Der er ingen grund til at acceptere, hvad du kan ændre.

Har sommeren sat sine spor i forhold til nye små rynker eller virker din hud bare lidt slappere? Så vil du elske dette månedstilbud fra Healux Klinikken

I hele august måned tilbyder vi på Healux Klinikken, Reaction behandling af ansigt for opstramning og rynkereduktion, til kun 799 kr. normal pris 1200 kr.

* vi gør opmærksomme på at tilbuddet ikke kan kombineres med andre tilbud og at der er begrænset behandlingstider.

Ja tak jeg vil gerne strammes lidt op – klik her

Jeg vil gerne vide lidt mere om behandlingen og derfor komme til en gratis konsultation – klik her

Før Reaction behandling                                                        Efter Reaction behandling

 

Skin Tightening – med Reaction

Reaction med radiofrekvens er en veldokumenteret metode, hvor man omsider kan få en opstrammende behandling som virker. Man arbejder med hudens fibre og kollagen, hvorved man opnår en opstramning af huden samt reduktion af fine linjer og rynker.

Healux Klinikken tilbyder i hele marts en Reaction behandling af hele ansigtet til kun 799,- normal pris 1200 kr. tilbuddet gælder så længer tider haves så skynd dig og book en tid online her.

* vi gør opmærksomme på at tilbuddet ikke kan kombineres med andre tilbud og værdibeviser.

Vil du gerne lige vide lidt mere?

Her en lille forklaring omkring behandlingen:

Hvad er Skin Tightening med Reaction?

En Skin Tightening behandling virker ved at styrke eksisterende kollagenfibre, som med tiden er blevet slappe på grund af alder og ude fra kommende faktorer. Bi-polar radiofrekvensenergi opvarmer underhuden og stimulerer kollagensyntesen for at styrke de eksisterende kollagen fibre, hvorved man forbedrer fastheden og strukturen i huden. En sammentrækning af vævs- fibrene resulterer i glattere og strammere hud. – en helt smerte fri behandling. for mere uddybende forklaring omkring Reaction behandling se venligst her

Vi glæder os til at se dig.

Med venlig hilsen

Healux Pigerne

Healux Klinikken, Reaction