt naturligt sætter gang i huden. En kemisk peeling virker ved, at man via en kombination af forskellige syrer sammensætter en kemisk peeling ud fra, hvad formålet med peelingen skal være. Det kan være områder som opfriskning af huden og reduktion af fine linjer og rynker. Begge resultater kan man opnå med alle vores kemiske peelings. Udover dette differentierer vi med forskellige virkestoffer til eksempelvis fjernelse af pigmentering eller akne. Her er målet enten at hæmme enzymet tyrosinase, hvis vi ønsker at fjerne pigmenter eller at mindske sebumproduktionen, hvis der er tale om akne.

Hvilke typer kemisk peeling tilbyder i?

På Healux Klinikken bruger vi kemiske peelinger fra det franske mærke DermaCeutic, som er et af de ledende kemiske peelingsprodukter på verdensplan. Vi benytter os af fire forskellige kemiske peelinger med hver deres egenskaber:

Mask Peeling

En peeling baseret på 30% glykolsyre. Peelingen anbefales til livløs, fedtet og akne-plaget hud og kan udføres løbende eller efter behov. Vi anbefaler altid en opstart med et forløb på fire behandlinger.

Milk Peeling

En peeling baseret på glykolsyre, mælkesyre og salicylsyre. Den er perfekt til dig, som ønsker hurtig glans og klarhed til huden. En rigtig effektiv behandling til grå, trist og livløs hud. Milk peeling behandler store porer, ældet eller solskadet hud, akne og pigmenteringer. Denne behandling anbefales som en kur med fire behandlinger, men kan også udføres efter behov.

Mela Peeling/Mela Forte Peeling

En peeling som har dokumenteret effekt på alle slags pigmenteringer. Behandlingen har langtidsvirkende resultater med kort restitutionstid og passer til alle hudtyper. Til behandlingen er køb af Mela creme et must, hvilket din behandler vil forklare dig mere om. Denne behandling anbefales som en kur med to-fire behandlinger, men kan også udføres efter behov.

Cosmo Peeling

En TCA-baseret peeling som giver en afskalning af det øverste hudlag. Afskalningen kan stå på i op til en uge efter behandlingen, og det kan føles som om, at huden er ekstra stram og tør. En dybere peeling til ældet hud, solskader, linjer, store porer og ar fra akne. Denne behandling anbefales som en kur med fire behandlinger, men kan også give gode resultater ved enkelte behandlinger.

Vi guider dig hele vejen

For at opnå det bedste resultat anbefaler vi at kombinere behandlinger på klinikken sammen med hjemmeprodukter. Vi anbefaler derfor altid, at du før opstart af dit kemiske peelingsforløb kommer ind forbi os til en gratis konsultation. Her kigger vi på din hud og sammen lægger vi en plan for, hvad der vil være det mest effektive behandlingsforløb for dig og din hud. Alt afhængig af hvad dine ønsker er og udgangspunktet for din hud, vil det i nogle tilfælde være mest optimalt at kombinere dine peelingbehandlinger med andre typer af behandlingsformer. Hvis man ser på områder som anti-age og solskadet hud vil kombinationer med en ClearLift laser, en Skin Tightening laser, filler eller muskellammende injektioner give et rigtig godt resultat. Vi ved, at kombinationen af flere typer teknologier/behandlingsformer arbejder på problemet fra forskellige vinkler, hvilket giver en synergieffekt for det samlede resultat. Dette er selvfølgelig alt sammen noget vi på Healux Klinikken vil vejlede dig i, så du kan få det slutresultat, du ønsker.

Ved behandling med kemisk peeling anvendes et produkt med en pH værdi under 3,0, hvilket ifølge dansk lovgivning betyder, at kun godkendte læger og sygeplejersker må behandle med det.

For en effektiv og tryg behandling!

Klinikken er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

På Healux Klinikken har vi mange forskellige behandler, som hudlæge, lasereksperter, kosmetologer m. fl. så vi altid kan hjælpe dig bedst muligt.

På Healux Klinikken tilbyder vi altid gratis konsultation – så du kan få den bedste vejledning uden at føle dig forpligtiget.

På Healux klinikken uddanner vi løbende vores personale, for hele tiden at være opdateret med de nyeste behandlingsteknologier.

På Healux Klinikken bruger vi altid de nyeste teknologier på markedet – hvilket sikrer dig en effektiv behandling.

Se seneste tilsynsrapport

Priser

Læs mere om Club Medlem her

Behandling Normalpris Medlemspris Book en tid
Konsultation inden kemisk peeling 0 kr. 0 kr.  Book
Mask Peeling 950 kr. 570 kr.  Book
Milk Peeling 1.300 kr. 780 kr.  Book
Mela Forte Peeling 3.100 kr. 1.860 kr.  Book
Cosmo Peeling (TCA) 3.500 kr. 2.100 kr.  Book

Spørgsmål og svar

Behandlingen kræver ikke bedøvelse, under behandlingen vil du kunne mærke en prikken svien i huden, dette kan vi dog minimere ved at blæse kold luft på det område, vi behandler.

Behandlingen tager 20-30 min. alt afhængig af, hvilken peeling der bliver brugt.

Dette kommer an på hvilken peeling behandling, der er tale om. Men som udgangspunkt skal der gå 2-4 uger mellem hver behandling.

Hvis du har infektion på behandlingsstedet, har en alvorlig sygdom, er solforbrændt (solbrun), gravid, ammer, er under 18 år gammel, får lysfølsomprovokerende medicin (dette ses oftest i akne og depressions medikamenter), er i blodfortyndende medicinsk behandling, har nyre- , lever- eller immunologiske sygdomme, får kemoterapi, vævsnedbrydende medicin, f.eks. binyrebarkhormon eller har kendt allergi over for et af peelingsemnerne eller et af deres indholdsstoffer, så kan vi desværre ikke behandle dig med en kemisk peeling.

Nej, hvis du er i gang med et peelingforløb anbefaler vi ikke soldyrkning i 4 uger før behandlingen og 4 uger efter behandlingen.

Forkæl en du holder af

Giv et gavekort