Kemisk Peel

Når man snakker om kemisk peeling, er det vigtigt at forstå, at der findes mange forskellige slags. En kemisk peeling kan derfor bruges til mange forskellige behandlingstyper og problematikker.

Ved behandling med kemisk peeling anvendes et produkt med en pH værdi under 3,0, hvilket ifølge dansk lovgivning betyder, at kun godkendte læger og sygeplejersker må behandle med det.

Under behandlingen påføres en maske eller en væske på huden. Disse indeholder en kemisk oplæsning som gør at flere af hudens lag udskiftes, fornyes og opstrammes.  Man vil oftest kunne se, at de øverste cellelag på huden skaller af, og at der derefter dannes et nyt, fint og ensartet hudlag. Behandlingen vil udløse en regeneration i huden, som fører til en reduktion af flere former for aldringstegn. Medicinske peelinger kan være overfladiske eller middeldybe, afhængig af hvad formålet med peelingen er, og hvad som skal behandles.

Se priser

 

En kemisk peeling kan indeholde en eller en kombination af flere forskellige syrer såsom:

  • AHA (frugtsyrer)
  • GHA (glycolsyre)
  • BHA (salicylsyre)
  • TCA (trikloreddikesyre)

En kemisk peeling indeholder oftest også alkohol og antioxidanter som C- og E-vitaminer. Nogle kemiske peelinger såsom Mele Forte/Spot Peeling indeholder virkestoffer som hæmmer pigmentdannende enzymer og er derfor yderst effektivt til personer der lider af hyper pigmentering/mørkepletter.

På Healux klinikken bruger vi kemiske peelinger fra det franske mærke DermaCeutic, som er et af de ledende kemiske peelingsprodukter på verdensplan.

For at opnå det bedste resultat anbefaler vi at kombinere behandlinger på klinkken sammen med hjemmeprodukter. Vi anbefaler derfor altid, at du før opstart at dit kemiske peelingsforløb kommer ind forbi os til en gratis konsultation. Her kigger vi på din hud og sammen lægger vi en plan for, hvad der vil være det mest effektive behandlingsforløb for dig og din hud. Alt afhængig af hvad dine ønsker er og udgangspunktet for din hud, vil det i nogle tilfælde være mest optimalt, at kombinerer dine peelingbehandlinger med andre typer af behandlingsformer. Hvis man ser på områder som anti-age og solskadet hud vil kombinationen med en Clearlift laser, en ST laser, filler eller muskellammende injektioner give et rigtig godt resultat. Man ved at kombinationen af flere typer teknologier/behandlingsformer arbejder på problemet fra forskellige vinkler, hvilket giver en synergieffekt for det samlede resultat. Dette er selvfølgelig alt sammen noget vi på Healux Klinikken vil vejlede dig i, så du kan få det slutresultat, du ønsker.

 

Vi benytter os på Healux Klinikken af følgende kemiske peelings.

Mask Peeling – som er en peeling baseret på 30 % glykolsyre. Peelingen anbefales til livløs, fedtet og akne-plaget hud og kan udføres løbende eller efter behov. Vi anbefaler altid en opstart med et kurforløb på fire behandlinger.

Milk Peeling – en peeling baseret på glykolsyre, mælkesyre og salicylsyre. Den er perfekt til dig, som ønsker hurtig glans og klarhed til huden. En rigtig effektiv behandling til grå, trist og livløs hud. Milk peeling behandler store porer, ældet eller solskadet hud, akne og pigmenteringer. Denne behandling anbefales som en kur med fire behandlinger, men kan også udføres efter behov.

Mela Peeling / Mela Forte Peeling – en peeling, som har dokumenteret effekt på alle slags pigmenteringer. Behandlingen har langtidsvirkende resultater med kort restitutionstid og passer til alle hudtyper. Til behandlingen er køb af Mela creme et must, hvilket din behandler vil forklare dig mere om. Denne behandling anbefales som en kur med to-fire behandlinger, men kan også udføres efter behov.

Cosmo Peeling – en TCA-baseret peeling, som giver en afskalning af det øverste hudlag. Afskalningen kan stå på i op til en uge efter behandlingen, og det kan føles som om, at huden er ekstra stram og tør. En dybere peeling til ældet hud, solskader, linjer, store porer og ar fra akne. Denne behandling anbefales som en kur med fire behandlinger, men kan også give gode resultater ved enkelte behandlinger.

For en effektiv og tryg behandling!

Klinikken er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed, hvilket er din sikkerhed for at alle lovkrav overholdes.

På Healux Klinikken har vi mange forskellige behandler, som hudlæge, lasereksperter, kosmetologer m. fl. så vi altid kan hjælpe dig bedst muligt.

På Healux Klinikken tilbyder vi altid gratis konsultation – så du kan få den bedste vejledning uden at føle dig forpligtiget.

På Healux klinikken uddanner vi løbende vores personale, for hele tiden at være opdateret med de nyeste behandlingsteknologier.

På Healux Klinikken bruger vi altid de nyeste teknologier på markedet – hvilket sikrer dig en effektiv behandling.

Se seneste tilsynsrapport

Priser

Læs mere om Club Medlem her

Behandling Normalpris Medlemspris Book en tid
Konsultation inden kemisk peel 0 kr. 0 kr.  Book
Mask Peel 950 kr. 570 kr.  Book
Milk Peel 1300 kr. 780 kr.  Book
Mela Forte Peel 3100 kr. 1860 kr.  Book

Spørgsmål og svar

 

Behandlingen kræver ikke bedøvelse, under behandlingen vil du kunne mærke en prikken svien i huden, dette kan vi dog minimere ved at blæse kold luft på det område, vi behandler.

Behandlingen tager 20-30 min. alt afhængig af, hvilken peeling der bliver brugt.

Dette kommer an på hvilken peeling behandling, der er tale om. Men som udgangspunkt skal der gå 2-4 uger mellem hver behandling.

Hvis du har infektion på behandlingsstedet, har en alvorlig sygdom, er solforbrændt (solbrun), gravid, ammer, er under 18 år gammel, får lysfølsomprovokerende medicin (dette ses oftest i akne og depressions medikamenter), er i blodfortyndende medicinsk behandling, har nyre- , lever- eller immunologiske sygdomme, får kemoterapi, vævsnedbrydende medicin, f.eks. binyrebarkhormon eller har kendt allergi over for et af peelingsemnerne eller et af deres indholdsstoffer, så kan vi desværre ikke behandle dig med en kemisk peeling.

Nej, hvis du er i gang med et peelingforløb anbefaler vi ikke soldyrkning i 4 uger før behandlingen og 4 uger efter behandlingen.

Forkæl en du holder af

Giv et gavekort