Slankebehandling med UltraLipo

Husk vi har 30% rabat på alle vores slank behandlinger i hele januar måned.

Hvad er og kan vores UltraLipo Pro behandling

UltraLipo Pro system er en af de mest avancerede og komplette ultralydssystemer indenfor det område, der i teknologiske termer kaldes kavitation. Kavitation er navnet på en helt specifik teknologi, hvor man via en lavfrekvent ultralyd danner mikro bobler omkring de enkelte fedtceller. Disse mikrobobler tager til i styrke og vil efterhånden, som antallet øges, bryde fedtcelle-membranen, så fedtsyren i cellerne kan løbe ud. Herefter skal det behandlede område drænes ved hjælp af et vakuum, som sikrer, at fedtsyren bliver ført ned i lymfen, som tager sig af den endelige udskillelse. UltraLipo indeholder derfor et kontrolleret vakuumsystem, som mobiliserer væv og fremmer dræning af kroppen. Da kroppen ikke kan fordøje for meget fedtsyre ad gangen, er Ultralipo-systemet beregnet til specifikke områder af kroppen, hvor koncentrationen af fedtcellerne er høj. Derfor kan man ikke få behandlet hele kroppen på en gang.

 

Teknologien bag Ultralipo Pro slankesystem er revolutionerende, da den fjerner fedtcellerne for evigt. Som voksen danner man nemlig ikke nye fedtceller. Så hvis du har taget på, eller ’buler lidt ud’, er det fordi, de eksisterende fedtceller er vokset. I og med at Ultralipo Pro er en varig behandling, kan man derfor sammenligne det med en mild fedtsugning – bare uden bivirkninger og smerte.

Ultralipo Pro slankesystem er både en sikker og smertefri metode til at bekæmpe fedtceller og cellulite. Bivirkninger behøver du heller ikke frygte. Ultralipo Pro er nemlig et af de mest avancerede og komplette ultralydssystemer i verden indenfor Kavitation. Ligeledes kan Ultralipo Pro, som et af de eneste systemer på verdensplan, dokumentere effekten og sikkerheden på baggrund af medicinske rapporter.

UltraLipos tre overordnede behandlingsområder er:

  1. Fedtceller – den fjerner simpelthen det overflødige fedt på kroppen
  2. Cellulite (appelsinhud)
  3. Dræning af affaldsstoffer – UltraLipo bekæmper affaldsstoffer

 

Spørgsmål og svar

Hvad sker der under behandlingen?

Når man behandler med UltraLipo systemet, som er en kavitation teknologi, dannes der masser af små mikrobobler, som søger mod fedtcellerne og ligger sig rundt om disse (lidt ligesom når man stikker en finger ned i et glas dansk vand, så ser man hvordan boblerne sidder sig rundt om fingeren). Når koncentrationen af boblerne bliver stor nok rundt om den enkelte fedtcelle, imploderer disse og derved åbner fedtcellen, så fedtsyren løber ud. Fedtcellen er destrueret for evigt.

Men danner vi ikke nye fedtceller?

Nej. når vi først er i den voksne alder, er antallet af fedtceller en konstant, hvilket vil sige, at vi ikke får nye. Dem vi har, kan selvfølgelig blive større, hvis vi spiser for meget og motionere for lidt.

Kan man behandle hele kroppen på en gang?

Nej. Det vil simpelthen være for meget for kroppen. UltraLipo behandlingen er beregnet til specifikke områder, hvor man føler at koncentrationen af fedtceller er høj eller steder, hvor man generelt er træt af at “bule ud”.

Hvorfor kan man ikke behandle hele kroppen på en gang?

Fordi man simpelthen ville frigive for meget fedtsyre, som kroppen vil få svært ved at komme af med.

 

Er der bivirkninger?

Nej. man har ikke registreret nogen bivirkninger.

 

Hvor ofte kan man behandles?

Vi kan maks. behandle en gang om ugen (hver 5.-7. dag). Et normalt forløb vil tage 8 uger.

Jeg vil gerne bestille en UltraLipo pro behandling med 30% rabat – Kun januar 2017