..Slip for sløve skrabere og for varm voks..

Har du også oplevet alle de forbandede frustrationer over voksning og alle de følgende bivirkninger såsom indgroede hår og umiddelbar genvækst?

Så er det måske nu, der er tid til at komme af med de uønskede hår engang for alle. Dette kan du gøre ved at benytte vores populære laserbehandlinger (for permanent hår-reduktion) med den anerkendte Soprano XLi laserteknologi

Tre sandheder om diodelaser – som kommer dine hår til livs

Hvad gør Soprano Xli diodelaseren egentlig?

Soprano XLi Diode-laseren er en fokuseret laser, normalt med en bølgelængde på 810 nm, når man tænker hårfjerning. Denne laserteknologi udsender en monokromatisk lysstråle, som er i stand til at nå hårløget på en selektiv måde og ramme den med varmen uden at beskadige det omgivende væv. Laserlyset påvirker kun hårfolliklen og ødelægger den, så denne ikke kan danne et nyt hår.

 

Hvordan foregår en behandling mon?

Soprano XLi til permanent hårreduktion adskiller sig fra andre laser og IPL-teknologier på markedet med sin hurtighed, ingen bivirkninger og ubehag under behandlingen. Det eneste du skal gøre er at komme med barberet hud. Behandlingen udføres med gel på huden og kold luft for at sikre fraværet af ubehag.

Behandling af et lille område, som lysken eller armhulen, tager cirka fem minutter.

 

Er laserhårfjerning med Soprano XLi diode-laser overhovedet den bedste metode til hårfjerning?

Hårfjerning med Soprano XLi diodelaser er den hurtigste metode både i varighed og antallet af behandlinger. Vi bruger markedets nyeste maskiner, og du er sikret høj kvalitet. Det er en simpel behandling og på bare 6 -8 behandlinger vil du oftest kunne regne med ca. 85 % formindskelse af din hårvækst, hvor det vil være de grove og stride hår, som først vil forsvinde.

 

Så har du uønsket hårvækst, så kom ind til Healux Klinikken til en gratis konsultation og hør omkring mulighederne for, hvad vi kan gøre for dig.

Du kan bestille din tid til en gratis konsultation her

Du kan læse mere om behandlingen her.